- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.656
- Konu Sahibi KudrAlobar
Benim de pazartesiler boş da adam gidiyor ona üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamaaam.Benim de pazartesiler boş da adam gidiyor ona üzülüyorum
Neyse ki ceza puanı düşük. Ben gitsem 20 gün gelemezdimMerhabalar hepinize:)
Eksiğimiz var, kısa zamanda kavuşma temennisi sunuyorum mormont a.
O durum puana göre mi oluyor, yeni öğrendim valla sağolNeyse ki ceza puanı düşük. Ben gitsem 20 gün gelemezdim
O durum puana göre mi oluyor, yeni öğrendim valla sağol
Ben de diyorum eskiden 1 gün hadi 2 gün yerdim şimdi 5 gün falan oldu, ne dedim ki o kadar sülaleye girmedim sonuçta diye düşünüyordum
Ama verilmiyoor buralar hep dutluk olmuşIyanna kendini feda etti rahat rahat geyik yapalım diye. Hakkını vermek lazım1
Hemen dikelim gökdelenleriAma verilmiyoor buralar hep dutluk olmuş
O işte iyi para varmış diyollaHemen dikelim gökdelenleri
Hahashjssk saflığın böylesiahaha günaydın cicim.
ceza aldıkça gün artıyor. 8 gündeyim şimdilik bi dahaki 10 olur muhtemelen
Hahashjssk saflığın böylesi
Ben bayağı suç durumuna göre düşünüyordum, aptal dediysek ayrı, sövdüysek ayrı gibi aklıma tüküreyim
Senin 10 gene iyi kudralobar, dilinin sivriliği ile maşallah
Bir konuda google thshirtü meselesi hatırlıyorum, ben bile güme gittim yahu orada
Bitmiş orası da tıkandııO işte iyi para varmış diyolla
O zaman kamp işine girelim. Milletin bağını bahçesini pijama partisini işgal eder yolumuzu buluruzBitmiş orası da tıkandıı
Pembik gelinler piyasayı salladı çünküYeni gelin evi dizmek çok sıkıcı yeaaa. Jumbo yemek takımları niye bu kadar pahalısınız kardeş
Lanet olsun hepsine. Zaten her şey eciş bücüş göz kanatıyor. Kahvaltı takımına ip atlayan çöp adam çizmek ne yaPembik gelinler piyasayı salladı çünkü
Jumbo bitmiş bacım, uzak dur.Yeni gelin evi dizmek çok sıkıcı yeaaa. Jumbo yemek takımları niye bu kadar pahalısınız kardeş
Hadi ya yorumları çok güzeldi, o da bozuldu demek ki. Başka marka bakem en iyisi.Jumbo bitmiş bacım, uzak dur.
Paslandı bendeki çatal bıçak, tabaklarında sırlar dökülüyor.
Konuya zort diye bayağı ciddi giriş yaptım da, mutfak özel zevkim malum 26272826. Kez demişimdirHadi ya yorumları çok güzeldi, o da bozuldu demek ki. Başka marka bakem en iyisi.