Pilates+Sağlıklı Yaşam+Kendini Sevenlerin Mekanı

hangi hareketlerde belinizin ağrıdığını bilirsem daha fazla yardımcı olabilirim.hareketi yanlış yaptığımızda veya tam yapamadığımızda beli ve boynu zedelememiz mümkün.
tv8 deki geçen yılın videolarını takip ediyorum ben ve orada bacak titremesi sorunu yaşayanlarla ilgili olarak karın güçsüzse bacakların titreyebileceğini,pilates hareketleriyle karnı güçlendirdikçe bunun azalacağını söylemişlerdi.eğer bacaklarınız bazen titriyor bazen titremiyorsa da bunun günlük direncinizle alakalı olabileceğini belirtmişlerdi.
not:bende ilk başlarda alt karın hareketi olan aşağı yukarıları yapamıyordum şimdi yapıyorum,kaaslar güçlendikçe hareketleri yapmak eskisi kadar zor olmuyor

canım özellikle o bacakları masa pozisyonuna getirip mekik çektiğimiz hareketlerde belim ağrıyor.
bacaklarımın titremeside hemen hemen tüm bacak hareketlerinde olur. tabi karın kaslarım henüz gelişmedi.biraz daha devam ettikçe düzelir herhalde. sağol ccevabın için.

pilatese başlamak istiyorum, sıkılaşmak için... Bir eğitmen eşliğinde kursla mı başlasam, yoksa videolarla da iyi bir şekilde yapılabilinir mi? Bu arada vaktim şimdilik var...:KK42:

pilatese başlamak istiyorum, sıkılaşmak için... Bir eğitmen eşliğinde kursla mı başlasam, yoksa videolarla da iyi bir şekilde yapılabilinir mi? Bu arada vaktim şimdilik var...:KK42:

tv8 in sitesine girip ebrulinin pilates videolarından inirebilirsin bilgisayarına. Ben geçen sene nişanım için kasıp yapmıştım 1 ay vücudun inanılmaz güzel şekil alıyor. yalnız bırakıncada bacak içlerim sarktı azıcık... bi yapıp bi yapmamak olmuyor ya hep ya hiç!!!:KK74:

tv8 in sitesine girip ebrulinin pilates videolarından inirebilirsin bilgisayarına. Ben geçen sene nişanım için kasıp yapmıştım 1 ay vücudun inanılmaz güzel şekil alıyor. yalnız bırakıncada bacak içlerim sarktı azıcık... bi yapıp bi yapmamak olmuyor ya hep ya hiç!!!:KK74:

bunu ilk defa duyuyorum.önce sıkılaştırıyor bırakınca sarkıyorsa hiç sıkılaşmamak daha iyi.
sporun ömür boyu yapılması gerektiğine bir yaşam şekli olduğuna inanıyorum fakat ömür boyu pilates yapmayı düşünmüyorum belli bir sıkılıktan sonra sadece yürüyüş yapacaktım:KK43:(
pilates yapıp bırakanlar hepinizdemi aynı durum oldu?

slm bende plates yapıorum onun oncesındede kondusyon çalışıodum ve kaslanmaya başlayınca bıraktım 1 aylık ara verdım platese başladım çokn da memnunum ben öle bırakınca hemen sarkma olcağını sanmıorum çunku kaslar gıderek guçlenıor uzun bır sure bırakırsanız ne bılım belkı 3 ay 4 ay belkıde 2 ay tamam sarkmalar başlar bu dığer sporlarda da böledır platese ozgu bışe değil bu . ama ara ara devam edersenız sarkma olacağına ınanmıorum.ben haftada 4 gun yapıorum platesı haftada 1 gun yapmak bıle sarkmayı engeller.bıkmak yok kıslar yaza kadar devam herkese gusel gunler dılıorum....

pilatesin çok faydasını görüyorum fakat yine bu forumda okumuştum yağları eritmeden pilatesle sıkılaştırmak doğru değil önce ideal kilonuza ulaşın öyle pilatese başlayın diye..bu cümlede kafamı karıştırıyor, bu konuda bilgi sahibi olan varsa lütfen bilgi versin

merhaba arkadaslar bende gecen hafta pilatese basladim kilo vermek ve sikilasmak istiyorum,cok kilo aldim cokkk.kis aylarinda hep kilo alimi oluyor.gecen yilda pilates yapmistim ve gercekten karin calistigimda farki hissedebiliyordum bakalim yapicaz artik

pilates daha çok dirence dayalı egzersizler içerdiği için hızlı zayıflama görmek zor. ancak kaslarınızın bir süre sonra çok güçlendiğini sosyal yaşantınızdaki küçük detaylarda farkedeceksiniz. ancak sadece pilates değil kardiyovasküler egzersizlere özen göstermekte de fayda var. yağ yakımı için kardiyovasküler egzersizler çok çok önemli.

