Ve, ben öyle uzun uzadıya çok nadir yazarım. Yazdıysam bir şeylerde sıkıntı vardır.Ahali pasak seviyor öğrendik
Bu kimler için söylenmiş?
Merak ettim.
Ben meraktan sordum genel olarak hiç bi zaman kötü niyetim yok olmadıda...Ve, ben öyle uzun uzadıya çok nadir yazarım. Yazdıysam bir şeylerde sıkıntı vardır.
He, tek benim lafımla geliyorsan herkes bir şeylerin farkındadır, o yüzden içimde tutamayıp demişimdir, yoksa milletunda boğulsun banane.
Beni böyle şeylerle vuramazsın ya da vuramazsınız, dediğim şeyin arkasındayım çünkü.
Sen de kaç saat sonra o pasak meselesini üzerine aldıysan, diyecek bir lafım yok sana Seda.
O kadar takılıyorsun burada, arkadaşların art niyetli olmadığını,şakacı olduğınu az çok tanımıştırsın. Tarifini sen değil başkası yapsa yine şaşırdık sonuca. Seninle alakalı değil yani, tamam herkesin emeği senin de emeğin var küçük bebeğinle katılıyorsun. Ama çok özenerek tarifini ,sununu yapan kişinin, haliyle zoruna gider, üzülür ki haklı da. Sana değil emeğinin boşa olmasınadır kırgınlığı. Arkadaşlara da kızma, gönül koyma o yüzden.olabilir anlıyorum. Bende ilkin şaşırdım
Ben yarışmalara bi kaç seferdir katılıyorum.
Geçen seneden başladım.
ilk başlarda belli oranda belli ölçüde oy alıyordum .
O dönemler de kısmet dedim.
Şimdide kısmet diyorum. Sadece laf lakap gibi şeyler ilginç geliyor .
Ama yine saygı duyabilen biriyim .
Belki de sadece bi şakadan ibarettir.
Seda o zaman bende senin bu mesajına alındımben burdaki arkadaşların oy verirken görsele ve sunuma bakarak verdiklerini düşünüyorum.
bu kendi şahsi düşüncem ve fikrim.
ufak tefek kaza olan bi şeylere fazla takılıpta
Kaldıklarını düşünmedim.
Mesela çay saatinde de kekim kırıldı son dakika buda işin nazarı olsun.
espride olsa ufak tefek manalı lakaplı atışmalara gerek yok bence bana göre.
Kimseye gerçekten , cidden gönül koymadım koymuyorumda.O kadar takılıyorsun burada, arkadaşların art niyetli olmadığını,şakacı olduğınu az çok tanımıştırsın. Tarifini sen değil başkası yapsa yine şaşırdık sonuca. Seninle alakalı değil yani, tamam herkesin emeği senin de emeğin var küçük bebeğinle katılıyorsun. Ama çok özenerek tarifini ,sununu yapan kişinin, haliyle zoruna gider, üzülür ki haklı da. Sana değil emeğinin boşa olmasınadır kırgınlığı. Arkadaşlara da kızma, gönül koyma o yüzden.
Daha önce vardı oy değiştirme ama biz istedik değişmemesini. Çünkü oy verdikten sonra oylamanın sonucuna göre değiştiren vardı. Herkesin oy alma hakkı var iyi de olsa olmasa da.Ben bu oyların verildiği zaman 1 dakika içerisinde değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Valla ben sabah sabah elim çarpmış iki oy kullanmışım yanlışlıkla bir de değiştiremedim sonra. Eminim bu şekilde olanlar da vardir
Ya da değişiyorsa da bilmiyorum aydinlatabilirsiniz.
Bu kötüye kullanılıyor ondan olmaz canımBen bu oyların verildiği zaman 1 dakika içerisinde değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Valla ben sabah sabah elim çarpmış iki oy kullanmışım yanlışlıkla bir de değiştiremedim sonra. Eminim bu şekilde olanlar da vardir
Ya da değişiyorsa da bilmiyorum aydinlatabilirsiniz.
Yok tabiki hayır asla ben onu demek istemedim.Seda o zaman bende senin bu mesajına alındımNe yani az oy alanların sunumu ve pilavı kötü mü demek istedin
Anladım doğrudur evet. Sadece ben yanlış kullandım aceleyle o yüzden üzülmüştüm ondan sordum neyse bakalım.Bu kötüye kullanılıyor ondan olmaz canım
Evet özel bir yarışma yapıyoruz. Böyle şeylere dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü bir nevi insan içine çıkıyoruz.Yok tabiki hayır asla ben onu demek istemedim.
Sadece şunu izah ediyorum.
Ben kimseyle dalga geçmedim.
Geçmiyorumda.
Sabahki tencere videosuna şaşırdım.
Sonra anladım ki
ben tarif yollarken tencerede istemeden oldu o gün onda yapmışım yemeği.
arkadaşlar galiba ilk farketmiş leke kalıntı olduğunu ben sonra gördüm gerçekten geç fark ettim.
Bunun içinde kusura bakmayın. Bi daha kine ufak tefek kazalar olmaz
Oylamaya bakıp değiştiriliyor veya şöyle düşünelim. Sana oy verdim ertesi gün değiştirdim. Buna üzülmez misinAnladım doğrudur evet. Sadece ben yanlış kullandım aceleyle o yüzden üzülmüştüm ondan sordum neyse bakalım.
Biliyorum evet daha fazla dikkat etmem gerekiyor.Evet özel bir yarışma yapıyoruz. Böyle şeylere dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü bir nevi insan içine çıkıyoruz.
Ama kk için bunun önemi yok. Sadece kendimize olan saygımızdan dikkat etmeliyiz.
Öğrenmen için yol gösteriliyor gibi düşün o zamanBiliyorum evet daha fazla dikkat etmem gerekiyor.
yapa yapa ben deneye deneye bir şeylerde öğrenmeye çalışıyorum.
Ben onu ortaya atmışım sen niye üstüne alındın başkası alınmadı SedaYok tabiki hayır asla ben onu demek istemedim.
Sadece şunu izah ediyorum.
Ben kimseyle dalga geçmedim.
Geçmiyorumda.
Sabahki tencere videosuna şaşırdım.
Sonra anladım ki
ben tarif yollarken tencerede istemeden oldu o gün onda yapmışım yemeği.
arkadaşlar galiba ilk farketmiş leke kalıntı olduğunu ben sonra gördüm gerçekten geç fark ettim.
Bunun içinde kusura bakmayın. Bi daha kine ufak tefek kazalar olmaz
evet canım haklısın ben zaten ilk 1 dakika değiştirilebilir diye düşündümdü fazlası sıkıntı zatenOylamaya bakıp değiştiriliyor veya şöyle düşünelim. Sana oy verdim ertesi gün değiştirdim. Buna üzülmez misinBen çok üzülürüm
12 yıldır çok denemeler yaptım canım en uygunu bu kurallar oldu
Evet canım iftar sofrası yapacağız. Minimal bir sofra kurabilirsinİftar sofrası mı şimdi bir sonra ki konu?düşüneyim bakalım ben ne yapabilirim. İki kişi olunca evde bu sofra konuları bayağı geliyor bana çünkü biz tek çeşit ya da iki çeşit yiyoruz genelde neyse bir gün şaşırtayım eşimi
Evet bu doğru tabikiÖğrenmen için yol gösteriliyor gibi düşün o zaman
Yok canım öyle bir sistem henüz yokevet canım haklısın ben zaten ilk 1 dakika değiştirilebilir diye düşündümdü fazlası sıkıntı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?