Ama ben şunu anladim eski oylamara bakinca,kk hatunlari en cok emek verilenlere oy veriyor galiba.mesela bi içli kofte yapmak zor gercekten.hangi yemek zor yapılıyorsa ona oy veriyorlar bence.bakalim nasip yavrum.ama cok tarif var gercekten.baya kararsiz kalınacak herhalde
Aslinda degisiyor canim :)bazen cok emek verilene bazen en sık görsele veriliyorbazen en bilindik yemek bazende en farkli olan kazaniyor. Mesela gecen dunya mutfaginda pizzada varmis ama fajita yemegi 1.olmus.yani eger hep bilindik seyler secilse gecen yaristada pizza alirdi.kac kere sarma yapilmis ama hepsinde kazanan olmamis yada kac kere icli köfte yapilmis ama hepsinde kazanilmamis.yani aslinda yemegin hangi kategoride olduguda önemli. Sunumda önemli tarifte önemli. En almaz dedigim bazi tarifler ilk 3e falan girebiliyor oylamayi önceden tahmin etmek cok zor canim
Aslinda degisiyor canim :)bazen cok emek verilene bazen en sık görsele veriliyorbazen en bilindik yemek bazende en farkli olan kazaniyor. Mesela gecen dunya mutfaginda pizzada varmis ama fajita yemegi 1.olmus.yani eger hep bilindik seyler secilse gecen yaristada pizza alirdi.kac kere sarma yapilmis ama hepsinde kazanan olmamis yada kac kere icli köfte yapilmis ama hepsinde kazanilmamis.yani aslinda yemegin hangi kategoride olduguda önemli. Sunumda önemli tarifte önemli. En almaz dedigim bazi tarifler ilk 3e falan girebiliyor oylamayi önceden tahmin etmek cok zor canim
Sagol bitanem cok guzel tarifler var ya,acaba sondan birinci mi olurum diye düşünüyorum iste bende bazen :))) nasip kismet.bunda olmazsa ramazan sofrasi insallah
Desenize eliniz cımbıza olduğu kadar mutfağa da çok yatkın
Şekerli çay içen birini tanıdığıma memnun oldum KKda.Bir kişi olsa da bin kaplan gücünde
Gördünüz mü Nevreste
, @Tatlicadi Meg , HanimKelesimiGetir
Mune de şekerli içiyor çayı
Mune sizi şekerliye alıştırmasın?
Hamileliğine kadar şekersiz içiyormuş,hamileyken alışmış şekerli çay içimine
Afiyet olsun ,ben de içiyorum şekerli demli çayımı
Mune sizi şekerliye alıştırmasın?
Hamileliğine kadar şekersiz içiyormuş,hamileyken alışmış şekerli çay içimine
Afiyet olsun ,ben de içiyorum şekerli demli çayımı
Huzurevine yerleşince şekersiz çaya alıştırcaz kendisini merak etme,dizlerde yün örtü elde çaylar
Okudum öyleymiş hamileyken başlamış şekerli içmeye..
Sanada afiyet olsun yarasın bal olsun.
Huzurevine yerleşince şekersiz çaya alıştırcaz kendisini merak etme,dizlerde yün örtü elde çaylar
Okudum öyleymiş hamileyken başlamış şekerli içmeye..
Sanada afiyet olsun yarasın bal olsun.
Kızlar dut yaprağından sarma yapan var mı?Bir sefer yapmıştım,fazla beğenmemiş tim.Gecen gün komşu nasıl begenmezsin Çok güzel oluyor dedi,o zaman yaptığımda dut yaprakları sertti,bahçeden bugün yapraklarla beraber yeniden topladım.Gerçi bu da yaprak oluyor ama ,üzüm yaprağı ,kiraz yaprağı oluyor da dut yaprağı neden olmasın?Bakalim bu sefer beğenecek mıyım?
Eki Görüntüle 1998925
Kızlar dut yaprağından sarma yapan var mı?Bir sefer yapmıştım,fazla beğenmemiş tim.Gecen gün komşu nasıl begenmezsin Çok güzel oluyor dedi,o zaman yaptığımda dut yaprakları sertti,bahçeden bugün yapraklarla beraber yeniden topladım.Gerçi bu da yaprak oluyor ama ,üzüm yaprağı ,kiraz yaprağı oluyor da dut yaprağı neden olmasın?Bakalim bu sefer beğenecek mıyım?
Biz yapıyoruz ama şöyle yapıyoruzKiraz yaprağı sarması yaparız dut yaprağınıda öyle yaparız hatta bugün kiraz yaprağı pişirdim sonra çekip atayım resmini
Biz yapıyoruz ama şöyle yapıyoruzKiraz yaprağı sarması yaparız dut yaprağınıda öyle yaparız hatta bugün kiraz yaprağı pişirdim sonra çekip atayım resmini
Eki Görüntüle 1998925
Kiraz ağacı minicik te yaprakları yine var birazcık,aklımda bulunsun ,onu da deneyeyim.
Ayva ağacı 2 tane var bahçedeAma onun yaprağı daha sert oluyor ,küçük te biraz nasıl sarılacak kiAyvanın yaprağını komşum toplamıştı öksürüğe iyi geliyormuş.Kimbilir daha neler öğreneceğim