ne yani, benim yorumum ,benim düşüncem, benim zevkim, benim beğenim sana batıyomu onu anlamadım?bende fikrimi belirttim,bana FAZLASIYLA anormal gelio alla alla...üstelik bana takan değil ,bu piercing anormal gelio..sanamı sorucam yorum yaparken? hayret bişey!!!!!!!!!!Kötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen
(bu arada sen bu yorumunla anormolliğini fazlasıyla belirttin saol)
anormal şeyler moda olur diyorsun bunu takan bu kadar insana da hakaret ediyorsun!
okuduğunu anlamadın heralde beğenen takar beğenmeyen takmaz demişiz,zevk meselesi demişiz.fikrini belirteceksen üslubuna dikkat et önce sen!
şu yazdığın kelimelere bak!benimle mahalle ağzıyla konuşma!
hiç korkmaya gerek yok delmeden önce uyuşturuyorlar ben uyuşturmadan çenemi deldirtmiştim o bile acımadı ayrıca mikrop kapmanın da kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum vücudumdaki en uzun süreli piercing yaklaşık 1,5 yıllık hiç krem sürmedim,ellemeden önce ellerimi yıkamadım ki gerçekten çok pis ve pasaklı bir insanımdır sırnaşık şey hiç birşey olmadı çenemdekilere de hiç dikkat etmedim çok kez ellerimi yıkamadan çıkardım taktım okuldayken sürekli çıkarıp takıyorum yani en çok mikrobun bulunduğu yerde :dance: bana hiçbi mikrop işlemez kolay kolay bende duuyuorum dudağına piercing yaptırdıktan sonra mikrop kapıp dudağı şişenleri fakat onların çoğunluğu temiz olmayan yerde deldirmekten oluyor.KESİNLİKLE piercing yaptıracakların veya dövme yaptıracakların düşünmeleri gereken en önemli şey steril yerlerin pahalı olması değil önemli olan TEMİZ olması sizde kullandıkları malzemeleri daha önceleri KULLANILMAMIŞ olmasına kesinlikle dikkat etmeniz gerekiyor ortam temizse ve malzemeleri jelatinlerinden çıkardıklarına dikkat ederseniz hiç bir sorun olmaz ha birde yaptırcağınız kişinin profosyenel olmasına dikkat edin.ben ucuz diye steril olmayan bir yerde çenemi deldirdim kadın bana delmeden önce uyuşturucu kullanamayız çünkü yasaklandı dedi(bende mal gibi inandım ve sonra başka bi zaman gene çenemi deldirmek için başka bir yere gidince kadının yalan söylediğini öğrendim )ve hastahanelerde kullanılan metal kutular olur ya hani içinde iğne falan olur işte o kutulardan birini çıkardı ve içinde herkese kullandığı malzemeler vardı sadece onları yıkadı o kadar yeni iğne falan kullanmadı iğrençliğin bu kadarı yani!!ucuz olduğu için sesimi çıkarmadım ve yaptırdım eve gittiğimde topunu çıkardım ve yanlışlıkla piercing ağzımdan çıkıverdi!!bende takmaya çalıştım fakat olmadı çünkü kadın acaip bi şekilde yamuk delmişti takmaya çalışmaktan dudağım kkoskocaman şişti vede morardı damarlarımın yerleriyle oynadım resmen fakat ne yaparsam yapayım piercing çeneme girmedi bende bıraktım kapansın.1 hafta sonra paraya kıydım gittim en güvendiğim piercingçide yaptırdım adam düzgün bi şekilde deldi benimde içim rahatladı şuan allaha şükür hiç bir sorunum yok.bende istiyorummm göbeğimee
ama ödüm patlıyoo acır diyee
benim canım çok tatlıdır da hiç gelemem canımın yanmasına
benımde göbeğimde war.kulağımda da 4 delik..bn mutluyum ya...hijyene dkkat edıomda ..
