NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.281 pinkstrap .!.: Karabasan gibi rüyana bile gelir bu daha tanıyamamışsın Genişletmek için tıkla... Rabia belki beni rahat bırakır
pinkstrap .!.: Karabasan gibi rüyana bile gelir bu daha tanıyamamışsın Genişletmek için tıkla... Rabia belki beni rahat bırakır
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.123 598 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.282 Nevreste .!.: Ciddi kaşınıyorsunSana musallat olacak farkında değilsin Genişletmek için tıkla... Sanırım son raddedeyim
Nevreste .!.: Ciddi kaşınıyorsunSana musallat olacak farkında değilsin Genişletmek için tıkla... Sanırım son raddedeyim
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.283 deynepnaz .!.: Benim de ,hiç kilomun barnağı değil Genişletmek için tıkla... Ellerimiz minnak,vücut dombikBu yazdığımı Lunya görmesin kızıyor
deynepnaz .!.: Benim de ,hiç kilomun barnağı değil Genişletmek için tıkla... Ellerimiz minnak,vücut dombikBu yazdığımı Lunya görmesin kızıyor
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.284 Portakal Sulu Ordek .!.: Sanırım son raddedeyim Genişletmek için tıkla... Biraz daha üstüne gidebilirsin
Portakal Sulu Ordek .!.: Sanırım son raddedeyim Genişletmek için tıkla... Biraz daha üstüne gidebilirsin
pinkstrap Nirvana Pro Üye Çorbalar 10 Ocak 2014 30.831 47.078 798 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.285 deynepnaz .!.: Senin kv kalın yapmış sadece ,benim kv hem kalın sarıyor hem içini iyice pişiriyor lapa gibi oluyor Kara lahana sarması çok ince güzel olmuyor ama Genişletmek için tıkla... çok kötüydü ya aklıma geldikçe midem tuhaf oluyor Kara lahana yemedim hiç pazı gibiyse sevmem
deynepnaz .!.: Senin kv kalın yapmış sadece ,benim kv hem kalın sarıyor hem içini iyice pişiriyor lapa gibi oluyor Kara lahana sarması çok ince güzel olmuyor ama Genişletmek için tıkla... çok kötüydü ya aklıma geldikçe midem tuhaf oluyor Kara lahana yemedim hiç pazı gibiyse sevmem
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.704 105.675 598 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.286 Nevoş senin yumuşak poğaça tarifinden yoğurdum sahur için,kızımın deyimiyle sakladık mayalansın diye Fırının altı çabuk pişiriyor ,inşallah yanmazFırsat bulursam pişince çekerim
Nevoş senin yumuşak poğaça tarifinden yoğurdum sahur için,kızımın deyimiyle sakladık mayalansın diye Fırının altı çabuk pişiriyor ,inşallah yanmazFırsat bulursam pişince çekerim
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.123 598 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.287 pinkstrap .!.: Karabasan gibi rüyana bile gelir bu daha tanıyamamışsın Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Rabia belki beni rahat bırakır Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Biraz daha üstüne gidebilirsin Genişletmek için tıkla... Bu yazdığının şu üstteki alıntıladığımla alakası nedir ?
pinkstrap .!.: Karabasan gibi rüyana bile gelir bu daha tanıyamamışsın Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Rabia belki beni rahat bırakır Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Biraz daha üstüne gidebilirsin Genişletmek için tıkla... Bu yazdığının şu üstteki alıntıladığımla alakası nedir ?
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.704 105.675 598 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.288 pinkstrap .!.: çok kötüydü ya aklıma geldikçe midem tuhaf oluyor Kara lahana yemedim hiç pazı gibiyse sevmem Genişletmek için tıkla... Aynı olmuyor .Şaşırdım hiç yememene
pinkstrap .!.: çok kötüydü ya aklıma geldikçe midem tuhaf oluyor Kara lahana yemedim hiç pazı gibiyse sevmem Genişletmek için tıkla... Aynı olmuyor .Şaşırdım hiç yememene
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.289 deynepnaz .!.: Nevoş senin yumuşak poğaça tarifinden yoğurdum sahur için,kızımın deyimiyle sakladık mayalansın diye Fırının altı çabuk pişiriyor ,inşallah yanmazFırsat bulursam pişince çekerim Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım inşaallah güzel olurMaşaallah kuzuya doğru söylüyor saklıyoruz
deynepnaz .!.: Nevoş senin yumuşak poğaça tarifinden yoğurdum sahur için,kızımın deyimiyle sakladık mayalansın diye Fırının altı çabuk pişiriyor ,inşallah yanmazFırsat bulursam pişince çekerim Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım inşaallah güzel olurMaşaallah kuzuya doğru söylüyor saklıyoruz
pinkstrap Nirvana Pro Üye Çorbalar 10 Ocak 2014 30.831 47.078 798 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.290 Portakal Sulu Ordek .!.: Bu yazdığının şu üstteki alıntıladığımla alakası nedir ? Genişletmek için tıkla... Sana musallat olup Nevoşu rahat bırakacak Seni gaza getiriyor
Portakal Sulu Ordek .!.: Bu yazdığının şu üstteki alıntıladığımla alakası nedir ? Genişletmek için tıkla... Sana musallat olup Nevoşu rahat bırakacak Seni gaza getiriyor
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.291 Portakal Sulu Ordek .!.: Bu yazdığının şu üstteki alıntıladığımla alakası nedir ? Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışsın pek bağlantısı yok
Portakal Sulu Ordek .!.: Bu yazdığının şu üstteki alıntıladığımla alakası nedir ? Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışsın pek bağlantısı yok
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.292 pinkstrap .!.: Sana musallat olup Nevoşu rahat bırakacak Seni gaza getiriyor Genişletmek için tıkla... Niye karışıyorsun
pinkstrap .!.: Sana musallat olup Nevoşu rahat bırakacak Seni gaza getiriyor Genişletmek için tıkla... Niye karışıyorsun
pinkstrap Nirvana Pro Üye Çorbalar 10 Ocak 2014 30.831 47.078 798 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.293 deynepnaz .!.: Aynı olmuyor .Şaşırdım hiç yememene Genişletmek için tıkla... Yemedim annem son geldiğinde alıp yapalım dedi, pazı aldı niyeyse, o da kötüydü yani bana uygun değildi.
