• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun Deyno'm 😒Ayni mi hala ?
Aynı canım.:olamaz:Bir ümit bekledim.araştırmalar yaptım ama sonuca ulaşamadım.Google fotoğraflar da az da olsa var ama istediğim resimler yok.Küçük bir ümidim var,whatsapp tekrar yüklenince eski resimler orada çıkar diye ama dediğim gibi küçük bir ihtimal.Dün telefonlara baktım içime sinen telefon bulamadım.

Aynı canım.:olamaz:Bir ümit bekledim.araştırmalar yaptım ama sonuca ulaşamadım.Google fotoğraflar da az da olsa var ama istediğim resimler yok.Küçük bir ümidim var,whatsapp tekrar yüklenince eski resimler orada çıkar diye ama dediğim gibi küçük bir ihtimal.Dün telefonlara baktım içime sinen telefon bulamadım.
Hay Allah ,kötü olmuş fotoların gitmesi tabii,gecmis olsun canım, bulursun inşallah içine sinen,güzel bir telefon 🥰

Yedekleme yapıyorsa WhatsApp çıkar yoksa zor🥺

Back