N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.950 483 26 Cuma 13:21 Konu Sahibi nurpinarr #41 kadersizben .!.: Canım bence 6 sı gibi bugün pik gözükmüyo hep aynı saatte mi yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Aynı saatte yapamıyorum evde olmuyorum çünkü . Bugün ki pil değil evet de acaba koyulaşacak gibi mi onu merak ettim canım
kadersizben .!.: Canım bence 6 sı gibi bugün pik gözükmüyo hep aynı saatte mi yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Aynı saatte yapamıyorum evde olmuyorum çünkü . Bugün ki pil değil evet de acaba koyulaşacak gibi mi onu merak ettim canım
K kadersizben Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2024 236 31 26 Cuma 14:21 Konu Sahibi nurpinarr #42 nurpinarr .!.: Aynı saatte yapamıyorum evde olmuyorum çünkü . Bugün ki pil değil evet de acaba koyulaşacak gibi mi onu merak ettim canım Genişletmek için tıkla... Ben iş yerindede yapıyordum canım aynı saate denk gelsin diye çalışıyorsan eğer imkanın varsa aynı saatte yapmaya çalış
nurpinarr .!.: Aynı saatte yapamıyorum evde olmuyorum çünkü . Bugün ki pil değil evet de acaba koyulaşacak gibi mi onu merak ettim canım Genişletmek için tıkla... Ben iş yerindede yapıyordum canım aynı saate denk gelsin diye çalışıyorsan eğer imkanın varsa aynı saatte yapmaya çalış
Taranta babu Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 743 691 35 Cuma 14:23 Konu Sahibi nurpinarr #43 Bu marka pik olunca çok koyu çıkartıyordu. Pik değil diyorum.
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.950 483 26 Cuma 15:22 Konu Sahibi nurpinarr #44 kadersizben .!.: Ben iş yerindede yapıyordum canım aynı saate denk gelsin diye çalışıyorsan eğer imkanın varsa aynı saatte yapmaya çalış Genişletmek için tıkla... Dikkat edeyim ona . Pazartesi doktora gidecem neden yumurtlama olmuyor kafama takıldı
kadersizben .!.: Ben iş yerindede yapıyordum canım aynı saate denk gelsin diye çalışıyorsan eğer imkanın varsa aynı saatte yapmaya çalış Genişletmek için tıkla... Dikkat edeyim ona . Pazartesi doktora gidecem neden yumurtlama olmuyor kafama takıldı