deynepnaz .!.: Aynı olmuyor .Şaşırdım hiç yememene Genişletmek için tıkla... Yemedim annem son geldiğinde alıp yapalım dedi, pazı aldı niyeyse, o da kötüydü yani bana uygun değildi.
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.123 598 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.294 pinkstrap .!.: Sana musallat olup Nevoşu rahat bırakacak Seni gaza getiriyor Genişletmek için tıkla... Portakal kimdi neydi
pinkstrap .!.: Sana musallat olup Nevoşu rahat bırakacak Seni gaza getiriyor Genişletmek için tıkla... Portakal kimdi neydi
pinkstrap Nirvana Pro Üye Çorbalar 10 Ocak 2014 30.831 47.078 798 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.295 Nevreste .!.: Niye karışıyorsun Genişletmek için tıkla... Bizim kızın saflığı üstünde yine, gözümün önünde kendi kafasına sıkıyor
Nevreste .!.: Niye karışıyorsun Genişletmek için tıkla... Bizim kızın saflığı üstünde yine, gözümün önünde kendi kafasına sıkıyor
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.296 pinkstrap .!.: Bizim kızın saflığı üstünde yine, gözümün önünde kendi kafasına sıkıyor Genişletmek için tıkla... Rahat bırakalım biraz hayatı renklensin
pinkstrap .!.: Bizim kızın saflığı üstünde yine, gözümün önünde kendi kafasına sıkıyor Genişletmek için tıkla... Rahat bırakalım biraz hayatı renklensin
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.704 105.675 598 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.297 pinkstrap .!.: Yemedim annem son geldiğinde alıp yapalım dedi, pazı aldı niyeyse, o da kötüydü yani bana uygun değildi. Genişletmek için tıkla... Ben yaş ilerledikçe otobur olmaya başladım Yeşilliği seviyorum.Pazıyı bulgurla haşlayıp,bol soğanla kavurması güzel oluyor
pinkstrap .!.: Yemedim annem son geldiğinde alıp yapalım dedi, pazı aldı niyeyse, o da kötüydü yani bana uygun değildi. Genişletmek için tıkla... Ben yaş ilerledikçe otobur olmaya başladım Yeşilliği seviyorum.Pazıyı bulgurla haşlayıp,bol soğanla kavurması güzel oluyor
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.704 105.675 598 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.298 Yarın son gün yarışma için.Ramazan yemekleri diye sunum hazırlayanlar oldu mu acep
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.123 598 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.299 deynepnaz .!.: Ben yaş ilerledikçe otobur olmaya başladım Yeşilliği seviyorum.Pazıyı bulgurla haşlayıp,bol soğanla kavurması güzel oluyor Genişletmek için tıkla... Pazının bu yemeğini annem yapardı pek yemezdik ama geçen yaptı yine gayet güzelmiş aslında tadı:)
deynepnaz .!.: Ben yaş ilerledikçe otobur olmaya başladım Yeşilliği seviyorum.Pazıyı bulgurla haşlayıp,bol soğanla kavurması güzel oluyor Genişletmek için tıkla... Pazının bu yemeğini annem yapardı pek yemezdik ama geçen yaptı yine gayet güzelmiş aslında tadı:)
pinkstrap Nirvana Pro Üye Çorbalar 10 Ocak 2014 30.831 47.078 798 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.300 deynepnaz .!.: Ben yaş ilerledikçe otobur olmaya başladım Yeşilliği seviyorum.Pazıyı bulgurla haşlayıp,bol soğanla kavurması güzel oluyor Genişletmek için tıkla... İlerde ne olur bilmiyorum ama ben etçilim Zaten bizim yemek kültürü et üzerine alışık olduğum sevdiğim o yüzden böyle sanırım.
deynepnaz .!.: Ben yaş ilerledikçe otobur olmaya başladım Yeşilliği seviyorum.Pazıyı bulgurla haşlayıp,bol soğanla kavurması güzel oluyor Genişletmek için tıkla... İlerde ne olur bilmiyorum ama ben etçilim Zaten bizim yemek kültürü et üzerine alışık olduğum sevdiğim o yüzden böyle sanırım.