- 11 Aralık 2018
- 39.557
- 245.082
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.581
Kesinlikle katılıyorum. Sanırım 4-5 aydır sütyen takmıyorum bi iki ay daha gider böyle. Memeler özgürdür özgür kalacak. (Büyük memeler hariç )Bence sütyensiz daha hoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katılıyorum. Sanırım 4-5 aydır sütyen takmıyorum bi iki ay daha gider böyle. Memeler özgürdür özgür kalacak. (Büyük memeler hariç )Bence sütyensiz daha hoş
Erkekler giysin sütyen çok istiyorlarsa.Kesinlikle katılıyorum. Sanırım 4-5 aydır sütyen takmıyorum bi iki ay daha gider böyle. Memeler özgürdür özgür kalacak. (Büyük memeler hariç )
Erkekler giysin sütyen çok istiyorlarsa.
Bazı durumlar hariç hep sütyensiz geziyorum.
Not: limonspor
He ben de gezem mi sutyensiz?Kesinlikle katılıyorum. Sanırım 4-5 aydır sütyen takmıyorum bi iki ay daha gider böyle. Memeler özgürdür özgür kalacak. (Büyük memeler hariç )
Benimkiler de aşırı heyecanlıkışın kurtarıyom da yazın olmuyo. Benim nipple’lar biraz kendini ortaya atmayı seviyo.
Sen gezme pilisHe ben de gezem mi sutyensiz?
Hem de boyle dar beyaz atlet giyip gezeyim. Sahane olur bence ne dersiniz
Popo dövdürtmek ayrı (off böyle deyince de farklı anlamlar çıkıyor ahha bebeğim dediğim vur banaa der gibi), memeleri salıp gezmek ayrıBenimkiler de aşırı heyecanlı
Ben bir tek yakın arkadaş ortamında salamıyorum çocukları sürekli yüz yüzeyiz diye (poposunu arkadaşına dövdürttü)
Sen gezme pilis
Olan var olmayan var
Popo dövdürtmek ayrı (off böyle deyince de farklı anlamlar çıkıyor ahha bebeğim dediğim vur banaa der gibi), memeleri salıp gezmek ayrı
Ben gezsem tıvitıra fotom düşer o neyddi gız diye
Belin ağrır zaten senin sen gezme herkesin sağlığı için konuşuyorumPopo dövdürtmek ayrı (off böyle deyince de farklı anlamlar çıkıyor ahha bebeğim dediğim vur banaa der gibi), memeleri salıp gezmek ayrı
Ben gezsem tıvitıra fotom düşer o neyddi gız diye
Adeta bir Pamela Anderson.Sahil güvenlik dizinsinden fırlamış gibi
Ahahfha ay dansta bir hareket var, adam senin elini belinin diğer tarafına atıp oradan alıyor. Örneğin sol kolunu arkana kıvırıyorsun belinin sağ kısmında yakalıyor adam. Bir partnerim göbekli bir adam, ben memeli kadınım, biz bir türlü yaklaşamıyoruz ve o hareketi yapamıyoruz. Çok gülüyorum, millete diyorum benden çıkmıyor o , yaptırmayın bana diyeBelin ağrır zaten senin sen gezme herkesin sağlığı için konuşuyorum
AhahahAhahfha ay dansta bir hareket var, adam senin elini belinin diğer tarafına atıp oradan alıyor. Örneğin sol kolunu arkana kıvırıyorsun belinin sağ kısmında yakalıyor adam. Bir partnerim göbekli bir adam, ben memeli kadınım, biz bir türlü yaklaşamıyoruz ve o hareketi yapamıyoruz. Çok gülüyorum, millete diyorum benden çıkmıyor o , yaptırmayın bana diye
El şu pozisyonda ama adam tam karşında ve yüzyüzeyken eli yakalamaya çalışıyor. Ahahfa nasıl anlatamadım amaaa
Iyannacım, hafta sonu misafirler vardı. Genelde dışardaydım, gece eve pert geldim hep pek bakamadım. Sen nabıyonAmecey de dün karabatak gibi bir göründü kayboldu. Nerelerdesin?
Iyi nolsun ben de smear işini hallettim çok şükür Bir sene rahatım şimdi.Iyannacım, hafta sonu misafirler vardı. Genelde dışardaydım, gece eve pert geldim hep pek bakamadım. Sen nabıyon
Hadi gözümüz aydın gittiler, evi hallettim iyiyim :)))Iyi nolsun ben de smear işini hallettim çok şükür Bir sene rahatım şimdi.
Gitti mi misafirlerin, rahatladın mı?
Hadi geçmiş olsun o zaman. Diğerleri nerelerde acaba?Hadi gözümüz aydın gittiler, evi hallettim iyiyim :)))
Buyrun benim.Hadi geçmiş olsun o zaman. Diğerleri nerelerde acaba?
KudrAlobar Estraven filmdelisi AbsolutPromise Alicja
Hadi geçmiş olsun o zaman. Diğerleri nerelerde acaba?
KudrAlobar Estraven filmdelisi AbsolutPromise Alicja
NabıyonBuyrun benim.
Bekarlık güzel ya. Bazen zor ama yine de sanırım güzel.Çıldırmak, sinir krizleri, bağırmalar filan
Çocuklu kadın ne yapar başka
Sen anlat asıl, hava nasıl oralarda, bekarlık nasıl birşey, anlat bana özledim o günleri
Ahhafh ben de ağda yaparken yarısında vazgeçesim geliyor da olmuyor yaaSaçlarımı yapıyordum yarısında vazgeçtim onlaynım
Nabıyon
Bekarlık güzel ya. Bazen zor ama yine de sanırım güzel.
Bazen çok bıkıyorum abuk sabuk adamlardan prens yaratmaya çalışmaktan ama genele bakınca güzel sanırım.
Ahhafh ben de ağda yaparken yarısında vazgeçesim geliyor da olmuyor yaa