Photoshopsuz/ Estetiksiz veya Makyajsız da güzel olan ünlüler

Live yazdı mesajı..Tekrar oku..

Ahmet Telli muhabbetini söyledim sana :) o ztn var taktınız ona.
benim istediğim senin söylediğin topicler . Topicler deyince birden fazla oluyor ? sen onları göster bana . bak liyadora ezbere konuşursan böyle olur işte görüyormusun , ayıkla pirincin taşını şimdi ?

Ahmet Telli muhabbetini söyledim sana :) o ztn var taktınız ona.
benim istediğim senin söylediğin topicler . Topicler deyince birden fazla oluyor ? sen onları göster bana . bak liyadora ezbere konuşursan böyle olur işte görüyormusun , ayıkla pirincin taşını şimdi ?
Ayıklayacağım bir pirinç taşı yok..Doğru söylediğimi sen de biliyorsun.Takıntın -ler takısıymış :roflol:
evet. çok güzel gerçekten.

Okypete dünki açtığın konudaki 19 luk kız neydi adı o çok daha güzel bence...:asigim:

Liyadora benim yazdığım msjda hiç bir açıklama yok. sen prensesin yanlış okumasını karıştırma olarak söylüyorsun üstelik birden fazla olduğunu idda ediyorsun soylediklerinin arkasında dur benim yazdığımda senin bu suçlamanı açıklamıyor

hafif makyajı var belki ama,ben güzel buluyorum.
e17da4f4.jpg

Lily Donaldson

gercekden cok güzel mis masallh ya

Bu arada theshe yapma beni suçlayarak başladı mesajın.....Tartışma ortamı mı var deme Allah aşkına...Beni bir sürü şeyle suçladın..Seni kim görmüş ki dedin ? Aynı kişiler birbirine iltifat ediyor dedin..Hepsi aynı nik diye düşünüyorum dedin..Yapma yani.......Bana kendince haddimi bildirmeye çalıştın.....Tabi iftira ile....:KK43:

Ayıklayacağım bir pirinç taşı yok..Doğru söylediğimi sen de biliyorsun.Takıntın -ler takısıymış :roflol:

Taktığım o mu :S yani sürekli şairleri karıştırıyorsun demene takmamalıyım öylemi ? kabul etmeliyim olmayan bir şeyi öylemi ? biz seninle aynı frekansta değiliz. sen özür dilemiyorsan. yalancı olduğunu kabul ediyorsun demekki ! ben sana kendimi ispatlamak zorunda değilim . bundan sonra suçlama yaparken doğru verilere dayanarak yap. İyi geceler.

Liyadora benim yazdığım msjda hiç bir açıklama yok. sen prensesin yanlış okumasını karıştırma olarak söylüyorsun üstelik birden fazla olduğunu idda ediyorsun soylediklerinin arkasında dur benim yazdığımda senin bu suçlamanı açıklamıyor

Okuma değil yazma ....yazıyoruz canım...nasıl okuduğunu bilemem arkadaşın,yanında değilim..nasıl yazdığını okuyabilirim ..sen de "geceymiş karıştırmış olabilirsin"yazdın..Bunu kasttetiğimi bilecek kadar zeki olduğunu düşünmek istiyorum...Ne kadar çok büyütüyorsunuz herşeyi............

Okypete dünki açtığın konudaki 19 luk kız neydi adı o çok daha güzel bence...:asigim:

taylor swift değilmi?.
dur onunda makyajsız resmini bulayımda koyarım buraya... çok güzeldir oda.

Taktığım o mu :S yani sürekli şairleri karıştırıyorsun demene takmamalıyım öylemi ? kabul etmeliyim olmayan bir şeyi öylemi ? biz seninle aynı frekansta değiliz. sen özür dilemiyorsan. yalancı olduğunu kabul ediyorsun demekki ! ben sana kendimi ispatlamak zorunda değilim . bundan sonra suçlama yaparken doğru verilere dayanarak yap. İyi geceler.

Yalancı olduğunu kabul etmesi gereken kim ? Benim ki ler takısı ile yazmak..Öyle yazarım genelde..sen karıştırdığın halde kabul etmeyip ısrarla beni suçladığına göre hiç bir şeyi kabul etmiyorsun herhalde..elbette aynı frekansta değiliz..Çok şükür ki değiliz...:Saruboceq:

Gece olmadı daha,iyi akşamlar...akannehir

liyadora yeter artık ama olmayan birseyi oylemıs gibi gostermenden bıktım artı bir de surekli diyorsun

lutfen artık suclamalarına son ver sanada iyi geceler

Bu arada theshe yapma beni suçlayarak başladı mesajın.....Tartışma ortamı mı var deme Allah aşkına...Beni bir sürü şeyle suçladın..Seni kim görmüş ki dedin ? Aynı kişiler birbirine iltifat ediyor dedin..Hepsi aynı nik diye düşünüyorum dedin..Yapma yani.......Bana kendince haddimi bildirmeye çalıştın.....Tabi iftira ile....:KK43:

Ya ben uzatmak istemiyorum aslında, gerçekten tadım kaçtı.
Bu söylediklerin senin algıladıkların.
Benim söylediğim ise, seni güzellik topiclerinden ve sürekli birkaç kişi ile karşılıklı iltifatlaşmanızdan tanıdığımdı. O da son 3-5 gündür dikkatimi çeken birşey.
Ve olay; yine güzellikle ilgili bir topicte, genel kültürüne çok güvendiğim, entellektüel bir arkadaşın şairlerle vs ilgili bilgisini sorgulamanın benim için anlamsızlığı, seni anlamaya çalışmam ve seni kendi kendinle karşı karşıya getirme isteğimdi.
Ama şu son mesajlar gerçekten keyfimi kaçırdı, bu tarz tartışmalar bana göre değil.
Sizi kendinizle başbaşa bırakıyorum ben..

liyadora yeter artık ama olmayan birseyi oylemıs gibi gostermenden bıktım artı bir de surekli diyorsun

lutfen artık suclamalarına son ver sanada iyi geceler

Ollmayan bir şey ? pardon ? burada bir kaç nickle kendi kendime iltifat ettiğim ,düzeyimin küçümsenmesi,olmayan şeyler mi ??? Allah Allah... ???????????

Ben de bıktım inkar edilmesinden.............

İyi akşamlar.........:enbuyukkk:

hayır canım sen birden çok olduğunu kasttettin. istersen bir gözden geçir yazdıklarını. bu durumdan bende hoşnut değilim . kimse kırılsın istemiyorum . ayrıca tartışmanın en başında alakasız bir yerde benim yazım hatamıda yüzüme vurur gibi yazman hiç hoş bir davranış değildi. üstelik çoğaltarak. sana özel msj atmak istedim ama kapalı, keşke özelden halledebilseydik. sen kabul ettin bence çoğaltarak olmayan birşeyle suçladığını . benim için gerisi boş :)

Olmayanlar şeyleri söylediğim idda edildi..Olmayan şeyleri idda etmek ne demek ?????????? O kadar kişi okuyor..ben olmayan şeyleri yazmışsam lütfen evet sana iftira atılmadı ,sana bir kaç nickle kendi kendine iltitaf ediyorsun denmedi sen uyduruyorsun diye çıksın..Bu kadarına da pes yani..İnsan Allahtan utanır.........:kızgın:

Lütfen bu konu incelensin.......

resim çıkmadı. .
başka resim bulayım bari.

ahada buldum.
45980716.png
hafif makyajla
şarkı söylerken
taylor swift

Son düzenleyen: Moderatör:
X