- 11 Aralık 2018
- 39.675
- 245.938
- Konu Sahibi KudrAlobar
vuhuu
Olan var olmayan var abi sabah sabah ya. MILLET AÇ AÇ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vuhuu
Olan var olmayan var abi sabah sabah ya. MILLET AÇ AÇ
Gidiyom ben.
Taze zencefil al eve geçerken. Zencefil limon bal üçlüsü benim grip ilacım.Gidiyom ben.
Guzel anilarima siginacagim..zaten hastayim. Nasil frenlediysem kendimi birkac gun once olmamak icin, cortladim simdi serbest birakinca.
Kesin estraven yuzunden hasta oldum. Niye bilmiyorum ama yapmistir bir seyler.Taze zencefil al eve geçerken. Zencefil limon bal üçlüsü benim grip ilacım.
Kesin estraven yuzunden hasta oldum. Niye bilmiyorum ama yapmistir bir seyler.
Bugun tekrar bu hakli serzenisi gundeme getirmek istiyorum aranizdaki tek bekar olarak.Eki Görüntüle 2591530
Bira da icmedik. Icecek halim yoktu, uc harfliyi cok kacirdik, sonrasında iki gun alkol almadım. Hala almadim aslinda dusununce.Soğuk ucuz bira içirdi sana ondan hasta olmuşsundur.
Filört bitmesin, ben seviyom filörtü. Edemiyom ama olsundu.
Hangover after party hediyesi :)Tuttum tuttum, işleri halledince saldim
Seni istemeye geldiklerinde kudra olursa temsili;Bira da icmedik. Icecek halim yoktu, uc harfliyi cok kacirdik, sonrasında iki gun alkol almadım. Hala almadim aslinda dusununce.
Flort bitmesin de net olsunlar. Flort ediyorsak onu da bileyim yoksa flort güzeldir flort candir. Boyle minnoş minnos ahsh ay canim cekti, olsa da etsek.
He valla oyle oldu.Hangover after party hediyesi :)
Ahahahah alsin gitsin diye hemen veriverir.Seni istemeye geldiklerinde kudra olursa temsili;Eki Görüntüle 2591534
İyi iyi bomba. Benim oğlanlar hasta değilken herşey yolunda. Yarın koşturmacalarım başlar, dinleniyorum azcık. Sen de toparla çarçabuk salmaHe valla oyle oldu.
Neyse ki alarm erteler gibi hastalik erteleyebiliyormusum.
Sen nasılsın ne var ne yok
Pazar keyfi diyorsun. Aman hasta olmasinlar zaten, yetiskinken zor cekiyoruz hastaligi, çocuklar daha fena oluyor.İyi iyi bomba. Benim oğlanlar hasta değilken herşey yolunda. Yarın koşturmacalarım başlar, dinleniyorum azcık. Sen de toparla çarçabuk salma
Gec mi yattin?Günaymıyo yeaaaa
Beş buçukta uyudum.Gec mi yattin?
Ben hala yataktan cikamadim, her yerim agriyor. Nazar degdirdin narin hassas bedenime
Uyku saati olarak demiyorum ya. Yattim kaldım pestil gibiBeş buçukta uyudum.
He ya sabah yedide ayağa dikilirdin ya normalde.