Ama cidden kuru fasülye hiç yemedim.
Üç ay dır.
Mercimekli pilav
Mercimekli köfte hep dikkat ettim.
Asıl sorum şu
Bundan sonra nasıl yapayım?
Bulgurdaki ve patatesteki gaz mercimekte yok Seda. Hele hazır paket yemeklerdeki gaz hiçbirinde yok.
Arada menü topiğine bakıyorum, nugget falan götürüyorsun.
Madem bu kadar dikkat ediyorsun, hazır nugget, tavuk döner ya da paket çorbaları neden tüketiyorsun?
Hiç mi şişlik falan yapmıyor, menülerini okuyunca bende gaz oluşuyor yav, şiştim.

Antepte tam tersi süt yapar diyorlar.
köfte falan pilav
Tavuk gibi.
Bulgur pilavı soğan yeşillik bunlar da süt yapar ama mercimekten daha gazlıdır mesela. Ye bi şey olmaz büyümüş zaten artık

Aslında o saydıklarını eşim alıyor.

bazen fikir gelmeyince aklıma öyle değerlendirtmiştim. Bana patateste gaz var demediler ailedekiler cidden
Tavukta bi şey yapmaz dediler .

bazen fikir gelmeyince aklıma öyle değerlendirtmiştim. Bana patateste gaz var demediler ailedekiler cidden
Ama bana var dendii

Tavuk bir şey yapmaz, ama hazır işlenmiş olanlardan bahsetmiyorum.
Onlardaki koruyucu olarak kullanılan kimyasallar hiçbir şeyde yok. Sana da bebeğine de zararlı.
Al bütün tavuk, parçala pişir. Nugget mı istedi canın, tavuk göğsü al içine soğan, baharat, sarımsak, galeta unu koy rondoda çek. Al sana tavuk köftesi.
Hazır paket ürünü sokma artık evine yav, yeter Umut’a yazık. İnan size üzülmüyorum, o bebeğe yazık.

Almayız tamam..
Anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…