- Konu Sahibi agresifkiz
-
tam olarak bilmesem de sanırım o tarz pikaplar hoparlörle çalışıyor.abimde de vardı,hoparlöre bağlanmazsa sesi dibine kadar gelince belli belirsiz çıkıyordu.
Plak olayına giriş ve pikap seçim rehberi - M. Serdar Kuzuloğlu
bak bu linktekileri oku,güzel açıklamış.Senin elindeki hangi model bilemediğim için.Resim yüklersen daha iyi olur aslında.Eğer amfisiz bir pikapsa elindeki mecburen alman lazım.
Kızlar dün D&R den ION Pure Lp markalı pikap aldım bugunde bir tane plak aldım taktım bir hevesle ama ses inanılmaz az çıkıyor dibine oturunca duyabiliyyorsunuz anca ne yapacağımı şaşırdım o kadarda para verip hevesle aldım
işte dediğim gibi bi ses sistemine bağlaman lazım.açıklamasında bilgisayara bağla gibi birşey diyor.Bence bunu aldığın yere gidip danış,ama üstünde sesle ilgili bir düğme yok.abimin pikapının tarzında.o ses sistemine bağlayarak dinliyor.
Ben de eşime yıldönümü hediyesi pikap diüşünüyorum ama konu düşündürdü beni açıkcası.
Siz ne yaptınız pikabı kullanıyor musunuz yoksa iade mi edinizÜstelik şarkılarda bitmeden atlıyor sonu gelmeden başka parçaya geçiyor yarın götüreceğim acaba iade edebilir miyim
bir yerden sesi acılıyordur. o kadar olamaz. yada ses arızası var.Kızlar dün D&R den ION Pure Lp markalı pikap aldım bugunde bir tane plak aldım taktım bir hevesle ama ses inanılmaz az çıkıyor dibine oturunca duyabiliyyorsunuz anca ne yapacağımı şaşırdım o kadarda para verip hevesle aldım
Eski konu ben arkadaşa tekrar sordum çünkü ayrıca amfi takılması gerekiyormuş şimdi araştırırken ögrendim bende almayı düşünüyorum da siz kullanıyor musunuzbir yerden sesi acılıyordur. o kadar olamaz. yada ses arızası var.
yıllar once bizde pikap vardı ama eskilerden. koyardık plagı car car calardı. sonuna kadar. hızlı gec yavaş oynat ayar dugmesi vardı. birde ses cogaltma ayar dugmesi. şimdilerde yapılan aletlerin daha teferruatlı olması lazım...Üstelik şarkılarda bitmeden atlıyor sonu gelmeden başka parçaya geçiyor yarın götüreceğim acaba iade edebilir miyim
he anfi lazımsa onu bilmem. bizde olanların yanlış hatırlamıyorsan ses kendinden cıkıyordu sanki... ama emin degilim. coookk zaman oldu...Eski konu ben arkadaşa tekrar sordum çünkü ayrıca amfi takılması gerekiyormuş şimdi araştırırken ögrendim bende almayı düşünüyorum da siz kullanıyor musunuz
Ben şu d&r satılanlar var ya biliyor musunuz onlardan almak istiyorumhe anfi lazımsa onu bilmem. bizde olanların yanlış hatırlamıyorsan ses kendinden cıkıyordu sanki... ama emin degilim. coookk zaman oldu...
a bunu hiç görmedim. benim oturdugum kentte dr yokEki Görüntüle 1986261
Ben şu d&r satılanlar var ya biliyor musunuz onlardan almak istiyorum
benim plaklar baya eski... zeki mürenden kalmaEki Görüntüle 1986261
Ben şu d&r satılanlar var ya biliyor musunuz onlardan almak istiyorum
hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama istanbulda iseniz antika ve bit pazarlari oluyor oralarda cok guzel pikaplar oluyor gercekten ve bu yeni nesillerden daha guzel,dayaniklilar.a bunu hiç görmedim. benim oturdugum kentte dr yoknetten de bakmadım hiç...
ist. degılım.. :) saol pikap merakım yok.. mınıkken bol bol kullandık...hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama istanbulda iseniz antika ve bit pazarlari oluyor oralarda cok guzel pikaplar oluyor gercekten ve bu yeni nesillerden daha guzel,dayaniklilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?