selam kızlar. 2 haftadır diyetteyim. sabahları 1 dilim kepek ekmeği ve çok az yağsız peynir yiyorum. öğlenleri okulda olduğum için bişey yiyemiyorum. eve geldiğimde yemekten önce bir tane elma yiyorum. yemekte ise sadece çorba içiyorum. pilav makarna kesinlikle tüketmiyorum. yemek yiyeceksem eğer suyunu asla yemiyorum. 1 haftadır pilates yapıyorum demiştim. ondan öncede mekik çekiyodum. bu hafta 5 gün pilates yaptım. zamanıma göre 1 yada 2 saat yapıyorum. ama gerçekten kaslarımın güçlendiğini hissediyorum. duruşum bile değişti. ayrıca sol kolum çok güçsüz onu güçlendirmek içinde dambıl çalışıyorum. 2 haftada 3 kilo verdim.
boyum : 1.63
kilom : 56

hepinizi öptüm kızlar:KK69:

ya bende evde pılates yapıyorum ara ara... topla yapılan kalca hareketlerını topsuz yaparken belım agrıyor , popom buyuk oldugundan sanırım kaldırmakta baya zorlanıyorum... boyum 1.62 kolım 60 aslında goruntude o kadar fazlalık yok sadece kalcam buyuk, herkes sen cok ıyısın sakın kılo verme dıyor ama ben 5 kılo vermek ıstıyorum. selulıtlerım fazla onalrdan kurtulmak ıstıyorum ve gıdım cıkmaya basladı uyuz oluyorum ona... nasıl gaza gelıp hergun pılatesımı yapmalıyım ve yedıklerıme dıkkat etmelıyım:KK43:(

ya bende evde pılates yapıyorum ara ara... topla yapılan kalca hareketlerını topsuz yaparken belım agrıyor , popom buyuk oldugundan sanırım kaldırmakta baya zorlanıyorum... boyum 1.62 kolım 60 aslında goruntude o kadar fazlalık yok sadece kalcam buyuk, herkes sen cok ıyısın sakın kılo verme dıyor ama ben 5 kılo vermek ıstıyorum. selulıtlerım fazla onalrdan kurtulmak ıstıyorum ve gıdım cıkmaya basladı uyuz oluyorum ona... nasıl gaza gelıp hergun pılatesımı yapmalıyım ve yedıklerıme dıkkat etmelıyım:KK43:(

canım bence yediklerne dikkat et. pilateslede kalçanı ve bacaklarını çalıştıracak hareketler yaparsan sıkılaşırsın. marketten müsli aldım geçen gün (nesfit falan gibi bişe) kalça ve basen bölgesindeki fazlalıklardan kurtulmayı sağlıyomuş. ondan da deneyebilirsin. ben bu hafta spor salonuna yazılıyorum fittness pilates falan. bakalım kaç kilo vericem. 56 kiloyum 6 kiloyu vermek istiyorum. hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bi şekilde ulaşırız inşallah canlarım :nazar:

pilatesin çok faydasını görüyorum fakat yine bu forumda okumuştum yağları eritmeden pilatesle sıkılaştırmak doğru değil önce ideal kilonuza ulaşın öyle pilatese başlayın diye..bu cümlede kafamı karıştırıyor, bu konuda bilgi sahibi olan varsa lütfen bilgi versin

Bunu çoğu tecrübeli kişiden duydum, önce kardiyo yapıp (yürüyüş ve koşu gibi) kilolarımızı vermemiz sonra sıkılaşmak ve şekle girmek için plates yapmamız gerekirmiş..
O yüzden bende haziranın ortasında başlayacağım hedef kiloma ulaşacağım o zamana kadar inşallah :KK8:

Kızlar çok güzel bir grup kurmuşsunuz, böyle boş bırakmayın :KK61:
Ben de haziranda aranızdayım inşallah, platesi çok ama çoook seviyorum...

arkadaşlar bende plates yapacağım ama doğum yapalı 2 ay oldu dikişlerime zarar veriri mi sütüm azalır mı acaba

canım yapabılırsın artık bısey olmazzz

bende dogumdan 45 gun sonra baslamıstım hemen :)) malum ınsan strese gırıyo
sımdı ıkıncı bebgıumı dusunuyorum o yuzden hamıle kalmadan 2 kılo fılen versem daha ıyı olucak

Ben pilates seti almak istiyorum. İstanbul-Avrupa yakasında uygun fiyata nerede bulabilirim acaba? Taksim'de bir yerde sadece topuna 75 TL dedi. Olmazsa alışveriş sitelerinden almayı düşünüyorum. Bana fikir verirseniz sevinirim.

Bende topumu lastiğimide aldım.Topu ucuzluk pazarından getirttim 75 cm ravel marka 20tl ye aldım.Bantımıda dün kanyon'daki interspor mağazasından aldım.3 lü seti 25tl ye aldım ama içimede oturdu tabi.Bence internetten sipariş versen daha iyi olur uygun hepsi içinde setler var.sırf topu alsan bile bantı da içinde oluyo.Neyse bende 2 haftadır winsor plates bun&thigs ve ebru şallı'nın selülitsavarı yapıyorum.Henüz bir incelme yok ama toparlanmaya başladı.benim etim çok gevşek zayıfladıktan sonra özelliklede kalçam ve bacaklarım çok yumuşadı löm löm sallanıyo resmen.Bant çok etkili hakikaten hareketleri yaparken zorluyo bacaklarımı.bir an önce incelmek istiyorum dar kotuma sığmaya çalışıyorum.yapan arkadaşlar ne kadar zamanda inceldiler.benim eliptik bisikletim ve titreşimli kemerimde var maşallah evim spor salonu gibi oldu.acaba platesin yanında bisiklet ve kemerle daha hızlı incelirmiyim.bisikletimi üşengeçlikten vede çocukların sayesinde zaman bulamıyorum.tavsiyeleriniz ve sonuçlarınızı merakla bekliyorum.:97:

merhabalar
ben de plates yapıyorum 2 hafta oldu başlayalı
ama nefes alma sorunum var ya heleki handırt yaparken nefes alamıyorum bazen?

birde kaburgamı hap kaplaı tutamıyorum plates boyunca yani
unutup bırakıyorum:KK5::KK5:

Ben 2 ay önce maya sport club a başladım 2 ayda yediklerimede dikkat ederek tam13 kilo verdim .Spinning ve zumba dersleri harika hemde çok keyifli .

X