- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.181
İnternet yok, cep telefonu yok, tablet yok. Napsın bu insanlar, vakit geçirmek için işteNiye bu kadar seviştiklerini anlamadım ama bir bildikleri vardır diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternet yok, cep telefonu yok, tablet yok. Napsın bu insanlar, vakit geçirmek için işteNiye bu kadar seviştiklerini anlamadım ama bir bildikleri vardır diye düşünüyorum
Hii Lyanna mııNeden ya çok meymenetsiz
İnternet yok, cep telefonu yok, tablet yok. Napsın bu insanlar, vakit geçirmek için işte
Hii Lyanna mıı
Cesaret desen var, gurur desen var, liderlik desen var. La bu kız size ne etti, daha napsın
İnsanlık yeni yeni ürüyordu o zamanlar denk gelmiş diziye işte.İnternet yok, cep telefonu yok, tablet yok. Napsın bu insanlar, vakit geçirmek için işte
Doğalgaz yok, elektrik yok klima yok. Üşümemek için de yapıyor olabilirler kışınLibido katili bunlar desene :))
İnsanlık yeni yeni ürüyordu o zamanlar denk gelmiş diziye işte.
Surat 5 karış, incecik dudaklı. Kepçük ağızlı :)) sen daha güzelsindirHii Lyanna mıı
Cesaret desen var, gurur desen var, liderlik desen var. La bu kız size ne etti, daha napsın
Şu ufaklık işte Mormontgillerin LyannaYaa senin nickini ve khomyuk adlı bir üye var, onun nickini merak ediyordum. Geçen hafta chernobyl izleyince khomyuk u tanımış oldum :) çok hoş gerçekten
Doğalgaz yok, elektrik yok klima yok. Üşümemek için de yapıyor olabilirler kışın
Şu ufaklık işte Mormontgillerin Lyanna
Ahahaha Cox yaa
Her karakterin ayrı bomba olduğu bir diziydi. Jordan'ın laf sokmaları, Kelso'nun manyaklıkları, Todd'un asılmaları, Janitor zaten başlı başına bir organizma
Ay tekrar izleyesim geldi.
Sürpriz bir Türk oyuncu da var dizide.Umarım eğleniyorlardır ne diyelim bize halt yemek düşer
Sürpriz bir Türk oyuncu da var dizide.
Ahaha yok ya küçücük kız. Ama boyuna posuna bakma ablası, ne işler halletti o küçücük haliyle.Aaa bu ne be, tıfıl bişey
Ben şöyle uçlarda, vamp bi tip bekliyordum
İzleme sen, git başka izleSibel Kekilli deme çünkü inanırım
Ahaha yok ya küçücük kız. Ama boyuna posuna bakma ablası, ne işler halletti o küçücük haliyle.
dediğim gibi izlemiş kadar oldum ekşi sayesindeİzleme sen, git başka izle