Pik mi yoksa olmamış mı

Senle konuştuğumuzdan beri yumurtlama tam anlamıyla testlerde hiç görmedik gibi yumurtlama olması için c t aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım böylesini görmedim hiç sen de ayrıca sıvı alımına dikkat et canım her gün aynı saatte yap yumurtlama göreceksin

Evet canım bu ay tutmazsa diğer ay bu markayı alacam. Şuan kullandığım markada pil göremeyen çok kişi varmış bilemiyorum. Acaba ben de yumurtlama mı yok testlerden ötürü mü anlamadım
Yumurtlaman olmasa 2 kez hamile kalmazdın canım bu testler bildiğim kadarıyla 25 mm yumurtada daha iyi gösteriyor.. Ama lab. Öyle değil yumurtlama gününü gösteriyor asla bir gebenin günlüğünüde önermiyorum ben geçen ay hem bir gebenin günlüğünü hem de lab. Olanı yaptım lab olan daha barizdi ve hamileyim işte biliyorsun arkadaşım tek kullanımda gebe kaldı..ben ekimde kimyasal yaşadığımda 22 mmdi yumurtlam ama kasımda 23 oldu mesela her ay boyutu değişiyor o yüzden illaki yumurtlaman var ama testler sıkıntı..

Haklısın . İnşallah sonuç alırım benimde ekimde 21 mm di ama 17-18 le bile sağlıklı gebelik oluyor. İnşallah doğru zamanı değerlendirmişimdir

Canim innovota tam olarak koyulastirmiyo zaten alan herkes bunu yasiyo bu pik degerlendir insallah tutar
Bende bu ay ovülasyon yapmayacağım demiştim
sonra 30 kasım akşamı şiddetli kasık ağrısı hissettim
gece oldu saat 01.30 / 1 aralık şu en alttakı %72 algılanan test çıktı
sonra 1 aralık sabah öğlen çatlamıştı
öncesinde test yapmadım ama
27-29-30 kasım 1-2-3 aralık olacak şekilde değerlendirdik
henüz test yapmadım

%72 Yazanı pik kabul ettim ama hala tam eşit koyulukta değilmiş gibi geliyor

B

Ay hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
İnsallah canimm
iste hep boyle yapiyo bende o koyulugu pik kabul edip bu ay oyle denedim. O yuzden bu marka almicam bidaha zaten kendi stresimiz kendimize yetiyo bi de bunun oyle mi boyle misiyle ugrasiyoruz

Fotoğrafları nereye attın acaba % nasıl hesapladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…