Piercing, Hızma Piercing'in Bedeli Var

benim çenemde var ama takmıyorum bi kaç senedir.ilk başlarda çok değişik gelmişti bi heves ettim taktırdım,şimdi gereksiz olduğunun farkındayım ve çıkardıktan sonra da kapanmadı çenemdeki delik.aynı küpe deliği gibi...dikkatli bakıldığında farkediliyor.bi anlık heves için merak için vücudumuza yaptığım bi eziyet...:))))

ilk göbeğimi deldirmiştim ben çook uzun yıllar önce.o zamandan beri ne küpeyi değiştirdim ne de çıkarttım hiç bi rahatsızlığını da görmedim.sağ kulağımın üstünde kıkırdakta bir tane sol kulağımda da 3 tane var.darısı dövmeye

bende çenemi deldirmeyi düşünüyorum.ama yüz felcine veya soğukta veya gülerken çok feci kasılmalara ve ağrılara neden olduğunu duydum.senin bi bilgin var mı?ne gibi sorunlar yaşadın?şimdiden teşekkürler.

yıllar önce kaşımı deldirdim
iz kalıo biraz hepsi bu
kimsenin abarttığı kadar diil yani

ben dayanamıyorum ... kardeşim kulağını deldirdi ben bayıldım... bi tuhaf oluyor içim ...

benim de çenemde var yaptırırken çok şükür hiç acımadı ve cok da memnunum bence önemli olan iyi bir yerde yaptırmak

Cidden hiç anlam verememişimdir ben bu piercing işine.Ben vaktiyle çılgın teyzeme uyup kulağıma ikinci bir delik daha açtırıp da sonradan deli gibi pişman olmuştum. 1 hafta üzerine yatamadım kulağımın. Niye durduk yere deldirirler kendilerini insanlar anlamam. yaşlanıyorum galiba :)

ben dudakta cok cekici durduğunu düşünüyorum ve en az acıyan dudak olduğu için dudağıma daha da cok istiyorum piercing.iğnesini falan gordum korktum ama kararlıyım çünkü sağlık kabininde yaptırcam dudağımda istediğim yerede lokal anesteziyle uyuşturduklarını soylediler.orda piercing taktıran arkadaşlarada sordum memnunlar bikaç gune deldircem (=

ya bence bu iş tam bir önyargı.. . ben 4 sene önce göbeğime yaptırdım en ufak bi problemim olmadı.. ayrıca o zamanlar herkes kıskanıyodu ,çünkü kimsenin anne babası izin vermiyodu, benim hiç böyle problemim olmadı.. yaşlı insanlar hep niyeti bozmuş olarak ,yaşıtlarım da kıskançlıkla bakıyodu.. ama şunu söylemeliyim ki herkes neden küpesiz dolaşmıyosa ben de o yüzden piercing siz dolaşmıyorum, bu bir manyaklık veya tarz meselesi değildir, her yaptıran gothicçi ya da metalci değildir(mesela bana baksanız tiki dersiniz) bunun istekle alakası vardır.. tabi riskleri tartışılır.. ben risk atlatmadım çünkü iyi baktım ayrıca aklınızda bulunsun göbek en risksiz bölgelerden biridir.. ben de diğer bölgelerdeki piercingleri sevmiyorum ama ıyyyyy ne zorun vardı da yaptırdın demiyorum..

Kulagına küpe takmak,kolye takmak,yüzük takmak neyse piercing de öyle.Sadece alısılmadık bölgelere takılması garipseniyor.Biraz bakımının zor olması...eger birine cekici gelmiyorsa gelmiyordur.Bana niye cekici geldigini anlatmam karsımdaki icin bir cekicilige neden olmayacaktır ki.hoslanıyorsa hoslanıyordur,hoslanmıyorsa hoslanmıyordur.bu kadar.

hiç deldiremem oramı buramı,alla alla ne anormal şeyler moda oluyo yaa,hadi yapıştırma hızma neysede,,ne o öyle matkapla deler gibi töbe töbee

kaşım delik hiçbir sorun yok..küpeyi neden takıosanız bizde piercingi ondan takıyoruz.....herkesn zevki kendine...

hiç deldiremem oramı buramı,alla alla ne anormal şeyler moda oluyo yaa,hadi yapıştırma hızma neysede,,ne o öyle matkapla deler gibi töbe töbee

anormallikle ne alakası var yaa herkesin zevki ayrıdır beğenmeyen yaptırmaz.
beğenen niye anormal oluo anlamadım yani hayret bişey!

zevkler ve renkler tartışılmaz.arkadaşlar çok sakıncalı ama bnm arkadaşım deldirdi dudağını orası intihap bağladı tavsiye etmem eğer takmak istiorsanız mıknatıslı psing takın.

bn 5 yıl önce göbeimi deldirdim ilk başlarda biraz enfeksiyon riski vardı bide tenim çok hassas olduğu için kaşıntı ve yanma oldu sora geçti hala takıorum ve herhangi bir sorun yok sonuçta kimse kimseyi zorlamıo piercing taksın die herkes kendi özgür iradesini kullanıo o yüzden bana bu tür konular saçma gelio

anormallikle ne alakası var yaa herkesin zevki ayrıdır beğenmeyen yaptırmaz.
beğenen niye anormal oluo anlamadım yani hayret bişey!

ne yani, benim yorumum ,benim düşüncem, benim zevkim, benim beğenim sana batıyomu onu anlamadım?bende fikrimi belirttim,bana FAZLASIYLA anormal gelio alla alla...üstelik bana takan değil ,bu piercing anormal gelio..sanamı sorucam yorum yaparken? hayret bişey!!!!!!!!!!Kötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen

(bu arada sen bu yorumunla anormolliğini fazlasıyla belirttin saol)

Son düzenleme:
bence kaştaki piercing çok karizmatik duruyor. hele o piercing i çıkardıktan sonra kaşta oluşan çizgi daha da hoş. bazıları özellikle çizdiriyor kaşını. bu sene ben de yaptırmayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…