Ben onu ortaya atmışım sen niye üstüne alındın başkası alınmadı Seda
az çok hepimiz temizlik vs yapıyoruz yanlış anlama da geçen sene de öyleydi. Çıkmayacak bir leke gibi durmuyor burdan
Sonuçta oturup siz yemek yiyorsunuz o tencereden. Sağlığınıza da yazık
Oylamaya gelecek olursak evet iyi oy aldın. Tebrik ederim. Şöyle bir oylamada kim kime oy vermiş diye baktığımda bazı arkadaşlar sadece sana oy verip diğerlerini es geçmiş.
Burda herkes emek veriyor sonuçta. Sempatiklik yarışması yapmıyoruz. Onu da anlamış değilim. Sana verilip diğerlerini pas geçmişler
Sadece sordum meraktan.
evet bende şaşırdım ilk gün de söyledim bunu .
İlk 100 puan gördüğümde.
banads süpriz oldu. Bende oy verirken baya bi düşündüm kendimde cidden emekli zor olanları seçip verdim. Bunuda sölim.
kimseyle cidden bi sorunum yok.
Oylamaya bakıp değiştiriliyor veya şöyle düşünelim. Sana oy verdim ertesi gün değiştirdim. Buna üzülmez misin Ben çok üzülürüm
12 yıldır çok denemeler yaptım canım en uygunu bu kurallar oldu
Benim başıma geldi mesela bu durum. Daha önce oy verdim bir tarife, sonra yanlış kişiye oy verdiğimi görüp değiştirdim. Oy verdiğim kişi de farketmiş,ondan oyu alıp başkasına verdiğimi, şaşırdı sitem etti. Ben oy veren kişilere tıklayınca kimin oy verdiğini bilmiyordum o zaman, bilsem yapmazdım.
Benim başıma geldi mesela bu durum. Daha önce oy verdim bir tarife, sonra yanlış kişiye oy verdiğimi görüp değiştirdim. Oy verdiğim kişi de farketmiş,ondan oyu alıp baikasına verdiğimi, şaşırdı sitem etti. Ben oy veren kişilere tıklayınca kimin oy verdiğini bilmiyordum o zaman, bilsem yapmazdım
Doğru evet, benim kastettiğim minik süreli bir değiştirme zaten. Örneğim çok komik olacak ama yemeksepetinde sipariş verince ilk 1 dk da iptal edebiliyorsun mesela, yanlışlıklar için onun gibi bir şey demiştim fhghdfg
Doğru evet, benim kastettiğim minik süreli bir değiştirme zaten. Örneğim çok komik olacak ama yemeksepetinde sipariş verince ilk 1 dk da iptal edebiliyorsun mesela, yanlışlıklar için onun gibi bir şey demiştim fhghdfg
Nevreste
kaptan hanımcım geçen yıl iftarda birinci olmuşsunuz ama vallahi tebrik ediyorum, dün incelerken gördüm de, müthüüüş. Bu sefer ki için buldunuz mu tariflerinizi
Nevreste
kaptan hanımcım geçen yıl iftarda birinci olmuşsunuz ama vallahi tebrik ediyorum, dün incelerken gördüm de, müthüüüş. Bu sefer ki için buldunuz mu tariflerinizi
Aslında sadece tarif önemli değil sofrada etkili oluyor.
Bence et yemeği olmalıKebap türleri olabilir. Seçenek çok
Tatlı şerbetli tatlılar daha iyi olabilir.
Aslında sadece tarif önemli değil sofrada etkili oluyor.
Bence et yemeği olmalıKebap türleri olabilir. Seçenek çok
Tatlı şerbetli tatlılar daha iyi olabilir.
Ben onu ortaya atmışım sen niye üstüne alındın başkası alınmadı Seda
az çok hepimiz temizlik vs yapıyoruz yanlış anlama da geçen sene de öyleydi. Çıkmayacak bir leke gibi durmuyor burdan
Sonuçta oturup siz yemek yiyorsunuz o tencereden. Sağlığınıza da yazık
Oylamaya gelecek olursak evet iyi oy aldın. Tebrik ederim. Şöyle bir oylamada kim kime oy vermiş diye baktığımda bazı arkadaşlar sadece sana oy verip diğerlerini es geçmiş.
Burda herkes emek veriyor sonuçta. Sempatiklik yarışması yapmıyoruz. Onu da anlamış değilim. Sana verilip diğerlerini pas geçmişler