- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- Konu Sahibi KudrAlobar
Durmadı ki ondan da alacak bundan da alacak diye tezgahtarı tembihleyip gitti.
o zaman ekşın seviyor senin kv ahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durmadı ki ondan da alacak bundan da alacak diye tezgahtarı tembihleyip gitti.
Sen evlen satariz onlariDurmadı ki ondan da alacak bundan da alacak diye tezgahtarı tembihleyip gitti.
Çok mimliyim ben tutuyom kendimi.Ay yazsana. Link atalım belki biraz da kızardıın ama sana kırmızı çook yakışıyoor. Mor da olurdu aslında.
Minik. Bikinili girilmiyormuş kiz ustune pijama cek cabuk resmini gorunce gulesim geliyor.o zaman ekşın seviyor senin kv ahahah
Minik. Bikinili girilmiyormuş kiz ustune pijama cek cabuk resmini gorunce gulesim geliyor.
Letgoya koyam doktordan az kullanılmış sjsjssjSen evlen satariz onlari
Cok iç acici orda kıs yokmu anacimbenim pijamam böyleyse heheheheh napacükk gruptan mı atılayım ahha
Cok iç acici orda kıs yokmu anacim
Biz de annemlere gideceğiz, aradı beni az önce ‘kızım yarın sevgililer günüymüş ne işiniz var bizde’ diye.Dun arkadaslarima cuma bulusalim mi dedim. O gun sevgililer gunu planimiz var dediler. Ben unutmusum bile cuma oldugunu. Cok uzuldum kendime, yorganin altinda agliycam bu gece.
Senin ateşin yükselmiş ondan ne dedigini bilmiyorsunateşlüysem demk ki neler diyorum tövbe tövbe normalde çok üşürümde hahah hiç alakam yok yani konuşuyorum ama
Senin ateşin yükselmiş ondan ne dedigini bilmiyorsun
Haha onu dicektimdeAHAHHAAH olabilir canım evde bi ateş düşürücü alıyım
ilaç : koca hahahah
Haha onu dicektimde
Amaa senin diline de vurmuş
Aksam hava alin bi
Kadincagiz sizi evlendirdi gonderdi, tam kocasıyla sefa surecek yine rahat yok sizdenBiz de annemlere gideceğiz, aradı beni az önce ‘kızım yarın sevgililer günüymüş ne işiniz var bizde’ diye.
‘Aman anne dedim 2 çocukla ne sevgilisi ne yemeği, ha senin babamla planın varsa bilemem’ dedim, kem küm etti kapattı.
Sanırım planlarının içine ettim
Hahahah yazık bu annelerin çektiği çile bitmiyorKadincagiz sizi evlendirdi gonderdi, tam kocasıyla sefa surecek yine rahat yok sizden
Canim anamHahahah yazık bu annelerin çektiği çile bitmiyor
1 gönderdi 4 geri geliyoruzKadincagiz sizi evlendirdi gonderdi, tam kocasıyla sefa surecek yine rahat yok sizden
Faiz islemis resmen1 gönderdi 4 geri geliyoruz
Evet dun geceden beri ayni pijamayla hemde. CikartmiyolarOoo pijama partisi mi var