- 5 Kasım 2023
- 143
- 143
- 23
- 24
- Konu Sahibi hellotheworld
Kulak deldirenlere sormak istiyorum nasıl iyileştirdiniz? Piercing olarak hangi madde daha uygun titanyum iyi deniyor ama modelleri çok yetersiz. Gümüş alerji yapar mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyi seçenekler cerrahi çelik, titanyum ve altın. Özellikle ilk zamanlarda piercing değişimi yapmanızı önermem. Özellikle kıkırdak dokuya yaptiracaksaniz keloid diye bir araştırma yapıp öyle karar verin. Hala yaptırmak istiyorsanız en az 3 ay ilk takılan piercingde kalın.Kulak deldirenlere sormak istiyorum nasıl iyileştirdiniz? Piercing olarak hangi madde daha uygun titanyum iyi deniyor ama modelleri çok yetersiz. Gümüş alerji yapar mı acaba?
TesekkurlerEn iyi seçenekler cerrahi çelik, titanyum ve altın. Özellikle ilk zamanlarda piercing değişimi yapmanızı önermem. Özellikle kıkırdak dokuya yaptiracaksaniz keloid diye bir araştırma yapıp öyle karar verin. Hala yaptırmak istiyorsanız en az 3 ay ilk takılan piercingde kalın.
Benimki iyileşti sayılır barı kısaltıp altın taktım. Bar kısa olduğundan şişerse içinde kalır mı diye korktum ama olmadı öyle bir şeybende pircing yaptırmak istiyorum ama enefksiyon kaptığı için yara oluyor zor iyileşiyor