Arkadaslar sanırım benim pilav karıştırılıyor diger sebzeli pilavla.benim ki etli sebzeli pilav. @Koremanya arkadaşımızın ki sebzeli pilav.dün @manolya1458 de pilavin bahar gibi dedi sağolsun da.acaba o da karıştırdı mi dedim bi an.
Göz ucu ile okudum yazılanları ... Usha
destek ve motivasyon paylaşmak dışında yarışmakta istiyor sanırım ... bizim takım malum tıka basa :)
En son efsercikte geldi nihayet .
Liste dışı bir süre takılabilirim amaç bilgi ve tecrübe paylaşımı derse buyursun gelsin tabii ki.. biliyorsun benim de tek amacım kk da elimin yettiği her yerde kilo vermek isteyipte veremeyen kalmasın
destek ve motivasyon paylaşmak dışında yarışmakta istiyor sanırım ... bizim takım malum tıka basa :)
Liste dışı bir süre takılabilirim amaç bilgi ve tecrübe paylaşımı derse buyursun gelsin tabii ki.. biliyorsun benim de tek amacım kk da elimin yettiği her yerde kilo vermek isteyipte veremeyen kalmasın