- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.649
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.601
Siyah beyaz bırakAhhafh ben de ağda yaparken yarısında vazgeçesim geliyor da olmuyor yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyah beyaz bırakAhhafh ben de ağda yaparken yarısında vazgeçesim geliyor da olmuyor yaa
Aynı be yaa...Nabıyon
Yaa demeEn azından baktın prens olmuyor koyarsın tekmeyi gider. Aaah ah
Evlilik bana göre değilmiş lyanna
Ahahfa siyah beyaz dediğin için teşekkür ederimSiyah beyaz bırak
Ne izliycen?Aynı be yaa...
geyikli şeyler yapıyom. Kulaklığımı bulursam dizi izliciim.
Ahaha yarı para verdim deme bi deAhahfa siyah beyaz dediğin için teşekkür ederim
Valla bazen yılıp devamına ağdacıya gitmişliğim yok değil
Yaa deme
Çok zor ya. Evlendikten sonra bir sıkıntı yoksa bana göre değilmiş diye boşanmak, hele çocukla, o da olmaz.
Nesi peki değil, yani eş çocuk sorumluluğu mu? Koca mı?
Ahahfa siyah beyaz dediğin için teşekkür ederim
Ne izliycen?
Six feet under.Yaa deme
Çok zor ya. Evlendikten sonra bir sıkıntı yoksa bana göre değilmiş diye boşanmak, hele çocukla, o da olmaz.
Nesi peki değil, yani eş çocuk sorumluluğu mu? Koca mı?
Ahahfa siyah beyaz dediğin için teşekkür ederim
Ne izliycen?
Çocuğum tuvalet eğitimine başladı, aşırı gerginim.Hadi geçmiş olsun o zaman. Diğerleri nerelerde acaba?
KudrAlobar Estraven filmdelisi AbsolutPromise Alicja
Çocuğum tuvalet eğitimine başladı, aşırı gerginim.
Çiş nöbetindeyim
Ha benim çiş nöbeti büyükte, 3 buçuk olanda.Al işte bi tane daha
Bu 2 yaş sendromuna illa 2 yaşında mı giriyor bu veletler?
Benimki az önce benim ergenlikte geçirdiğim sinir krizlerinden birini geçirdi de, 1 buçuk yaşında olmasına rağmen
Ha benim çiş nöbeti büyükte, 3 buçuk olanda.
Daha sendromlu olanı ellemiyorum nereye mıçarsa mıçsın modundayım
Valla yeni jenerasyon sendromlu doğuyor ve geçmiyor.
2 yaş altında ona büyüme atağı diyorlar, 2 yaşa gelince terrible two, benim büyük 3 yaş sendromunda zaten.
Her sene ayrı bir şey icat etmekte üstlerine yok ve böyle bir sinir yok.
Güçleri olsa kafa göz girecekler.
Tekrar kamu spotu bilgilendirmesi yapayım, evlenmeyin.
Hadi bir halt yediniz evlendiniz sakın ha çocuk falan, tüy dikmenin alemi yok hayatın içine.
Ben birçok tüylü olarak kızılderili kabile şefi gibi oldum, yakında tamtam dansı da yaparım.
Yok devamını da yaptırdığım için tam para verdim.Ahaha yarı para verdim deme bi de
Zor ya. Diyecek bir şey bulamadım. İnşallah bir an önce iç huzurunu bulursunGenel olarak bekarken daha mutluydum. Bekarken de evlenmeyi düşünmüyordum zaten ne oldu, nasıl oldu da evlenmeyi kabul ettim bilmiyorum. Tamam yaşayıp gidiyorsun ama şu an gerçekten bekar olmayı tercih ederdim.
İzlemedimdi.Six feet under.
İpad’i uçak moduna almışım, iki saattir neden internete bağlayamıyorum diye uğraşıyom. Kafa gitti, yok kafa.
Aboo halılara dikkat ahhahÇocuğum tuvalet eğitimine başladı, aşırı gerginim.
Çiş nöbetindeyim
Ben de sen gibi hiç anlamadım, nasıl yüzük takılınca iş buralara geldi haberim yok.Niye yediysek o haltı
Not ettim efem ekibin tek bekar üyesi olarak.Tekrar kamu spotu bilgilendirmesi yapayım, evlenmeyin.
Hadi bir halt yediniz evlendiniz sakın ha çocuk falan, tüy dikmenin alemi yok hayatın içine.
Ben birçok tüylü olarak kızılderili kabile şefi gibi oldum, yakında tamtam dansı da yaparım.
Ben de sen gibi hiç anlamadım, nasıl yüzük takılınca iş buralara geldi haberim yok.
Ben aaa yüzüğüm var diye dalga geçerken ellerim çiş temizliyor şimdi
Ölem ölem halime
Kemdi geçse de travması geçmiyor benceDün gece kendi kendime hayal ettim uyumadan önce, bir gün büyüyecek, kendi odasında istediği saatte uyuyup istediği saatte uyanacak, ben de istediğim saatte uyuyup döne döne uyuyabilecek miyim, suratıma bir çişli bez yiyerek uyandığım günleri unutabilecek miyim diye
Ay deme öyle, ben de Estraven 'in yüzüğünü takıyorum ara sıra Kendimi evli bulmayayım bir anda.Ben aaa yüzüğüm var diye dalga geçerken ellerim çiş temizliyor şimdi
Kemdi geçse de travması geçmiyor bence
Daha o aşamalarda olmadığımdan kesin bilgim yok ama ruhumda açılan yara kara delik görüntüsü gibi
Aaaa sakın ha.Ay deme öyle, ben de Estraven 'in yüzüğünü takıyorum ara sıra Kendimi evli bulmayayım bir anda.
Ay deme öyle, ben de Estraven 'in yüzüğünü takıyorum ara sıra Kendimi evli bulmayayım bir anda.
Yani ne diyeyim bilemedim, benim küçük sıpa 2 buçuk.Ne olur bitecek, geçecek de bunu duymaya ihtiyacım var