- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.801
-
- Konu Sahibi KudrAlobar
Yaa ciddimisin aylarca yatak başlığındaki kokuyu çıkarmaya çalışmıştıkay nolur birdaha yapmasın da uzman olmayam bu konuda
Yazdım aklıma inşallah kullanmak zorunda kalmamsirke karbonat ikilisi her derde deva. Ben duvarları bile sildim bu ikiliyle.
Vedalaştık. Yorumlarimi cok beğenmişler. Bildiri gelip duruyoVedalaşmamışmıydık
Alismadik totoda durmuyor tabii.Totosu görünen
Ne catali tatli catali mi ahuahuaha nasil igrencimbeyime çatal şov yapıyom pijamayla. Çok seksi deneyin bence
Tatlı çatalı ufak kalır bize bebeyiiim.Alismadik totoda durmuyor tabii.
Ne catali tatli catali mi ahuahuaha nasil igrencim
Bence bu gece maruz kaldığımız şeyleri etraflıca düşünelim :))Alismadik totoda durmuyor tabii.
Ne catali tatli catali mi ahuahuaha nasil igrencim
Onemli olan islevi be annem ahsjsTatlı çatalı ufak kalır bize bebeyiiim.
Benimki yorgunluktan ya. Aksam restoranda yemekten sonra uyuyacaktim nerdeyse. Yarin oglene kadsr uyumam lazim sanirimBence bu gece maruz kaldığımız şeyleri etraflıca düşünelim :))
Onemli olan islevi be annem ahsjs
Islev cok onemli. Hassasim bu ara bu konuda
Uyu hem gün biter boşver :))Benimki yorgunluktan ya. Aksam restoranda yemekten sonra uyuyacaktim nerdeyse. Yarin oglene kadsr uyumam lazim sanirim
Çünkü komik.Ben niye gülüyorum :)))
Telepatik konferans off :))Çünkü komik.
İnsan kendini bu duruma düşürmemeli dostumTelepatik konferans off :))
Aman islevi olmadiktan sonra boyu olsa kac yazar? Kuş öldü beybi diyorsa adam isterse Rocco Siffredi olsun. Once insan olsun efendi olsun islevi olsun. Hayat beni cok degistirdi ahshshem boyu hem işlevi diyorom. biri olmadan diğerinin anlamı yok.
Boşver iyi güldüm yine deİnsan kendini bu duruma düşürmemeli dostum
Deme ele adamlar demeAman islevi olmadiktan sonra boyu olsa kac yazar? Kuş öldü beybi diyorsa adam isterse Rocco Siffredi olsun. Once insan olsun efendi olsun islevi olsun. Hayat beni cok degistirdi ahshs
Ya bacım histerik hareketlere girdin köprüden önce son çıkış, başka erkek falan diye konu nerelere geldi yaAman islevi olmadiktan sonra boyu olsa kac yazar? Kuş öldü beybi diyorsa adam isterse Rocco Siffredi olsun. Once insan olsun efendi olsun islevi olsun. Hayat beni cok degistirdi ahshs
Aman islevi olmadiktan sonra boyu olsa kac yazar? Kuş öldü beybi diyorsa adam isterse Rocco Siffredi olsun. Once insan olsun efendi olsun islevi olsun. Hayat beni cok degistirdi ahshs