Pikap aldım ama :(

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.777
333
İstanbul
Kızlar dün D&R den ION Pure Lp markalı pikap aldım bugunde bir tane plak aldım taktım bir hevesle ama ses inanılmaz az çıkıyor dibine oturunca duyabiliyyorsunuz anca ne yapacağımı şaşırdım o kadarda para verip hevesle aldım

tam olarak bilmesem de sanırım o tarz pikaplar hoparlörle çalışıyor.abimde de vardı,hoparlöre bağlanmazsa sesi dibine kadar gelince belli belirsiz çıkıyordu.

tam olarak bilmesem de sanırım o tarz pikaplar hoparlörle çalışıyor.abimde de vardı,hoparlöre bağlanmazsa sesi dibine kadar gelince belli belirsiz çıkıyordu.

Hoparlör mü pikapın ne anlamı var o zaman ama yani bozuk değil kısacası hoparlörsüz böyle olduğunu bilseydim hiç almazdım

Ben de eşime yıldönümü hediyesi pikap diüşünüyorum ama konu düşündürdü beni açıkcası.

Ben de eşime yıldönümü hediyesi pikap diüşünüyorum ama konu düşündürdü beni açıkcası.

Üstelik şarkılarda bitmeden atlıyor sonu gelmeden başka parçaya geçiyor yarın götüreceğim acaba iade edebilir miyim

bir yerden sesi acılıyordur. o kadar olamaz. yada ses arızası var.

Üstelik şarkılarda bitmeden atlıyor sonu gelmeden başka parçaya geçiyor yarın götüreceğim acaba iade edebilir miyim
yıllar once bizde pikap vardı ama eskilerden. koyardık plagı car car calardı. sonuna kadar. hızlı gec yavaş oynat ayar dugmesi vardı. birde ses cogaltma ayar dugmesi. şimdilerde yapılan aletlerin daha teferruatlı olması lazım...
atlaması da = ya iğnesi bozuktur. yada plak arızalıdır.

Eski konu ben arkadaşa tekrar sordum çünkü ayrıca amfi takılması gerekiyormuş şimdi araştırırken ögrendim bende almayı düşünüyorum da siz kullanıyor musunuz
he anfi lazımsa onu bilmem. bizde olanların yanlış hatırlamıyorsan ses kendinden cıkıyordu sanki... ama emin degilim. coookk zaman oldu...

hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama istanbulda iseniz antika ve bit pazarlari oluyor oralarda cok guzel pikaplar oluyor gercekten ve bu yeni nesillerden daha guzel,dayaniklilar.
ist. degılım.. :) saol pikap merakım yok.. mınıkken bol bol kullandık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…