deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.709 105.693 598 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #361 Efser .!.: deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. sana bugün kuru üstü pilav getirdim Eki Görüntüle 1990948 Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık Efser Ben de sunumda aynen böyle kalpli kaseye koydum ,sonrasında gözüme az gözüktü,değiştirdim kaseyi. EnHarbiKiz .!.: Niye ki efserim tülsüz perde pilavı mi olur Genişletmek için tıkla... Güzel espriydi Usha .!.: En sağlıklı sizinki laf aramızda Genişletmek için tıkla... Ama ama ama benim salatam ,haşlama tavuğum da var
Efser .!.: deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. sana bugün kuru üstü pilav getirdim Eki Görüntüle 1990948 Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık Efser Ben de sunumda aynen böyle kalpli kaseye koydum ,sonrasında gözüme az gözüktü,değiştirdim kaseyi. EnHarbiKiz .!.: Niye ki efserim tülsüz perde pilavı mi olur Genişletmek için tıkla... Güzel espriydi Usha .!.: En sağlıklı sizinki laf aramızda Genişletmek için tıkla... Ama ama ama benim salatam ,haşlama tavuğum da var
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #362 deynepnaz .!.: Ben de diyorum ,Lunya pilavımı beğenmedi mi,ne beğendi ne yorum yazdı diyordum kendi kendime Genişletmek için tıkla... Kendimi tutuyorum deynebim
deynepnaz .!.: Ben de diyorum ,Lunya pilavımı beğenmedi mi,ne beğendi ne yorum yazdı diyordum kendi kendime Genişletmek için tıkla... Kendimi tutuyorum deynebim
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.709 105.693 598 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #363 Lunya .!.: Kendimi tutuyorum deynebim Genişletmek için tıkla... 8 tarif gelmiş,bugün de 2 tarif gelse de yorum yapsan Senin gazına geldim yaptım pilavı
Lunya .!.: Kendimi tutuyorum deynebim Genişletmek için tıkla... 8 tarif gelmiş,bugün de 2 tarif gelse de yorum yapsan Senin gazına geldim yaptım pilavı
Azra910 Junior Meg Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 8.287 25.071 498 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #364 Lunya .!.: Kesinlikle , yazın bile gitmediyse Kuzum bugün evdeyim zaman kalırsa yaparım ama olmadı cumartesi anca olur Pilavsiz ev mı olur yahu Bekliyoruz, kız nasıl zorlamışsındir yaparken sen onu Genişletmek için tıkla... Hadi bakalim bekliyorum kankim
Lunya .!.: Kesinlikle , yazın bile gitmediyse Kuzum bugün evdeyim zaman kalırsa yaparım ama olmadı cumartesi anca olur Pilavsiz ev mı olur yahu Bekliyoruz, kız nasıl zorlamışsındir yaparken sen onu Genişletmek için tıkla... Hadi bakalim bekliyorum kankim
M Mitsuomi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 18 Eylül 2012 5.191 13.324 248 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #365 Usha .!.: Bulamadım Ama baaağğzı mesajlarımda aşure geçiyor, galiba ben puding değil aşure yapmışım ve bunamaya başlamışım Kilo her daim verilir de, yazı/kışı değil yağı/kası düşünmek lazım değil mi Genişletmek için tıkla... Her yedigimiz şeyde yağı kası düşünsek keske Lunya .!.: Yazın sıcak, spor yapmaya ver terlemeye müsait, vücut ısısı yüksek olunca yağ yakıyor ya Genişletmek için tıkla... Iste o dondurmalar yokmuyaz tam kilo vermelik mevsim ama
Usha .!.: Bulamadım Ama baaağğzı mesajlarımda aşure geçiyor, galiba ben puding değil aşure yapmışım ve bunamaya başlamışım Kilo her daim verilir de, yazı/kışı değil yağı/kası düşünmek lazım değil mi Genişletmek için tıkla... Her yedigimiz şeyde yağı kası düşünsek keske Lunya .!.: Yazın sıcak, spor yapmaya ver terlemeye müsait, vücut ısısı yüksek olunca yağ yakıyor ya Genişletmek için tıkla... Iste o dondurmalar yokmuyaz tam kilo vermelik mevsim ama
TurkuazKrampon Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi) Kayıtlı Üye 15 Aralık 2014 8.315 7.544 398 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #366 Ne güzel sohbet ediyonuz kiskandim
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #367 Nevreste .!.: Yeni kategorimiz başladı -VUSLAT- @aeben @Mazikeen @sabahvesen @cimcimegfb @Portakal Sulu Ordek @pinkstrap @Koremanya @nuryolu @Birfidandik @yamukprenses @FAZLANAZLI @blowhole25 @yagmur559 @ebruli-- @shapee @CocoChanelmademoiselle @Hebehubele @Kurk Mantosuz Madonna @Payzin @manolya1458 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Tarifler gelmiş bile
Nevreste .!.: Yeni kategorimiz başladı -VUSLAT- @aeben @Mazikeen @sabahvesen @cimcimegfb @Portakal Sulu Ordek @pinkstrap @Koremanya @nuryolu @Birfidandik @yamukprenses @FAZLANAZLI @blowhole25 @yagmur559 @ebruli-- @shapee @CocoChanelmademoiselle @Hebehubele @Kurk Mantosuz Madonna @Payzin @manolya1458 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Tarifler gelmiş bile