hiç korkmaya gerek yok delmeden önce uyuşturuyorlar ben uyuşturmadan çenemi deldirtmiştim o bile acımadı ayrıca mikrop kapmanın da kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum vücudumdaki en uzun süreli piercing yaklaşık 1,5 yıllık hiç krem sürmedim,ellemeden önce ellerimi yıkamadım ki gerçekten çok pis ve pasaklı bir insanımdır sırnaşık şey hiç birşey olmadı çenemdekilere de hiç dikkat etmedim çok kez ellerimi yıkamadan çıkardım taktım okuldayken sürekli çıkarıp takıyorum yani en çok mikrobun bulunduğu yerde :dance: bana hiçbi mikrop işlemez kolay kolay bende duuyuorum dudağına piercing yaptırdıktan sonra mikrop kapıp dudağı şişenleri fakat onların çoğunluğu temiz olmayan yerde deldirmekten oluyor.KESİNLİKLE piercing yaptıracakların veya dövme yaptıracakların düşünmeleri gereken en önemli şey steril yerlerin pahalı olması değil önemli olan TEMİZ olması sizde kullandıkları malzemeleri daha önceleri KULLANILMAMIŞ olmasına kesinlikle dikkat etmeniz gerekiyor ortam temizse ve malzemeleri jelatinlerinden çıkardıklarına dikkat ederseniz hiç bir sorun olmaz ha birde yaptırcağınız kişinin profosyenel olmasına dikkat edin.ben ucuz diye steril olmayan bir yerde çenemi deldirdim kadın bana delmeden önce uyuşturucu kullanamayız çünkü yasaklandı dedi(bende mal gibi inandım ve sonra başka bi zaman gene çenemi deldirmek için başka bir yere gidince kadının yalan söylediğini öğrendim )ve hastahanelerde kullanılan metal kutular olur ya hani içinde iğne falan olur işte o kutulardan birini çıkardı ve içinde herkese kullandığı malzemeler vardı sadece onları yıkadı o kadar yeni iğne falan kullanmadı iğrençliğin bu kadarı yani!!ucuz olduğu için sesimi çıkarmadım ve yaptırdım eve gittiğimde topunu çıkardım ve yanlışlıkla piercing ağzımdan çıkıverdi!!bende takmaya çalıştım fakat olmadı çünkü kadın acaip bi şekilde yamuk delmişti takmaya çalışmaktan dudağım kkoskocaman şişti vede morardı damarlarımın yerleriyle oynadım resmen fakat ne yaparsam yapayım piercing çeneme girmedi bende bıraktım kapansın.1 hafta sonra paraya kıydım gittim en güvendiğim piercingçide yaptırdım adam düzgün bi şekilde deldi benimde içim rahatladı şuan allaha şükür hiç bir sorunum yok.
Kıslar bende kulagımın kıkırdak kısmını yani yukarsını çoookkk deldirmek istiyorum ama evlendikten sonra 2 kat daha fazla düşünüyorum,,,
şişme iltihap felan yapar mı acaba üzerine yatınca agrı sızı olur mu ???
Göbekte Piercing i hiç düşünmedim çünkü göbişimi hiç kimse görmüyor hem bende göbek( ayva o kadar çok degil:) var bi de üserinde küpe olursa allahhh süper seksi !!! bir görüntü oluşur....
ya bence bu iş tam bir önyargı.. . ben 4 sene önce göbeğime yaptırdım en ufak bi problemim olmadı.. ayrıca o zamanlar herkes kıskanıyodu ,çünkü kimsenin anne babası izin vermiyodu, benim hiç böyle problemim olmadı.. yaşlı insanlar hep niyeti bozmuş olarak ,yaşıtlarım da kıskançlıkla bakıyodu.. ama şunu söylemeliyim ki herkes neden küpesiz dolaşmıyosa ben de o yüzden piercing siz dolaşmıyorum, bu bir manyaklık veya tarz meselesi değildir, her yaptıran gothicçi ya da metalci değildir(mesela bana baksanız tiki dersiniz) bunun istekle alakası vardır.. tabi riskleri tartışılır.. ben risk atlatmadım çünkü iyi baktım ayrıca aklınızda bulunsun göbek en risksiz bölgelerden biridir.. ben de diğer bölgelerdeki piercingleri sevmiyorum ama ıyyyyy ne zorun vardı da yaptırdın demiyorum..