Evet canımBir gün sonra yaptınızmı tekrar ?
6 aralığa göre silikleştiÇatlama olunca silkleşmesi lazım yada hiç çıkmaması lazım
Yumurtlama masajına başlayayım mıPik degil henuz
Canım 6 Aralık öyleydi 6-7 değerlendim ama pil değil deniliyor kafam çok karışıkCanim innovota tam olarak koyulastirmiyo zaten alan herkes bunu yasiyo bu pik degerlendir insallah tutar
Benim de bu sekildeydi canim diger markalar koyu cikariyor evet ama bu marka boyle bende bidaha almicam bu sonduCanım 6 Aralık öyleydi 6-7 değerlendim ama pil değil deniliyor kafam çok karışık
Canım bak orada kadınalr kulübü yazan yere tıklayıp anasayfa da konu aç yerine tıklayacaksınBu arada konu nasıl açılıyordu yardımcı olurmusunuz
Foto atabilir misin eğer varsa canım inşallah sonuç alırız yaBenim de bu sekildeydi canim diger markalar koyu cikariyor evet ama bu marka boyle bende bidaha almicam bu sondu
Teşekkürler canımCanım bak orada kadınalr kulübü yazan yere tıklayıp anasayfa da konu aç yerine tıklayacaksın
Rica ederimTeşekkürler canım
Onu hic bilmiyorum ben canim ya. Ne ki o. Bir arastirayim.Yumurtlama masajına başlayayım mı
Canım bir gebenin günlüğü sayfasında beri ablanın önerisi olan masaj ama yumurtlama olursa yapmayın diyor ben de tereddütte kaldımOnu hic bilmiyorum ben canim ya. Ne ki o. Bir arastirayim.