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.807 607.325 1.098 43 Malatya 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #368 TurkuazKrampon .!.: Ne güzel sohbet ediyonuz kiskandim Genişletmek için tıkla... Sen de bize katıl
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.807 607.325 1.098 43 Malatya 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #369 -VUSLAT- .!.: Hayırlı olsun Tarifler gelmiş bile Genişletmek için tıkla... Sen de yapacak mısın
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #370 Nevreste .!.: Sen de yapacak mısın Genişletmek için tıkla... Bana yapacak tarif kalmamış ki
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #371 -VUSLAT- .!.: Bana yapacak tarif kalmamış ki Genişletmek için tıkla... Pehhhhh daha kaç tane yapıldı ki TurkuazKrampon .!.: Ne güzel sohbet ediyonuz kiskandim Genişletmek için tıkla... Kız kıskanma gel senlede yaparız giybeti
-VUSLAT- .!.: Bana yapacak tarif kalmamış ki Genişletmek için tıkla... Pehhhhh daha kaç tane yapıldı ki TurkuazKrampon .!.: Ne güzel sohbet ediyonuz kiskandim Genişletmek için tıkla... Kız kıskanma gel senlede yaparız giybeti
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #372 Lunya .!.: Pehhhhh daha kaç tane yapıldı ki Kız kıskanma gel senlede yaparız giybeti Genişletmek için tıkla... Sade pirinç pilavı ve bulgur pilavı kalmış sadece
Lunya .!.: Pehhhhh daha kaç tane yapıldı ki Kız kıskanma gel senlede yaparız giybeti Genişletmek için tıkla... Sade pirinç pilavı ve bulgur pilavı kalmış sadece
M Mitsuomi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 18 Eylül 2012 5.191 13.324 248 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #373 -VUSLAT- .!.: Sade pirinç pilavı ve bulgur pilavı kalmış sadece Genişletmek için tıkla... Hic bulgur yapan yok bi sebzeli bulgur super olur
-VUSLAT- .!.: Sade pirinç pilavı ve bulgur pilavı kalmış sadece Genişletmek için tıkla... Hic bulgur yapan yok bi sebzeli bulgur super olur
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #374 Kyohei14 .!.: Hic bulgur yapan yok bi sebzeli bulgur super olur Genişletmek için tıkla... Bence de çok güzel olur
Kyohei14 .!.: Hic bulgur yapan yok bi sebzeli bulgur super olur Genişletmek için tıkla... Bence de çok güzel olur
M Mitsuomi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 18 Eylül 2012 5.191 13.324 248 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #375 -VUSLAT- .!.: Bence de çok güzel olur Genişletmek için tıkla... Bulgur yapmayi pek beceremiyorum benpirinc yaparim hep
-VUSLAT- .!.: Bence de çok güzel olur Genişletmek için tıkla... Bulgur yapmayi pek beceremiyorum benpirinc yaparim hep
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.807 607.325 1.098 43 Malatya 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #376 -VUSLAT- .!.: Bana yapacak tarif kalmamış ki Genişletmek için tıkla... Daha bir sürü tarif var
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.807 607.325 1.098 43 Malatya 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #377 -VUSLAT- .!.: Sade pirinç pilavı ve bulgur pilavı kalmış sadece Genişletmek için tıkla... Onları biz yapalım sen pirinç ,ben bulgur
-VUSLAT- .!.: Sade pirinç pilavı ve bulgur pilavı kalmış sadece Genişletmek için tıkla... Onları biz yapalım sen pirinç ,ben bulgur
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #378 Kyohei14 .!.: Bulgur yapmayi pek beceremiyorum benpirinc yaparim hep Genişletmek için tıkla... Her ikisini de çok severim ben ama çocuklar bulgur pilavını pek sevmediği için, genelde pirinç pilavı yaparım:)
Kyohei14 .!.: Bulgur yapmayi pek beceremiyorum benpirinc yaparim hep Genişletmek için tıkla... Her ikisini de çok severim ben ama çocuklar bulgur pilavını pek sevmediği için, genelde pirinç pilavı yaparım:)
M Mitsuomi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 18 Eylül 2012 5.191 13.324 248 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #379 -VUSLAT- .!.: Her ikisini de çok severim ben ama çocuklar bulgur pilavını pek sevmediği için, genelde pirinç pilavı yaparım:) Genişletmek için tıkla... Bende ikisinide cok severim:) helede bulgura bayilirim ama onu büyükler yapinca daha lezzetli sanki:)
-VUSLAT- .!.: Her ikisini de çok severim ben ama çocuklar bulgur pilavını pek sevmediği için, genelde pirinç pilavı yaparım:) Genişletmek için tıkla... Bende ikisinide cok severim:) helede bulgura bayilirim ama onu büyükler yapinca daha lezzetli sanki:)
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 4 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #380 Nevreste .!.: Onları biz yapalım sen pirinç ,ben bulgur Genişletmek için tıkla... TamamEl ele arka saflardan götürürüz yarışmayı Belli de olmaz, belki birimiz 1. birimiz 2. oluruz
Nevreste .!.: Onları biz yapalım sen pirinç ,ben bulgur Genişletmek için tıkla... TamamEl ele arka saflardan götürürüz yarışmayı Belli de olmaz, belki birimiz 1. birimiz 2. oluruz