3 gün önce doktor muayenesine gittim.Hep normal doğum hayalleri kurmuştum.Doktor bebeğin duruşunun ters olduğunu,bu saatten sonra dönmesinin zor olduğunu ve epidural sezeryanla doğum yapmam gerekeceğini kesin bir şekilde söyleyince başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.Benim normal doğum istediğimi duyunca,"Dönerse söz normal doğurtucam" dedi.Çıkar çıkmaz hüngür hıçkırık ağladım.Sezeryandan çok korkuyordum.Hatta bugüne kadar kime anlatsam beni teselli için sezeryanın bildikleri iyi yönlerini anlattılar.Açıkçası korkum geçmemişti.
Ama şimdi sizin yazdıklarınızı okurken bir yandan göz yaşlarımı tutamadım,bir yandan da inanılmaz rahatladım.Belki bebeğim başaşağı dönse bile sezeryan isteyeceğim.Kim bilir..
Hepinize paylaşımınız için ve konuyu açan hamiş arkadaşıma bunu düşündüğü için çok teşekkürler.Allah hepimizin bebeklerini korusun.
Ama şimdi sizin yazdıklarınızı okurken bir yandan göz yaşlarımı tutamadım,bir yandan da inanılmaz rahatladım.Belki bebeğim başaşağı dönse bile sezeryan isteyeceğim.Kim bilir..
Hepinize paylaşımınız için ve konuyu açan hamiş arkadaşıma bunu düşündüğü için çok teşekkürler.Allah hepimizin bebeklerini korusun.