• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilates

DansPerisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
26
4
36
İstanbul
Joseph Pilates 'in, sadece 3 derste farkı hissedecek, 10 derste farkı görecek ve 20 derste de tamamen farkli bir vücuda sahip olacaksınız, diyerek etkisini vurguladığı Pilates egzersiz yöntemi, zihin ve beden bütünlüğünü öngören denge, nefes ve hareket sistemlerinin bir sentezidir.

Hiç bir alete gerek olmaksızın, sağlıklı yaşamı; bir mat ve bir de küçük topla, evinizin küçük bir alanına ya da yazın deniz kenarina taşıyabileceksiniz. Masa başında çalışan biriyseniz bu egzersiz yöntemi özellikle sizin içindir…

pilates2.jpg
Bunun gibide hareketler yapılıyor tabi...

pilates2.jpg
Bunun gibide hareketler yapılıyor tabi...

Merhabalar Pucca. Pilates de böyle hareketlerde yapılabilir tabiki. Topla ( küçük, büyük), çemberle, lastikle ve pilatesin çok kapsamlı aleti reformer ile. Ancak pilates o kadar doğru yaratılmış bir tekniktir ki sadece bir matla bile yapılabilir. Önümüzdeki günlerde bazı egzersiz tekniklerine de değineceğim. Sevgiler...

Son düzenleme:
kzlar ben de platese başladım ebru şallının programından takip ediyordum.. alet olarak sadece büyük topum var :/ mat nedir onu bilmiyorum..? mat demişsiniz ama..? yere serilen minder fln mı?

kzlar ben de platese başladım ebru şallının programından takip ediyordum.. alet olarak sadece büyük topum var :/ mat nedir onu bilmiyorum..? mat demişsiniz ama..? yere serilen minder fln mı?

evet mat minderbunda lastik de önemli illa theraband olması şart degil min 20tl masrafa gerek yok kalın tuhafiye lastigi de iş görür pilates reformer denilen bir aletle yapılanı var

Back