- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.221
Tünaydın, burda da sadece güneş var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahda olsun bence de bir kere erkekler doğursun. Niye her şeyi kadınlardan bekliyorlar?Geriden geliyorum ama nolur çoluk çocuk muhabbeti yapmayın ya
Rüyamda sevgilim bey hamileydi
Bilinçaltım o derece anormal bu konuda
Annem sen gitme, gidince dönemiyorsun senBen her an uçuşa geçebilirim. Beni özleyin anacığım.
Özletiyom kendimi, yüzüm eskimesinAnnem sen gitme, gidince dönemiyorsun sen
Özletiyom kendimi, yüzüm eskimesin
Öyle bir şey olsa çocuk fikrine bir belkiiii diyebilirimAhahda olsun bence de bir kere erkekler doğursun. Niye her şeyi kadınlardan bekliyorlar?
Ben o zaman da istemezdim ya. Sonuçta o zaman da sorumluluk var üstümde Doğurmakla bitmiyor ki anacım.Öyle bir şey olsa çocuk fikrine bir belkiiii diyebilirim
İşte belkisi orada. Sonra çevre faktörü falan ohooo. Keşke kedi doğurabilsekBen o zaman da istemezdim ya. Sonuçta o zaman da sorumluluk var üstümde Doğurmakla bitmiyor ki anacım.
Anama diyorum, görüp görebileceğin tek torunların kedi köpekİşte belkisi orada. Sonra çevre faktörü falan ohooo. Keşke kedi doğurabilsek
Bunu babana da söylesene yiğidim.Anama diyorum, görüp görebileceğin tek torunların kedi köpek
Ben her an uçuşa geçebilirim. Beni özleyin anacığım.
Benzerini dedimBunu babana da söylesene yiğidim.
Kemerleri hangi koltukta bağlıyoruz bi link atsana.
O sana zorla çocuk yaptırır ben diim.Benzerini dedim
Doktora beraber gittiğimizde çocuk istemiyorum dedim doktora. Babamın gözler büyüdü, olur mu öyle şey diye. Yoo istemiyorum ben çocuk dedim ahshh
Adamın hayallerindeki kız çocuğundan kilometrelerce uzaksın.Benzerini dedim
Doktora beraber gittiğimizde çocuk istemiyorum dedim doktora. Babamın gözler büyüdü, olur mu öyle şey diye. Yoo istemiyorum ben çocuk dedim ahshh
Bi sigorta nelere kadir işte Kadın anasını bacısını attı anındaAdamın hayallerindeki kız çocuğundan kilometrelerce uzaksın.
Baban beni evlatlık alsa ya. Dövmem yok haber izliyom, evlendim, o isterse bebe de yaparım valla.
O önce bir evlendirsin de, çocuk falan sonraki iş diye düşünüyordur.O sana zorla çocuk yaptırır ben diim.
Adam hep kız çocuk istemiş. Ne bilsin o çocuğun ben olacağımıAdamın hayallerindeki kız çocuğundan kilometrelerce uzaksın.
Baban beni evlatlık alsa ya. Dövmem yok haber izliyom, evlendim, o isterse bebe de yaparım valla.
Sigorta artı ev Lütfen.Bi sigorta nelere kadir işte Kadın anasını bacısını attı anında
O sigorta için adam öldürülürBi sigorta nelere kadir işte Kadın anasını bacısını attı anında