- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.421
Yakında güneş gözlüğü de takar evin içinde :)) Daha da yapma artık eski sansınİlk seferlerde küsüyordu, sonra sadece kızmaya başladı. Artık herhalde evrene bıraktı beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakında güneş gözlüğü de takar evin içinde :)) Daha da yapma artık eski sansınİlk seferlerde küsüyordu, sonra sadece kızmaya başladı. Artık herhalde evrene bıraktı beni
Vuhuuu sevdim bunu.Senin talebine göre, orada olmasını istediğin kişi için dua, gerisine beddua
Dilencilikte de iyi para var yalnızSosyal güvencesi bile yok, bana bağlı sgk da
Avcumu yalamiim, camilerde iki bebemle mendil açmiim diye ikna turunda hepsi.
E tabi onlara da para gitmeyecek aahhashsjsjhssh
Çok çıkarcı bu avukatlar ya.
He valla.Para almayacaz uğraşmayalım mahkemeyle davayla diyolla.
Acırr bee, yarım ekmek kokoreç dövmesine ne dersin :)İşte düşün kaç tane var adam bile bezdi. Ben de iki senedir ilkini yaptırcam yaptıramıyorum.
Geçen haberlerde adanada bir dilenci ablanın 2 evi 3 iş makinesi çıktı yanılmıyorsamDilencilikte de iyi para var yalnız
İzmirde olsaydı bizzat kudranın showu için katılırdım :)) mum duruşuuHe valla.
Ablam banka avukatı, şahsi dava alabilse sorunum kalmicek düşmem aha estra gibilerin eline
Ya kuku şovla alakalı bir şeyler okudum arada, hazırlıklar devam mı
Nolur bize düğünden görseller atın, gözlere siyah bant çekip kafaları flurlarsınız
He valla.
Ablam banka avukatı, şahsi dava alabilse sorunum kalmicek düşmem aha estra gibilerin eline
Nolur bize düğünden görseller atın, gözlere siyah bant çekip kafaları flurlarsınız
Ya sen niye benim aklıma gece gece kokoreç düşürüyon?Acırr bee, yarım ekmek kokoreç dövmesine ne dersin :)
O iş bende rahat olun.He valla.
Aynı duyguları paylaşıyoruz, erkek tarafındanım diyerek sızardım düğüne.İzmirde olsaydı bizzat kudranın showu için katılırdım :)) mum duruşuu
Acımıyor yaa. Her seferinde aha bu acıyacak dediler yine acımadı.Acırr bee, yarım ekmek kokoreç dövmesine ne dersin :)
Kalk gel, hemen gidelim. Bu saat kutsal kokoreç saatleri de ondan. Yemekten konuşmayı da hiç sevmem, genelde söylenen ben olurum ama bizzat muhabbeti ben başlattım gibi.Ya sen niye benim aklıma gece gece kokoreç düşürüyon?
Kalk gel, hemen gidelim. Bu saat kutsal kokoreç saatleri de ondan. Yemekten konuşmayı da hiç sevmem, genelde söylenen ben olurum ama bizzat muhabbeti ben başlattım gibi.
tam da unutmuştumO iş bende rahat olun.
Kudra onu yapsın ana habere bile düşer.
Sünnet düğününde twerk yapan abla gibi olur
Acımıyor yaa. Her seferinde aha bu acıyacak dediler yine acımadı.
En sonuncuda dövmecime "ya bu acısın artık da dövme acısı neymiş göreyim" dedim yine acımadı
Acı eşiğim yüksekse demek
Anlık takipleycenLeenn hızınıza yetişemiyorum okurken
Kız tarafındanım diye de sızabilirdin. Taraf önemli değil kuku önemliAynı duyguları paylaşıyoruz, erkek tarafındanım diyerek sızardım düğüne.
Takı töreninde aç kamerayı bekle kudrayı miiss :)Aynı duyguları paylaşıyoruz, erkek tarafındanım diyerek sızardım düğüne.