- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
-
- Konu Sahibi KudrAlobar
Nereye gittin ki e gittin nasıl geldinFikirlere açığız
Kazen bey güzel sesimi duymak istemiş beni bitkisel hayata aldıNereye gittin ki e gittin nasıl geldin
Ben de geleyim sizinle beraber kutlayalımSevgililer günü kutluyor musunuz ben sslak gibi kutlamayalım anlaşması yaptım olası süprizlerimi kaçırdım
Sensiz olur mu hiçBen de geleyim sizinle beraber kutlayalım
Bensiz olur mu be. Valla dugunde sahit olmam, evlendirmeyin memur bey kardes bunlar derim. Vuhuu kaossssSensiz olur mu hiçgel bebeem akşam dansa gidiyoruz çıkışts eğleniriz
Peki o düğünden çıkabilir misin bunu düşündün mü hiç?Bensiz olur mu be. Valla dugunde sahit olmam, evlendirmeyin memur bey kardes bunlar derim. Vuhuu kaossss
Konuşalım bebisim ara beni boya beni. Ahlaksızlik had safhada.Biz buluşuruz senle? Gelsene cidden, ister derse ister sonrasına? Hatta erken buluşursak hediye alayım şapşime.
Siteden attıracaksın bizi dur sabıkalıyım zatenKonuşalım bebisim ara beni boya beni. Ahlaksızlik had safhada.
Olusacak kaosta kenardan siyrilirim didimdi. Zaten bana uygun sagdiclar bulamadınız, kiydirmam o nikâhı.Peki o düğünden çıkabilir misin bunu düşündün mü hiç?
Allah arkadaşın da hayırlısını versin ne diyem.Olusacak kaosta kenardan siyrilirim didimdi. Zaten bana uygun sagdiclar bulamadınız, kiydirmam o nikâhı.
Aaa senin git baslarinda dur falan demen lazımdı, niye onları koruyorsun simdi bana?Sayın mormont sevgililer gününe kaynamayınız taze çiftin. Bizimkine kaynayabilirsiniz.
Çocuum o benim, elimde büyüdü. Korucam dabiAaa senin git baslarinda dur falan demen lazımdı, niye onları koruyorsun simdi bana?
Valla elimizde buyudu ya. Buyudu de bana akil veriyor, yardimci oluyor falan. Allahim ne zormus kiz buyutmek, elin adami alip gidecek simdiÇocuum o benim, elimde büyüdü. Korucam dabi
ay o hatırlamak istemediğim bir anı ya kaynanamla seksili iç çamaşır aldımbu sayılırsa onaylı.
Ay yazsana. Link atalım belki biraz da kızardıın ama sana kırmızı çook yakışıyoor. Mor da olurdu aslında.Estravenin konusundaki hatuna naaağğğbeeer yazasımvar
Durmadı ki ondan da alacak bundan da alacak diye tezgahtarı tembihleyip gitti.bence sadece gecelik almak daha mantıklı ahaha