- 8 Mart 2015
- 25.052
- 81.013
-
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.641
Yok gerçekten var lateks alerjisi ve bu nedenle lateks prezervatif kullanamayanlar. Biri arkadaşım hatta.
Prezervatif alerjisi cinsel hayatı etkiliyor
Halk arasında prezervatif alerjisi olarak bilinen durum aslında kişinin prezervatifin yapıldığı kauçuk maddesine duyduğu alerjiden ibaret. Tıpta lateks alerjisi diye adlandırılan bu durum, prezervatifli cinsel ilişkiyi imkansız kılar.www.hurriyet.com.tr
Alo,kimsinizAy burda bir grup var ve ben çok dışlanmış hissettimbenim niye adım yokkkk
Beni hatırla diyeceğim de çok pis olacak, demiyorum
duacınım...
Yoklama mı alıyorsun
Nerde!Yoklama mı alıyorsun
Filmdelisi çocukları uyuttu ya fink atıyor bak buralarda
Yok, ben oyuncak edinirsem seni anacağımBeni hatırla diyeceğim de çok pis olacak, demiyorum
Ahahah ay annem bir gün çarşıda iki Belçikalı turistle karşılaşmış. Kesenin ne olduğunu anlamamışlar, anneme sormuşlar, annem de anlatmış. İki üç tane almışlar, thank you falan fasılları. Annem bir an boş bulunup "kullanırken beni hatırlayın" demiş
Onun gibi oldu bu
Kemal Sunal'ın filmindeki robot Fatma Girik gibisin mübarek, aynı anda elinden kaç iş birden geliyorNerde!
Wc eğitimi verdiğim oğlum 1 kere yatağına işemek suretiyle toplam 7 kere böğürerek uyandı, uyku terörü nüksetti.
Bir yandan yemek yapıyorum, bir yandan çocukla uğraşmaca ve kk
Mitoz bölünmeler halindeyim valla.
Görümce konusu dikkatimi çekti yaban’ın, onu okuyordum
Tövbe estağfurullah, oyuncak ihalesi niye bana kaldı. O muhabbeti yapanlar başkalarıydı yaaYok, ben oyuncak edinirsem seni anacağım
Yemezler anacım, bizi shopa götürecek olan sensinTövbe estağfurullah, oyuncak ihalesi niye bana kaldı. O muhabbeti yapanlar başkalarıydı yaa
Denk gelemiyoz kii bağırıp çağırayım dedim, bak iyi yapmışım duydunuz :)Yoklama mı alıyorsun
Filmdelisi çocukları uyuttu ya fink atıyor bak buralarda
Ay bir gün toplanıp shopa gitsek ne kadar eğleniriz düşünseneYemezler anacım, bizi shopa götürecek olan sensin
Uyku terörü gibi saçma seyler hep bu bebelerin başının altından çıkar zaten :)) kolaylıklar dilerimNerde!
Wc eğitimi verdiğim oğlum 1 kere yatağına işemek suretiyle toplam 7 kere böğürerek uyandı, uyku terörü nüksetti.
Bir yandan yemek yapıyorum, bir yandan çocukla uğraşmaca ve kk
Mitoz bölünmeler halindeyim valla.
Görümce konusu dikkatimi çekti yaban’ın, onu okuyordum
Duyduk da güvercinle geri gitti selam herhalde, çocuğu 1 daha uyuttum sen yazana kadarDenk gelemiyoz kii bağırıp çağırayım dedim, bak iyi yapmışım duydunuz :)
Öfff, ilk oğlumda her türlü enteresan şey vardır.Uyku terörü gibi saçma seyler hep bu bebelerin başının altından çıkar zaten :)) kolaylıklar dilerim
Asıl terörü benimkiler yapıyor zavallı uykuya kalmış ihale :)) gece yatma saatleri geldi mi son bi hışımla kalan kudurukluklarını serpiyorlar. Atlama, çocuğum yapma evladım atma oğlum zıbar yavrummm hoop bu saat oluyor :))Duyduk da güvercinle geri gitti selam herhalde, çocuğu 1 daha uyuttum sen yazana kadar
Sen de mi 2.bebe mağdurugillerdensin :))Öfff, ilk oğlumda her türlü enteresan şey vardır.
Şahsına münhasır ve düşman başına diyeceğim türden, ikinci hemen oldu da çocuk neymiş analık neymiş gördüm valla
HavsshjsshAsıl terörü benimkiler yapıyor zavallı uykuya kalmış ihale :)) gece yatma saatleri geldi mi son bi hışımla kalan kudurukluklarını serpiyorlar. Atlama, çocuğum yapma evladım atma oğlum zıbar yavrummm hoop bu saat oluyor :))
Aynı aynı, kaynımda da var aynı :)))Havsshjssh
O bizde de var ya, ne zaman evden çıkacak olsak, yemeğe oturacak ya da insan falan gelecek olsa tazmanya canavarı nasıl dönerdi çölde, aynı usül dalaşıveriyorlar.
Ben de hayatımı sorguluyorum o anlar, film izler gibi köşeden bakıp ‘bu an gerçek değil, senin hayatın değil, sakin ol’ telkini veriyorum