- 13 Ocak 2020
- 45.016
- 171.114
- 33
Ben kan sonucunu alınca iğneye başladım. Kalp atışı ile de corasprin eklendi. Bunlara ve dozuna kiloya göre gene göre doktor karar verir.Benimde üç genimde var hamilelik te ne zaman kullanilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kan sonucunu alınca iğneye başladım. Kalp atışı ile de corasprin eklendi. Bunlara ve dozuna kiloya göre gene göre doktor karar verir.Benimde üç genimde var hamilelik te ne zaman kullanilir
Bana vermiyorlar işte burda hep duydum ama bana kese görüldükten sonra verilcek dendi hepBen kan sonucunu alınca iğneye başladım. Kalp atışı ile de corasprin eklendi. Bunlara ve dozuna kiloya göre gene göre doktor karar verir.
Çok geç sayılmaz o da. Kandan bir hafta sonra kese görunüyo zaten maks.Bana vermiyorlar işte burda hep duydum ama bana kese görüldükten sonra verilcek dendi hep
Nasıl yapicam bu kaç kere böyle oldu aynı şeyleri yaşamak istemiyorum şimdide kahverengi akıntım başladı açık böyle gerçekten bazı doktorların bu kadar onemsemiyorlar sancimda varBen kan sonucunu alınca iğneye başladım. Kalp atışı ile de corasprin eklendi. Bunlara ve dozuna kiloya göre gene göre doktor karar verir.
Nasıl yapicam bu kaç kere böyle oldu aynı şeyleri yaşamak istemiyorum şimdide kahverengi akıntım başladı açık böyle gerçekten bazı doktorların bu kadar onemsemiyorlarBen kan sonucunu alınca iğneye başladım. Kalp atışı ile de corasprin eklendi. Bunlara ve dozuna kiloya göre gene göre doktor karar verir.
Ben iki kere yaşadım boş gebelik yani doktor ilkin gelişimi durmus dedi kese içi yolk iste beslendigi damar falan herşey vardı ikinci mol gebelik son bir tanesinden emin değilim oda ben kan vermeye gitmeyi düşündüğüm gün büyük et parçası düştü sonra acayip bir kanama düşük mü bilmiyorum doktorada bu şekildeki anlatsamÇok geç sayılmaz o da. Kandan bir hafta sonra kese görunüyo zaten maks.
Evet öyle diyorlar da ben böyle şeyler yaşadığım için biraz daha hani engellensin kötü bir şey olursa falanda ama doğucak olan doğuyor bunuda biluyorumÇok geç sayılmaz o da. Kandan bir hafta sonra kese görunüyo zaten maks.
Size sadecd pıhtilasma testi mi yapıldı eşiniz de genetik test verdi mi?Evet öyle diyorlar da ben böyle şeyler yaşadığım için biraz daha hani engellensin kötü bir şey olursa falanda ama doğucak olan doğuyor bunuda biluyorum
Hayır fark etmiyorMerhaba gen testini verdiğinizde adet öncesi sonra veya adetliyken falan givi fark ediyormu test sonucu bilgi verebilir misiniz
Genetik test normal çıktı ama diğer test fotosunu atsam anlamisiniz acabaSize sadecd pıhtilasma testi mi yapıldı eşiniz de genetik test verdi mi?
Yani kromozom testi normal dedi doktorSize sadecd pıhtilasma testi mi yapıldı eşiniz de genetik test verdi mi?
Anlamam o kadar sadece mol.dediniz diye eşinize de bakıldı mi merak ettim.Genetik test normal çıktı ama diğer test fotosunu atsam anlamisiniz acaba
Nk paneli (kır paneli) istenmişmiydi oda fark etmiyor değil miHayır fark etmiyor
Bakıldı ikimizde normal dedi benim üç genimde pıhtılaşma varmisAnlamam o kadar sadece mol.dediniz diye eşinize de bakıldı mi merak ettim.
Tam olarak ne istedi bilmiyorum bi genetiğe bakıldı birde attığım trombofoli panelineNk paneli (kır paneli) istenmişmiydi oda fark etmiyor değil mi