philips satinelle advanced bre620 ve bre650

Sizce hangi marka epilatör daha iyi?

• Philips bre620

OY: 0 0,0%
  • Philips bre650

• Diğer. Eğer bunu seçerseniz hangisi olduğunu paylaşırmısınız :)

• Ankete Katılan
    0

Kardelenaskk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
334
202
103
30
philips satinelle advanced bre620 ve bre650 ürünlerini kullananlar ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum bi kaç güne alıcam ama İnternetteki yorumlardan emin olamadım. Eğer beğenmediyseniz önerebileceğiniz bi epilatörüde yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Kimse epilatör kullanmıyor sanırım başka konulu forumlarda hemen cevap gelir burda niye böyle anlamadım kullanan yada memnun olduğu markayı paylaşıp karar vermemde yardımcı olmak isteyen biri olursa cevaplarınızı bekliyorum..

630 modelinden aldım bende bir heves şuan nereye koyduğumu bile bilmiyorum ne özelliği olursa olsun illa batık yapıyor ya da tüyleri yarıdan koparıyor. Hele o duşta kullanım olayı tamamen yalan ıslanınca seramik başlık güzel kavramıyor. Önceden metal başlıklı epilatörlerin cımbızları bile daha güzel alıyordu uzun süreli kullanım için ben memnun kalmadım açıkçası çok yorucu oluyor uğraşmak. En iyisi lazer Doğumdan sonra hemen gidicem

Şuan ağdamı kullanıyorsunuz epilatörüm bozuldu uzun zamandır philips satinelle eski küçük modelinden kullandım memnundum bu ürün o kadar mı kötü. Önerebileceğiniz bi marka varmı.

Epilatörden memnunsanız devam edin bu modeli de seversiniz sorun olmaz ben genel olarak epilatörlerden memnun değilim çok vakit kaybettirdiği ve gereksiz para olduğu için. O paranın Üstüne biraz daha ekleyip tüm vücut lazer paketi oluyor.Bacaklarıma jilet yapıyorum doğumdan sonra lazere gideceğim için. Zaten kolaltımı falan yaptırmıştım önceden

Anladım teşekkürler düşüncelerini paylaştığın için :)

Philips bre olarak başlayan seramik başlıklı epilatörleri genel olarak aynı sadece başlık farklılıkları var. Bence başlıkların pek de bir faydası yok. Epilatör kullanmaya alışıksanız koltukaltı başlığı fln gereksiz oluyor. Ama Philips epilatörleri diğer epilatörlere göre daha az acıtıyor seramik başlıklı olduğundan, ben kullanıyorum ve memnumum.

ben bre 611 almıştım bugün ikinci defa deneme imkanım oldu ilkinde kuru olarak sadece bacaklarımda yapmıştım bugün ıslak olarak duşta yapmak istedim 1 saat çıkamadım banyodan tüylerin hala yarısından çoğu duruyor kuruyken alıyor ama genede uzun sürüyor ıslak olarak hiç beğenmedim tekrar tekrar geçiyorum üzerinden tüyler gene duruyor ürünü satmayı düşünüyorum belki ben memnun olmadım yada beceremedim başkası sever bilmem :)

Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Anladım teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…