Piercing, Hızma Piercing'in Bedeli Var

şahsen kızım olsa göbeğini deldirmesine izin verirdimmm.. belindede gamzesi var . yakışır. desteklerim.. hızmalı bi annesi olarak. tabi uygun şartlarda olursa. hijyen ve sağlık elemanının işlemi yapması vb.

ya dil, göbek kaş, çene falan hoşuma gitmiyo da burnumu deldirdim ben d, zaten buruna takılan hızmanın doğu kültüründen geldiğini biliyodum.hoş durduğunu düşünüyorm

dudagıma yaptrmısdm gecen sene..yemek yerken lokmama takılıodu kanıyodu.vidası dişimin arasına giriodu..ama katlanıodm guzellk ugruna..erkek arkadasm çkartttırdı iyikide çkarmışm iğrençmişim ozaman diyorm ve o eziyyetleri çekmeyye degmez..smdi çok pişmanm yaptrdgm için..ve izi de hala geçmedi..

benim göbegimde var artık öle bi bütünleşmişim ki extra bişe gibi gelmio bana... sanki her vücutta var gibi gelio:) çok da güzel duruo göbekte valla herkes yaptırsın :p

iki sene önce deldirmiştim göbeğimi uyurken üstüne yatmışım kanattım bir daha iflah olmadı ne sürdüysem geçmedi çıkarmak zorunda kaldım anca öle yara kapandı iz kaldı bir daha deldircem ama daha ii bakıcam bu sefer dövmede istiyom aslında kaydirigubbakcemile2

ii güwenlir biyere yaptırısanz hc bse olmuo acısı flnda olmuo...ama dedgm gbi paradan kısıp uyduruk byere yaptırırsanız iltihaplanması normal bişey.... benm göbegmde war güwenilir bir yere yaptrdm ne bi iltihaplanma nede baska bse oldu...sadece ilk 2 hafta cok dkkat ettm byere (kazak gbi)taklmasn die...bde ilk 2 gn sırt üstü yattm hep...4 sene oldu...amaaa smdiii küpeyi taktıgm dlikk inceldi cok hemde sallantılı küpe takmama ragmenn :KK43: neden oldu blmiorm

bende göbeğime piercing yaptırmıştım 9 sene oluyor, yaptırdım ve öyle kaldı, çok hoşuma gidiyordu, artık taşın rengi ruhsarı solmuş, erkek arkadaşım bu ne böyle ya dedi, zannettimki çıkarmamı istiyor.
Meğerse taşı karardığı için değiştir demiş, nasıl da sevindim, sonra gittik bana çok afilli yeni bir piercing aldı, şimdi yeni pirecingimi daha çok daha seviyorum

:KK43: piirsinglerim yokLar artık ve kendimi yalnız hıssedıyorummm:KK43: hiç canımı acıtmamıslardı gayet sağlıklıydım ayrıca:p

tamamen geçici bir heves öle bayıla dudagıma piercing yatırmıstım ama 1 yıl bile takmadım sıkıldım cıkardım :)

kaşındaki piercingi bir süre sonra çıkartan arkadaşımın kaşında yer yer dökülmeler oldu! Felaket kafamçokkarıştı:1shok:

canım öyle deme, demekki tamamen hijyenik bir yerde deldirmemiş önce bir araştırmak lazım. benimde kaşım delik 2 senedir ve hiç bir sorun olmadı:dance:

7 yıl kadar önce göbeğime yaptırdım. bu arada hamile kaldım, 7 aylıkken çıkardım kapanır yine yaptırırım dedim ama hiç kapanmadı. sadece delikler birbirine yaklaştı öyle de kaldı. hala duruyor. eşim çok sevmese de ben bayılıyorum kattığı seksapele :)))

piercing kasta ve dudakta cok hos duruyor benim kasımda vardı ama bi ara dustu sonra takmadım kapandı..dovmemde vr herhangi bir enfeksiyon falan olmadı yaptırılan yerler onemli gidip kıyıda kosede bi yerde yaptırılırsa tabiki her turlu hastalıgıda kaparlar

bundan 3 ay önce kulagimin üst kikirdayina piercing taktirdim.ama halen iylesmedi sürekli sisiyor kulagim küpeyi cikarmak zorunda kaliyorum,bide delinen yer ici cok sert siskin,ne yapabilirim kulagimin iylesmesi icin küpemi cikarmak istemiyorum bilgisi olan birseyler yazsin lütfen...

X