- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi KudrAlobar
Ben bir de bekar halimle neler konusuyorum basimiza tas yagacakYa bacım histerik hareketlere girdin köprüden önce son çıkış, başka erkek falan diye konu nerelere geldi ya
Pijaması, çatalı off off
Çatalı aparatla uzatırsın da kaşık gibi kullanıp çorba içemezsin beybi. İşlevsellik önemli.Olm işlev olsa da boy olmasa işe yarar mı? Düşünsene hap kadar çatal, bi lokma alsan dişinin kovuğuna girmez.
AhahahahBen bir de bekar halimle neler konusuyorum basimiza tas yagacaknereye gidiyor bu genclik.
Catal yoksa elinle mi yiyeceksin? Off bu metafor kotu yerlere gider ahsh Devede de boy var.Olm işlev olsa da boy olmasa işe yarar mı? Düşünsene hap kadar çatal, bi lokma alsan dişinin kovuğuna girmez.
Aparat ne la? Nası uzatcan? Uzatsan uzatsan sapını uzatırsın.Çatalı aparatla uzatırsın da kaşık gibi kullanıp çorba içemezsin beybi. İşlevsellik önemli.
Olgunlaştın,piştinn sen artık tamamsın geç derler seni görse ak sakallı dedelerAman islevi olmadiktan sonra boyu olsa kac yazar? Kuş öldü beybi diyorsa adam isterse Rocco Siffredi olsun. Once insan olsun efendi olsun islevi olsun. Hayat beni cok degistirdi ahshs
Catal yoksa elinle mi yiyeceksin? Off bu metafor kotu yerlere gider ahsh Devede de boy var.
Ben su an islevciyim bebeyim. Travmalarim var benim
Ay bekarlik da zor deme oyle. Sizde iyi kotu mal var, ben bazen tedarik edemiyorum aylarca bekliyorum. Gelen mal belli degil, tam aliyorum defolu cikiyor falan.Ahahahah
Seninki gene iyi bekarsın, beğenmedi mi sıradaki gelir, biz ne edek?
Eldeki mal belli yani, değişimi yok.
Bence tovbe estagfurullah ceker ak sakalli dedelerOlgunlaştın,piştinn sen artık tamamsın geç derler seni görse ak sakallı dedeler
Ay onları burda yazamam izliyollaAparat ne la? Nası uzatcan? Uzatsan uzatsan sapını uzatırsın.
Hem ben ne diyom biri olmadan diğeri anlamsız. İkisi de lazım. Hatta hem çatal hem kaşık hem bıçak lazım karnının doyması için.
Ay bekarlik da zor deme oyle. Sizde iyi kotu mal var, ben bazen tedarik edemiyorum aylarca bekliyorum. Gelen mal belli degil, tam aliyorum defolu cikiyor falan.
Ay onları burda yazamam izliyolla
gerçi yazsam mı amme hizmeti niyetine.
Ak sakallı mı bilmiyorum ama ağzı açık tövbest. eden biri var hali hazırdaBence tovbe estagfurullah ceker ak sakalli dedeler
Ahahsh bbg evi gibi olduk. Acaba Melihci miydi Erayci mi?Ay onları burda yazamam izliyolla
gerçi yazsam mı amme hizmeti niyetine.
Tusu takili kaldi zaarAk sakallı mı bilmiyorum ama ağzı açık tövbest. eden biri var hali hazırda
Aaa var öle bir aparat, vallahi var.Aparat ne la? Nası uzatcan? Uzatsan uzatsan sapını uzatırsın.
Hem ben ne diyom biri olmadan diğeri anlamsız. İkisi de lazım. Hatta hem çatal hem kaşık hem bıçak lazım karnının doyması için.
Bunlar hep bildiri işteTusu takili kaldi zaar
Ohoo daha neler neler yapıyorlarAaa var öle bir aparat, vallahi var.
Geçen denk geldim nette, bir konuya da yazdım.
5 6 cm uzatıyormuş:))
Elleme elleme, ufukları genişlesin azcık
Hiç bu açıdan düşünmemiştim, öldürmez süründürür diyorsun
Bendeki mal anca horluyor, varla yok arası zaten, farkı yok.
Yalnız aramıza bir ahlaklı karışmış, mesajlara şaşırıp duruyor.
Pencereden girmiş serçe gibi cama duvara çarpıyor, bari yolu gösterelim de sonra bizden bilmesin kendindeki değişimi
Merak kediyi öldürür derler, hayir arkadaslar cikisi da gosterdi ama iste napacaksin. Hayatin tuzu biberi
Hiç bu açıdan düşünmemiştim, öldürmez süründürür diyorsun
Bendeki mal anca horluyor, varla yok arası zaten, farkı yok.
Yalnız aramıza bir ahlaklı karışmış, mesajlara şaşırıp duruyor.
Pencereden girmiş serçe gibi cama duvara çarpıyor, bari yolu gösterelim de sonra bizden bilmesin kendindeki değişimi