Pıhtılaşma-Kan sulandırıcı ve corasprin kullananlar nasıl kullanıyor ?

Melek_kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
699
388
28
Merhabalar iki kaybım var testler yapıldı bende hafif pıhtılaşma çıktı ve doktor tekrar hamile kaldığında kan sulandırıcı baslicaz dedi. Ve yeniden hamileyim henüz kese görünmedi 850 çıktı en son değerim haftaya cuma gel o zaman görünecektir dedi kan sulandırıcı ve corasprin verdi. Ama günde bi defa dedi nasıl kullanırım dikkat etmem gereken bisey var mi dedim yok dedi. Şimdi ikisini ne zaman kullanacam nasıl yaparsam daha iyi olur aklım çok karıştı. Ya kullananlar nasıl kullandınız neler yaptınız yardımcı olabilir misiniz

Ben öğle saatlerinde 13.00 15.00 arası kullanıyodum. Gecirmemeye çalışıyodum fazla.

Öğle yemeğinden sonra hapı içiyordum, akşam da 11 gibi iğneyi yapıyordum..aynı saatlerde yapmaya dikkat ediyordum ikisini de

Merhaba Kan sulandırıc iğneye gebeliği öğrenince mi başladınız keseyi görünce mi doktorum keseyi görünce başlayacağını söyledi 2 gen heterozigot benim ?

Merhaba banada doktor oksapar iğne ve asprın verdi aynı zamanda kullanmanın zararı olurmu acaba die düşünüyordum araştırırken sizin cavabınızı görübce rahatladım aynı zamanda kullanmışsınız hiçbi zararı olmadı değilmi kaç haftalıksınız

Bebeğim doğdu 5 aylık. Ben öyle yaptım hep sorun yaşamadı. Ama siz yine de ilk randevuda dokrora da sorun.

Merhaba Kan sulandırıc iğneye gebeliği öğrenince mi başladınız keseyi görünce mi doktorum keseyi görünce başlayacağını söyledi 2 gen heterozigot benim ?
Benim bir doktorum hamileliği öğrenir öğrenmez başlatmıştı ikisini de, şimdiki doktorum keseyi görünce başlayalım dedi ama ben coraspine gebeliği öğrenir öğrenmez başladım, iğneyi de keseyi görünce zaten doktor kendi başlattı (birde benim doktorum coraspin daha uzun süree etkili dedi, iğne sadece 24 saat etkili imiş o nedenle neden iğneye başlamadı diye düşünmeyin derim)

Üzerinden baya zaman geçmiş ama ins bebisinizide sağlıkla kucağınıza almışsınız dir aynı hikayeye sahibiz acaba kan sulandırıcı devam ettiniz mi

Ben, coraspini sabah 7.00de oksaparı da akşam 19.00 da kullaniyodum ama doktoruma sordugumda fark etmez kullanman kafi hangisini hangi saatde kullanman sana kalmış demisti. Fakat coraspin bazı gebelikler de lekenmelere sebep olabiliyor, eğer öyle bir durumla karşılaşırsanız doktorunuz geçiçi süreligine coraspine ara verecektir.

Yorumunuz için teşekkür ederim bebeğimi saglikla
Kucağıma aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…