Sağ ol ablacım
Kızlar daha iyi ama onlarında öksürük devam ediyor.
Size de çok geçmiş olsun ablacım

Sağ ol ablacım
Sende sağol canımcım. öksürük mahvediyor zaten demi oda geçer inşallah dikkat etsinler kendilerine prensesler
Çok sağol nevoşcum teşekkürler

Kestaneli pilav kimsenin aklına gelmez nasıl olsa diyordum ,müsait birgün yaparım diyordum,akla gelmiş ve yapılmış
Kış ayında ilk akla gelen pilavlardan olması normal bence

Sağ ol ablacım

Sende sağol canımcım. öksürük mahvediyor zaten demi oda geçer inşallah dikkat etsinler kendilerine prensesler
Çok sağol nevoşcum teşekkürler

Hepinize hayırlı kandiller

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. geçmiş olsun, dokunabilir diye çekinerek yazıyorum ama öksürük için vicks kullanabilirsiniz, 1 litre kaynar suya 1 yemek kaşığı vicks atıp iyice karıştırdıktan sonra buharını solursanız faydası oluyor.

HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. sana da geçmiş olsun ahretlik, eşin mi hasta?

Ellerinize sağlık ,çok güzel duruyor
Teşekkür ederim, bu ara profiterole sardı eşim, süt siparişi verdikçe profiterol istiyor hamur pişir iç muhallebisini yap derken başımda nöbette adam

Teşekkür ederiz Ellerine sağlık ablacım

Tatlı yapmaktan tatlıcı açacağım Nevreste damat da güllaç seviyor, bu gecede güllaç yapıp atacağım dolaba, yarın bize geleceklermiş sevgililer gününde ne işiniz var diyorum yeni evlisiniz baş başa vakit geçirin, yok illa bana gelecekler, sürpriz yapıp güllaç yedireceğim damatcım tatlıları görünce sevinçten ters dönüyor hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…