Merhaba ben de epidural sezeryan oldum. Çok memnun kaldım, ama arkadaşların da belirttiği gibi anestezi doktoru çok önemli he şey onda bitiyor. İğne yapııldıktan saniyeler sonra göğsümden altı uyuşmaya başladı. Ameliyat tamamen hissizdi. Eşim de benimle girdi. Anestezist ve eşim başucumdaydı, sürekli sohbet ettik. Sonra bebeğimiz çıktı onu ilk görmek çok güzeldi. Yeni doğan uzmanı temizledi, aspire etti herşeyi izledim. Sürekli ağlıyordu. Sonra sarıp yanıma getirdiler, omzumun üzerine yüzüme çok yakın bir yerde tuttular, konuşun dediler. Konuştum, eşim de konuştu kızımız sustu sakinleşti gözünü açmaya çalıştı, inan o an herşeye değerdi, bizi tanıdığını hissettirdi. Hepsini kameraya çekmişti eşim sürekli izliyoruz harika bir şey. Sonra ameliyat bitti bir şanssızlık oldu ben de epiduralim tıkandı, ağrı pompası taktılar benim için farketmedi. O akşama kadar onunla idare ettim, hiç bir şey hissetmedim. Sonra onu çıkardılar, ara ara ağrı kesici yaptılar. Zaten ilk akşam kalktım yataktan çok sıkılmıştım. O akşam ve ertesi gün öğlene kadar destekli, ö.sonra desteksiz olarak yürüdüm. Ağrı işine gelince hiç bel ağrım olmadı, ama ameliyatlısın, 3-4 gün kasık, ameliyat bölgesi ağrısı oluyor normal sezeyan ağrısı. Yatıp kalkmakta, yatakta dönemekte biraz zorlanıyorsun o kadar. Ama bebekle ilgilenmekten çok da anlamıyorsun ve geçiyor gidiyor. 3 ay oldu, şimdi yazarken hatırlamakta bilezorlandım. Bebeğimle göz göze geldiğim o anı ömür boyu unutmayacağım. Çok tavsiye ederim.