- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.121
Bebeleri pistten alalım derlerse inmen gerekir.Pistten inmiycem düğün gelsin de. Her şey Lyanna Mormont için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeleri pistten alalım derlerse inmen gerekir.Pistten inmiycem düğün gelsin de. Her şey Lyanna Mormont için.
You diyecektim estraven benden önce davranmış.
Sıs la.Bebeleri pistten alalım derlerse inmen gerekir.
You diyecektim estraven benden önce davranmış.
Sherlock ayarında değil ama çok kafa yormayacak, keyifli bir dizi istersen, polisiye, Rizzoli&Isles da güzeldi.Bana dizi önerisinde bulunabilir misiniz? Sherlock bitince izlemek üzere. Aratmasın yani bana onu :)
Ay teşekkür ederim hemen bakıyorum :)
rizzoli&isles kitap serisini okuduğum için dizisi pek sarmadı, kafamdaki karakterlerle uyuşmadı yine de izledim baya :)Sherlock ayarında değil ama çok kafa yormayacak, keyifli bir dizi istersen, polisiye, Rizzoli&Isles da güzeldi.
Bir de Dexter reyiz var tabii.
Ben tam tersi, önce dizisini gördüğüm için kitaplardan dolayı bir hayalkırıklığı olmadı.rizzoli&isles kitap serisini okuduğum için dizisi pek sarmadı, kafamdaki karakterlerle uyuşmadı yine de izledim baya :)
Ben tam tersi, önce dizisini gördüğüm için kitaplardan dolayı bir hayalkırıklığı olmadı.
Ama kitaptan diziye/filme uyarlananlarda genelde o hayalkırıklığı oluyor.
Game of Thrones'ta da mesela kitaptan ayrıldıkça uyuz oldum Sonunu da batırdılar, inşallah her duşa girdiklerinde popoları buz gibi fayansa değer.
İlginçmiş ben de listeye alayım.Spoiler vermeden Mr Robot'u da anlatmak imkansız bu arada, kesinlikle izlenmesi gerekiyor. :)
Bir devrim peşinde, gündüzleri güvenlik şirketinde çalışan düz adam, geceleri uykusuz bir hacker...
Uğraşması gereken çok fazla şey var, kendi de dahil diyeyim, gerisini izleyin.
Spoiler vermeden Mr Robot'u da anlatmak neredeyse imkansız bu arada, kesinlikle izlenmesi gerekiyor. :)
Bir devrim peşinde, gündüzleri güvenlik şirketinde çalışan düz adam, geceleri uykusuz bir hacker...
Uğraşması gereken çok fazla şey var, kendi de dahil diyeyim, gerisini izleyin.
GoT ben de çok uzun süre izlemedim.Yaa rizzoli&isles de Jane Rizzoli gerçekten güzeldi ama Maura Isles beni tatmin etmedi. Gözümde çok başka, muhteşem bir kadın canlanmıştı, dizide hafif salak göstermişler. Hoşuma gitmedi o anlamda :)
GOT ne okudum ne izledim desem inanır mısın bilmem, ilk bölümden öteye geçemedim nedense bazen basiretim bağlanıyor
Aman eksik kalma bir şeyden.İlginçmiş ben de listeye alayım.
GoT ben de çok uzun süre izlemedim.
Sonra bir gün eski bir kırığıma gittim şarap içiyoruz (gittiğimde de eskiydi, hiçbir şey yaşamadan arkadaş olmaya karar vermiştik). Dur dedi seni GoT'a başlatayım. İyi dedim, adam açtı diziyi. Koltukta oturuyoruz, aramızda patlamış mısır, ekranda dizi. İyi hoş başladı, sonra hunharca seks sahneleri geldi ahaha inlemeler, farklı pozisyonlar... Adam bir kol boyu mesafemde, arada aynı patlamış mısır çanağına el atıyoruz falan
Sonra tabii fazlasıyla sardı dizi, önce sıra sıra kitapları bitirdim, sonra komple diziyi. Son sezonda sabah alarm kurup kalkıyordum hemen izleyeyim diye.
Emeğe saygı
Tamam ateşli hatunum, içim yanıyor ama o kadar değil
Dexter top 5 fav dizi listemde. Ya ben denk gelmedim, ya da bidaha böyle bir dizi yapılamadıSherlock ayarında değil ama çok kafa yormayacak, keyifli bir dizi istersen, polisiye, Rizzoli&Isles da güzeldi.
Bir de Dexter reyiz var tabii.
GoT ben de çok uzun süre izlemedim.
Sonra bir gün eski bir kırığıma gittim şarap içiyoruz (gittiğimde de eskiydi, hiçbir şey yaşamadan arkadaş olmaya karar vermiştik). Dur dedi seni GoT'a başlatayım. İyi dedim, adam açtı diziyi. Koltukta oturuyoruz, aramızda patlamış mısır, ekranda dizi. İyi hoş başladı, sonra hunharca seks sahneleri geldi ahaha inlemeler, farklı pozisyonlar... Adam bir kol boyu mesafemde, arada aynı patlamış mısır çanağına el atıyoruz falan
Sonra tabii fazlasıyla sardı dizi, önce sıra sıra kitapları bitirdim, sonra komple diziyi. Son sezonda sabah alarm kurup kalkıyordum hemen izleyeyim diye.
Dexter top 5 fav dizi listemde. Ya ben denk gelmedim, ya da bidaha böyle bir dizi yapılamadı
Sorma, bir anda bir sessizlik oldu evde. Tvden nefes sesleri, inlemeler falan geliyor. Bitir artık usta bitir diyorum içimden sahne değişsin diyeDiziye başlama hatırasına bak
Kesinlikle, bence de.Dexter top 5 fav dizi listemde. Ya ben denk gelmedim, ya da bidaha böyle bir dizi yapılamadı