- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
O havalar güzel olursa yapar yoksa yapmazTarifin önemi yokBaşka şey üzerinden mi ikna etsek, mesela grecka mı ne vardı ondan yapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O havalar güzel olursa yapar yoksa yapmazTarifin önemi yokBaşka şey üzerinden mi ikna etsek, mesela grecka mı ne vardı ondan yapsın
Çok zorŞu sıra çok yoğunum yemek yemeye fırsat bulamıyorum galiba zayıfladımSana yetişeceğim
Bize bir pilav yap bir kereden birşey olmazBulgur pilavı yaparsın çok sağlıklı
Arkadaslar sanırım benim pilav karıştırılıyor diger sebzeli pilavla.benim ki etli sebzeli pilav. @Koremanya arkadaşımızın ki sebzeli pilav.dün @manolya1458 de pilavin bahar gibi dedi sağolsun da.acaba o da karıştırdı mi dedim bi an.
O zaman şükret bizdeki damacanayi görmedin
Göstermedin kiBenim de belim varÇok zor
Sen benim belimi gördün mu kendime bel yaptım
Teşekkür ederiz canımEğer kkya sık sık girecekse o zaman size takılabilirNevreste nevom
Göz ucu ile okudum yazılanları ... Usha destek ve motivasyon paylaşmak dışında yarışmakta istiyor sanırım ... bizim takım malum tıka basa :)
En son efsercikte geldi nihayet .
Liste dışı bir süre takılabilirim amaç bilgi ve tecrübe paylaşımı derse buyursun gelsin tabii ki.. biliyorsun benim de tek amacım kk da elimin yettiği her yerde kilo vermek isteyipte veremeyen kalmasın
En son -300 dün kaptanım no sıkıntı
Adını duymadım canım ama karabuğday pilavını biliyorum
Ne karışıyorsun şurada ikna etmeye çalışıyorumO kolay kolay ikna olmaz
O havalar güzel olursa yapar yoksa yapmazTarifin önemi yok
Nevreste nevom
Göz ucu ile okudum yazılanları ... Usha destek ve motivasyon paylaşmak dışında yarışmakta istiyor sanırım ... bizim takım malum tıka basa :)
En son efsercikte geldi nihayet .
Liste dışı bir süre takılabilirim amaç bilgi ve tecrübe paylaşımı derse buyursun gelsin tabii ki.. biliyorsun benim de tek amacım kk da elimin yettiği her yerde kilo vermek isteyipte veremeyen kalmasın
En son -300 dün kaptanım no sıkıntı
Başka birşey yapmadınManisa kebabı yaptım be size
Hava önemli yağmur yağarsa olmaz
Benimde amacım o Aus. Dar gelen kıyafetlerin içine girebilmek harika bir duygu ve bunu herkes yaşamalı
Acaba takımlara girmeyip diyet günlüğümü açsam
Puding yaptım hazır diye beğenmedinBaşka birşey yapmadın
Yağmurlu görünmüyor
Bence takımlar daha iyiBilgi alışverişi ve destek olur
7. takım çok uygun tavsiye ederim
Sen bir gelip sonra 3 yıl kayboluyorsunSanki bir dokundurma mı var bana mı öyle geldi
Dillere destan olmuştuPuding yaptım hazır diye beğenmedin