PhotoScape resim düzenleme programı

kulittacım hep senin avatarları kullanıyorum;elllerine ,emeğine sağlık canım..sıkı takipçinim...

evet kulitta birtane...bütün topiclerinin takipçisiyim..hatta avatarlarımı beğeniyorlar,özelden link veriyorum...

canım benim beğenmene sevindim dur yapayıom hemencik

ayy evet kulittamm hem sevindim hem şaşırdım yapıcamm hemmen tabiside

aynen canım kulittamız bitane

Çok sağolun şekerler. Şımartıyonuz...

külilita ben de senin avatarlarını kullanıyorum misal şu anki avatarım :) Senden birşey isteyebilir miyim Böyle cadılı hareketli avatarlar yapabilir misin ben programı bilgisayarıma indiremiyorum da o yüzden:2:

Tamam canım en kısa zamanda hazırlamaya çalışacağım.

Eki Görüntüle 317566 kulittacığım göz kırpma işlemini başarabilmiş miyim :26: ışıltılara hareket veremiyorum henüzz onun üstünde çalışacağım bundan sonra

Ay ay aaay... İnanmıyoruuuuum. Bunların hepsi birer sanat eseri...
Ellerine sağlık canım, süpersiiin.
Işıltıda da en kısa zamanda büyük aşama kaydedeceğine inanıyorum.

canım benim daha dün bugün şımarmaya karar vermedik mi tabiki de şımaracaksın tatlımm

Ay ay aaay... İnanmıyoruuuuum. Bunların hepsi birer sanat eseri...
Ellerine sağlık canım, süpersiiin.
Işıltıda da en kısa zamanda büyük aşama kaydedeceğine inanıyorum.
canım benim beğenmene çok mutlu oldum çok teşekkürler tatlım inşallah cnm henüz kafam basmadı daha ışıltı beni yoracak mı ne hallederiz evelallah dimi cnm

Elbette tatlım, Hiç kuşkun olmasın, alasıyla halledeceğiz İnşaallah.

külilita ben de senin avatarlarını kullanıyorum misal şu anki avatarım :) Senden birşey isteyebilir miyim Böyle cadılı hareketli avatarlar yapabilir misin ben programı bilgisayarıma indiremiyorum da o yüzden:2:

Daha sonra ilaveler yapmak üzere, şimdilik bir kaç cadı avatarı eklemiş olayım bellamaniacım.

.. .. .. ..

Kızlar sonunda ben de yükledim programı :) Baştan beri okudum dediklerinizi yaptım :) Benim sormak istediğim şey şu mesela bir fotoda kelebeği nasıl hareketlendirebiliriz? Mesela avatarımdaki gibi bunu nasıl yapıyorsunuz :) ?

kulitta gelince yanıtlar cnm ben o kadar profesyonel olamdm henüz

hadi bakalım kolaylıklar tatlım bende bilemiyorum henüz çırağım buralarda

evet canm ya da 1 resme 2-3 ışıltı koy bir dahaki resimde çoğalt ve yerlerini değiştir bak ne güzel olcak
tamam canım deneyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…