En başarılı bulduğunuz '' Pilav Tarifleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Kavurmalı Pilav

• Domatesli Pirinç Pilavı

• Sebzeli Bulgur Pilavı

• Ankara Tava

• Çerkez Pilavı

• Tavuklu Firik Pilavı

• Etli Saltanat Pilavı

• Kestaneli Pilav

• Mercimekli Bulgur Pilavı

• Perde Pilavı

• Trakya Usulü Tavuk Kapama Tarifi

• Divriği (Sivas)Pilavı

• Tavuklu Garnitürlü Pilav

• Tavuklu Nohutlu Pilav

• Sebzeli Tavuklu Şehriye Pilavı

• Patlıcan Kapama

• Ali Paşa Pilavı

• Özbek Pilavı

• Enginarlı Pilav

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ahali pasak seviyor öğrendik

Bu kimler için söylenmiş?
Merak ettim.
Ve, ben öyle uzun uzadıya çok nadir yazarım. Yazdıysam bir şeylerde sıkıntı vardır.

He, tek benim lafımla geliyorsan herkes bir şeylerin farkındadır, o yüzden içimde tutamayıp demişimdir, yoksa millet unda boğulsun banane.

Beni böyle şeylerle vuramazsın ya da vuramazsınız, dediğim şeyin arkasındayım çünkü.

Sen de kaç saat sonra o pasak meselesini üzerine aldıysan, diyecek bir lafım yok sana Seda.

Ben meraktan sordum genel olarak hiç bi zaman kötü niyetim yok olmadıda...
üstüme almadım.
Almamda.
Muhabbetin sebebi ne falan ne oluyor
Öğreneyim dedim.
Dediğim gibi hayırlısı olsun herkez için .

O kadar takılıyorsun burada, arkadaşların art niyetli olmadığını,şakacı olduğınu az çok tanımıştırsın. Tarifini sen değil başkası yapsa yine şaşırdık sonuca. Seninle alakalı değil yani, tamam herkesin emeği senin de emeğin var küçük bebeğinle katılıyorsun. Ama çok özenerek tarifini ,sununu yapan kişinin, haliyle zoruna gider, üzülür ki haklı da. Sana değil emeğinin boşa olmasınadır kırgınlığı. Arkadaşlara da kızma, gönül koyma o yüzden.

Seda o zaman bende senin bu mesajına alındım Ne yani az oy alanların sunumu ve pilavı kötü mü demek istedin

Kimseye gerçekten , cidden gönül koymadım koymuyorumda.
Meseleyi merak ettim.
Sadece ben.
Başka bi şey yok yani.

Daha önce vardı oy değiştirme ama biz istedik değişmemesini. Çünkü oy verdikten sonra oylamanın sonucuna göre değiştiren vardı. Herkesin oy alma hakkı var iyi de olsa olmasa da.

Bu kötüye kullanılıyor ondan olmaz canım

Seda o zaman bende senin bu mesajına alındım Ne yani az oy alanların sunumu ve pilavı kötü mü demek istedin
Yok tabiki hayır asla ben onu demek istemedim.
Sadece şunu izah ediyorum.
Ben kimseyle dalga geçmedim.
Geçmiyorumda.
Sabahki tencere videosuna şaşırdım.
Sonra anladım ki
ben tarif yollarken tencerede istemeden oldu o gün onda yapmışım yemeği.
arkadaşlar galiba ilk farketmiş leke kalıntı olduğunu ben sonra gördüm gerçekten geç fark ettim.
Bunun içinde kusura bakmayın. Bi daha kine ufak tefek kazalar olmaz

Evet özel bir yarışma yapıyoruz. Böyle şeylere dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü bir nevi insan içine çıkıyoruz.
Ama kk için bunun önemi yok. Sadece kendimize olan saygımızdan dikkat etmeliyiz.

Anladım doğrudur evet. Sadece ben yanlış kullandım aceleyle o yüzden üzülmüştüm ondan sordum neyse bakalım.
Oylamaya bakıp değiştiriliyor veya şöyle düşünelim. Sana oy verdim ertesi gün değiştirdim. Buna üzülmez misin Ben çok üzülürüm
12 yıldır çok denemeler yaptım canım en uygunu bu kurallar oldu

Evet özel bir yarışma yapıyoruz. Böyle şeylere dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü bir nevi insan içine çıkıyoruz.
Ama kk için bunun önemi yok. Sadece kendimize olan saygımızdan dikkat etmeliyiz.
Biliyorum evet daha fazla dikkat etmem gerekiyor.
yapa yapa ben deneye deneye bir şeylerde öğrenmeye çalışıyorum.

Ben onu ortaya atmışım sen niye üstüne alındın başkası alınmadı Seda

az çok hepimiz temizlik vs yapıyoruz yanlış anlama da geçen sene de öyleydi. Çıkmayacak bir leke gibi durmuyor burdan

Sonuçta oturup siz yemek yiyorsunuz o tencereden. Sağlığınıza da yazık

Oylamaya gelecek olursak evet iyi oy aldın. Tebrik ederim. Şöyle bir oylamada kim kime oy vermiş diye baktığımda bazı arkadaşlar sadece sana oy verip diğerlerini es geçmiş.

Burda herkes emek veriyor sonuçta. Sempatiklik yarışması yapmıyoruz. Onu da anlamış değilim. Sana verilip diğerlerini pas geçmişler

evet canım haklısın ben zaten ilk 1 dakika değiştirilebilir diye düşündümdü fazlası sıkıntı zaten

Evet canım iftar sofrası yapacağız. Minimal bir sofra kurabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…