Yok az yiyorum yerimde sayiyorum suan izindeyim haftaya takima girince bu rahatlik olmicakSonrada göbüş ye yağlar
Ne yaptın hatun pilavı?
Bakalim canim müsait zamani bekliyorum cok yogunum gündüzleri bu ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok az yiyorum yerimde sayiyorum suan izindeyim haftaya takima girince bu rahatlik olmicakSonrada göbüş ye yağlar
Ne yaptın hatun pilavı?
Nevreste kış tarihi eserhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...sa-kebabi-lambrusconun-asistanliginda.670144/
Bunu da yaptım ama hiç söylemezler
İzinde de olmamalıYok az yiyorum yerimde sayiyorum suan izindeyim haftaya takima girince bu rahatlik olmicak
Bakalim canim müsait zamani bekliyorum cok yogunum gündüzleri bu ara
Biraz rahat nefes aliyim ya sonrasi malum zatenİzinde de olmamalı
Sütlü tatlılar tabi ki
Daha yaşlanmadık
Aynen tarihi eser
Ara verince kilo gitmiyor, geçen sene nisan sonu mezun oldum 69 la anca bu sena 60 ı gördümBiraz rahat nefes aliyim ya sonrasi malum zaten
Tatlısı ne yapak teee 2013, 2017 yilindayizDemeyelim ama öyle
Gerci hedef kiloya yaklasinca kilo verimide baya yavasliyorAra verince kilo gitmiyor, geçen sene nisan sonu mezun oldum 69 la anca bu sena 60 ı gördüm
Tatlısı ne yapak teee 2013, 2017 yilindayiz
Nevreste iyi geceler , tatlı rüyalar
Ya bebisim yerim seni canimsin sende benim biricigimsinAzra910 lunyanin biriciği nerdesin hani bize pilav
Aynen tarihi eser
Lunyam ben çıkıyorum bitanem hayırlı geceler
Usha canım hayırlı geceler
Yine gel bekliyorum
Ara verince kilo gitmiyor, geçen sene nisan sonu mezun oldum 69 la anca bu sena 60 ı gördüm
Tatlısı ne yapak teee 2013, 2017 yilindayiz
Nevreste iyi geceler , tatlı rüyalar
Kesinlikle , yazın bile gitmediyseGerci hedef kiloya yaklasinca kilo verimide baya yavasliyor
Kuzum bugün evdeyim zaman kalırsa yaparım ama olmadı cumartesi anca olurYa bebisim yerim seni canimsin sende benim biricigimsin
Pilavlara katilmicam lunyam gecen aydan demistim ta, pilav olursa katilamam diye
Pilav yemeyi pek sevmem o yuzden yapmam da
Ara vermis oldum 6-7kez araliksiz katildiktan sonra
Senin pilav nerde baktim goremedim
Yemek bolumunun prensesi
Bekliyoruz, kız nasıl zorlamışsındir yaparken sen onu#tbt osun artık bu da
Pudingi de bulucam şimdi
Yazin miyazin kilo veriliyo mu yaKesinlikle , yazın bile gitmediyse
Yok canım turunculu falan hoşuma gittiArkadaslar sanırım benim pilav karıştırılıyor diger sebzeli pilavla.benim ki etli sebzeli pilav. @Koremanya arkadaşımızın ki sebzeli pilav.dün manolya1458 de pilavin bahar gibi dedi sağolsun da.acaba o da karıştırdı mi dedim bi an.
Kesinlikle , yazın bile gitmediyse
Kuzum bugün evdeyim zaman kalırsa yaparım ama olmadı cumartesi anca olur
Pilavsiz ev mı olur yahu
Bekliyoruz, kız nasıl zorlamışsındir yaparken sen onu
Yazin miyazin kilo veriliyo mu ya
Ay tesekkur ederim bitanem.bende acaba karistirdin mi sandim.diger pilav da rengarenk ya.canimsinYok canım turunculu falan hoşuma gitti
Yazın sıcak, spor yapmaya ver terlemeye müsait, vücut ısısı yüksek olunca yağ yakıyor yaYazin miyazin kilo veriliyo mu ya
Aşuremi süsleyemedim malzemem yoktu
Eki Görüntüle 878667 Eki Görüntüle 878668 Eki Görüntüle 878669 Eki Görüntüle 878670
Buda eşim için supangle
Eki Görüntüle 878673 Eki Görüntüle 878674 Eki Görüntüle 878675 Eki Görüntüle 878676
Ben de diyorum ,Lunya pilavımı beğenmedi mi,ne beğendi ne yorum yazdı diyordum kendi kendimePilavdan totem yaptım 10 olunca bakacağım yapanlara tabi çoğunu gördüm gerçi olsun