- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Pes ettimUsha ben daha birşey demiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pes ettimUsha ben daha birşey demiyorum
Sen greckami yapacaksinne farkli bi tarifmis öyleGece gece deme öyle dua saatine denk gelir falan
Şaka yaptım şaka Allah isteyene versin
Tek tek candır diyelim, ne öyle 2li, 3 lu falanBenim dualarım kabul olur zaten
Usha kız görende gerçek diyecek, çek koy desek kem küme der, bak bana hop yapıştırdım resmi hodri meydan
Ben eklemem göbeği mi nazar olur
Hep birlikte çocuk bahanesi, hem o 2 sayılır sonuçta kızlar ikiz
Burada kalıp kendini tanıtman lazım ben bile unutuyordum neredeyse
Yok yahu nirden çıkardın, sadece öyle bir tarif varmıs onu dedimSen greckami yapacaksinne farkli bi tarifmis öyle
Ben çok memnunumRabbim isteyen herkese cifter çifter versinTek tek candır diyelim, ne öyle 2li, 3 lu falan
Bana öyle geldi bence yapmak istiyosun engelleme kendiniYok yahu nirden çıkardın, sadece öyle bir tarif varmıs onu dedim
Amin inşallahBen çok memnunumRabbim isteyen herkese cifter çifter versin
Ben seni hiç bir şekilde unutmam merak etmeBeni karıştırmadan halledin de ben daha 84,4 üm
Maşallah derdik
İyi bahanedir o bende çok kullanırdım
Sen beni unutamazsın nevoş
Yüzlerce kişi yemek yapmıştır ama hazır pudingi bir tek ben yaptım
Ya cok merak ettim hangi kategoride yaptin pudingiBeni karıştırmadan halledin de ben daha 84,4 üm
Maşallah derdik
İyi bahanedir o bende çok kullanırdım
Sen beni unutamazsın nevoş
Yüzlerce kişi yemek yapmıştır ama hazır pudingi bir tek ben yaptım
Kız daha yememisim bile ne istemesiBana öyle geldi bence yapmak istiyosun engelleme kendini
Daha guzel iste bende hic laz boregi yememistim yarisma sayesinde tatmak nasib olduKız daha yememisim bile ne istemesi
Yok bacım almayayım ben büyür sen yapDaha guzel iste bende hic laz boregi yememistim yarisma sayesinde tatmak nasib oldu
Ya cok merak ettim hangi kategoride yaptin pudingi
Ben seni hiç bir şekilde unutmam merak etme
Kac yıl sonra gelirsen gel
Yok ben oyle diyet yemegi falan bilmiyorum ki hep kalorili seylerYok bacım almayayım ben büyür sen yap
Ya cok merak ettim hangi kategoride yaptin pudingi
Sonrada göbüş ye yağlarYok ben oyle diyet yemegi falan bilmiyorum ki hep kalorili seyler
Sütlü tatlılar tabi kiNevoşum modum bilgilerinize...
yaşlandıkça sulu gözlü oluyorum bak
Buna baktim canimbu zaten harika:) ama ben pudingi merak ettimhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...sa-kebabi-lambrusconun-asistanliginda.670144/
Bunu da yaptım ama hiç söylemezler