• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Philips SalonStraight Pro XL

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
arkadaslar aranızda bu ürünü kullanan var mı? Hepsiburada da okuduğum yorumlara göre güzel bir ürün,birde sizin fikrinizi almak istedim.Saclarım ince telli ve banyodan sonra asırı kabarıyor tavsiye edermisiniz?:nazar:

kullanan yok mu hiç:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benim deel arkimin far bunun aynısındaN benim saçlarımda çok ince telli ve elektiriklenio kullandım ve gayat güzell yaptı dümdüz ve parlak + elektiriklrnme de yok bende düşünüorum bundan almayı bizde yarın babamla almaya gidicez:)

bende bunu kullanıyorum canım gayet güzel bi ürün tavsiye ederim.

ben de bu ürünü kullanıyorum sonuçtan memnunum yalnız benimki gibi aşırı işlem görmüş yıpranmış saçları daha da berbat edşyor düzleştirici; bunu da unutmamak lazım.
onun için malesef çook seyrek kullanabiliyom bu cihazı.

tavsiye ederim kısacasıkaydirigubbakcemile3

bende kullanıyorum.gercekten süper bi ürün benimde saclarım ince telli çok güzel düzlestiriyo tavsiye ederimkaydirigubbakcemile4

herkesin saç teli ve tipi farklı olduğu için herkeste belli bir düzleştiricinin aynı sonucu vermesi imkansız.rowenta var benim 3 yıldır kullanıorum ilk bi yıl sürekli kullandım başlarda çok memnunken günler geçtikçe saçlarım yıpranmaya ve çöp gibi olmaya başladı saçlarım düz olmasına rağmen 25- 30 dk 'dan önce düzleştiremiodum 1 yıldırda kullanmıorum düzleştireici taki ihtiyacım olana dek arkiminkini denedim benimkinden çok daa iyiydi fakat ne yaparsam yapayım benim saçlarım 3-4 saat i geçmeden bosuluo ilk uçları sonram da elektiriklenmeye başlıo bi çözüm bulamadım kuaför bilem şaşırıo bu kadar elektirinkli bi saça:D

tek kelimeyle süüüüper bir alet canım bence al braundan daha güzel buna emin olabilirsin canım

evet bugun aldim bende once internette bir baktim hangisi iyi diye sonra burda da yazilanlardan ilhamlanarak Braun ES2 almaya karar verdim.babama soyledim gidip alalim dedi.bugun gittik.ben braun dedim ama bana philipsi tavsiye etdiler braundan daha iyi dediler.bende onu aldim ama goruyorumki gercektende haklilar benim saclarim hep cok elektriklenirdi ama yapiyorum hic oyle olmuyor ayrica da dalgaliydi sim didumduz cok guzel oldu.fiyatida sanirim 110 tl.ben kullandim ve hosuma gitti.tavsiye ederim

canım ben 99 mılyona aldım daha bugn.. suan yaptım gayet guzel tavsiye ederım ısısını falanda ayarlayabılıyosun zaten. hee ayrıca seramik oldugu ıcınde fazla yıpratmas sacı.

Bende bundan kullanıyorum
Çok memnunum
2 gün bozulmuyor,bayağı kalıcı
Tavsiye ederim

ben çok memnunum valla fön çekilmiş gibi oluyor.

benimde arkadaşımda vardı kullandım çok güzel yapıyo bazı düşleştiriciler saçı resmen yapıştıryo ve yağlandırıyo...mesela babyliss i düz ve ince saçlılara tavsiye etmem ienk yalamış gibi oluyo....philips bizim için cok ideal...

Bende kullanıyorum gayet memnunum tavsıye ederım.

Bende kullanıyorum çok güzel ama ben yere düşürdüm 4 ay önce falan o zamanlar bişe olmadıda şimdilerde kullanırken arada kapanıyo kendi kendine bende tekrar açıyorum o kapanıo ben açıom:)

kesinlikle mükemmel...1 yıldır kullanıyorum gayet güzel philips üstüne tanımıyorum valla:hooray:

ben de kullanıyorum.saçlarım çok kalın ve inatçı olmasına karşın dümdüz yapıyor kısa zamanda hiç tereddüt etme al derim arkadaşım.ben de çok araştırma yaptım almadan önce buna karar verdim sonunda iyiki de almışım...

ben kesinlikle şiddetle tavsiye ederim asi inatçı kabarık kıvırcık saçları düzleştiriyor .. ne yaparsam yapıyım 20 dk çinde bozuluyordu saçım fönle bile :( ama bu makina bi mucize daha önce saçımı hiç bişey düzeltmez bnm derdim ve saçlarım zenci gibi kıvırcık dipten 50 kere kıvır kıvır gelio düşünün artık ;)

Back