Çok teşekkür ederim yerimseniben
Daha önceki yazılarınızda da dediğiniz gibi inanın biz de onlarla beraber eğitimdeyiz. Hele bir de eğitime başlamadan tanıştığımızı düşünürsek ben de bir ATPL lisansı almalıydım sanırım :lepi:
Merhaba, ben de henüz ne pilot eşi ne de nişanlısıyım sizler gibi:) ama umuyorum ki erkek arkadaşım tip eğitiminden dönünce, ilişkimizi ciddi boyuta taşıma haırlıklarına gireriz:) Daha önce başka bir konu başlığında uzaklık, az görüşme vs. kaygılaırmı dile getimiştim, Happylife ve pharmacistayse bana çok güzel umut verdini, teşekkürler tekrar:)
bayanlar merhabalar.
nişanlı ve ilişkisini ciddileştirme boyutuna vardırmak isteyenlere hayırlısını diliyorum.
gerçekten pilot eşi olmak zor olmalı diye düşünüyorum.
bende asker eşiyim.
Allah korusun herkesi değil mi..
herkese selaammm..benim sevgilim de pilot adayı, atpl lisansını aldı şimdi iş arıyor ama sanıldığı kadar kolay değilmiş iş bulmak, hala beklemede..ilerde evlilik falan olursa nelerle karşılaşacağımı çok merak ediyorum..çok mu yalnız kalıyosunuz, düzeniniz nasıl oluyor, avantajları ve dezavantajları neler, yatılar ya da kötü havalarda uçuşta olması sıkıntı yaratıyor mu, zamanla alışılıyor mu? Bu konudaki tavsiye ya da yorumlarınız neler?