• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Philips SalonStraight Pro XL

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok açmışsın ısıyı yaa bence 180 den yukarı çıkma dayanamıyorsan 180 yap ben 120-130 arası kullanıyorum yetiyor bana:) saçlarımda gayet dalgalı ve gür yani. işte ısıtıp tutam tutam alıp 5 sanıyede geçiyorm üstünden hemen tekrar yapıyorum istediğim kıvama gelene kadar tekrarlıyorum... ayrıca aletin ısınması gayet doğal zaten o derece çok fazla ve çubuklarda sana kullanım sürenin ne kadar kaldığını gösteriyor eğer sen son çubuklara yaklaşana kadar kullanıyorsan bence kullanım süreni biraz azalt böylece makineni daha uzun süreli kullanırsın ve çok ısınmamış olur yani benimkide ısınıyor ama yarım saat sonra tamamen soğuyor

aynı makinayı daha bu akşam kullandım kızlar bence gayet iyi ben sadece perçemlerimde denedim ama hala bozulmadılar o rüzgarda kaydirigubbakcemile5 yani düzleştiricide arkadaşımın çok iyi bence tavsiye ederim evet düğmelere elim değdi ama olsun kalıcı bi düzlük var sonuçta değer :lepi:

[/FONT]
arkadaslar aranızda bu ürünü kullanan var mı? Hepsiburada da okuduğum yorumlara göre güzel bir ürün,birde sizin fikrinizi almak istedim.Saclarım ince telli ve banyodan sonra asırı kabarıyor tavsiye edermisiniz?:nazar:

canım ben bu ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum..
önceden saclarım yıkandıktan sonra papaz gibi oluyordu ve mecburen ya jöleliyordum yada fön cekiyordum ama ikiside saclarımı epey yıprattı..bu ürünü arkadaşımımda gördüm ''bir kere dene harika bir ürün'' dedi..ve ilk yaptıgımda gercekten bir mucize olduğunu düşündümhihoyyyt..benimde saclarım ince telli her banyodan sonra kullanıyorum,sacımı yumuşacık yapıyo ve parlatıyo...bir tek küçükte olsa kusuru var seramik tabakası biraz asındı oda sanırım cok kullandığım için...ama gene iklk günkü işlevini görüyo...

Ben bu düzleştiriciyi kullanıyorum.
Diğer saç düzleştiricim Braun Satin Hair Color Es2 idi.
Bu daha geniş tabanlı ve güçlü olduğu için saçlarımı düzleştirmek eskisi gibi uzun sürmüyor.
Kalın telli, yağlı ve hafif dalgalı zor saçlara sahip olduğumu da söylemeliyim.
Yalnız 205 dereceye kadar ayarlanabiliyor ama 205 derecede düzleştirdiğimde saçlarıma yanık kokusu siniyor, ısıyı daha düşük tutmak lazım.
Oldukça güçlü bir düzleştirici.

mrb kıslar bnde bu ürünü kullanıyorum gayettte memnunum bu ürünle lüle yapan varmı saçını ben hiç denemedim saçlarım uzun değil çok omuzlarımda olurmu acaba lüle

evet ben de denedim eğer sacların uzun kalın bi bukle yapabiliyosun fakat bu geniş olduğu icin bazı bukleler tutmuyor.küçük ağızlı bi düzleştiriciyle denedım cok guzel oluyor.

bu arada makineni kac derecede kullanıosun merak ettim.bende de bu aletten var.170 -180 de kullanırdım usttekı metal tabaka cok ısınmazdı el yakacak kadar.fakat asırı ısınma oldu ust gri tabaka bozuldu garantiye yolladım yenısı geldı fakat bu da 150 derecede ust metal tabaka acayıp ısınıyor.

sen kac derecede yapıyosun ve metal tabakanın durumu nedir?

ben bundn aLmayı dusunuyorum ama bı turLu karar veremeedım sacLarım biras gür ve kalın teLLı . sızce bu benım sacımı duzLestirirmi ve duzLestirdiqinde kaLıcı oLmasını da ısdıyorumm CADIARZU

evet ben de denedim eğer sacların uzun kalın bi bukle yapabiliyosun fakat bu geniş olduğu icin bazı bukleler tutmuyor.küçük ağızlı bi düzleştiriciyle denedım cok guzel oluyor.

bu arada makineni kac derecede kullanıosun merak ettim.bende de bu aletten var.170 -180 de kullanırdım usttekı metal tabaka cok ısınmazdı el yakacak kadar.fakat asırı ısınma oldu ust gri tabaka bozuldu garantiye yolladım yenısı geldı fakat bu da 150 derecede ust metal tabaka acayıp ısınıyor.

sen kac derecede yapıyosun ve metal tabakanın durumu nedir?

cevap? :çok üzgünüm:

ben bu saç düzleştiricisini kullanıyorum ve gerçekten de çok memnunum dümdüz yapıyo ve kolay kolay da bozulmuyo harika bi ürün almayı düşünenler hiç düşünmeden alabilirler bence a.s

Kullananlar gayet memnun sanırım ama ben kısa bir süre memnun kaldım
Fakat daha sonra eskidi mi ne oldu bilmiyorum güzel yapmamaya başladı.
Saçım çok elektriklenmeye ve kabarmaya başladı.
İnce telli ve dalgalı saçlarım.
Saçın yapısına göre değişiyor sanırım..
Ben şuan Arzum Formina kullanıyorum
Philipse nazaran daha güzel
Benden ufak bir tavsiye,yinede karar sizin tabikide..

Bende hepsi burada dan aldım.aynen senın soyledığın gıbıydı saclarım..o muhtesem makina ile dümdüz oluveriyorlar..çok sık kullanmaman ve yüksek derece yapmadıgın sürece (160-170 normal senın saclarına) kesinlikle öneririm.yerimseniben

çook memnunum tavsiye ederim kızlarbayanssulusmile

Arkadslr bu ürnden almayı dusunuyorum beşktas teknosa ya ve dha bır ck yere baktm bulamadm alanlar nerden aldklarnı söyleblrler mi lütfen

Hayatımda gördüğüm en iyi düzelsitirici yaa bu, benim saclarım ince kalın karısık telli kıvırcık ve banyo sonrası inanılmaz kabarıyor hacimleniyor ama asırı derecede, ayrıca elektriklenme de var, kuaförümle iddiaya girersin fönün en fazla 45 dakika dayanıp dayanamayacağına dair, tahmin edin artık..
ama bu sey benim sacımı mükemmel yapıor, ilk cıktığında cok pahalı gelmişti ama su an fiatı inmeye baslamıs en kısa sürede almayı düsünüyorum.. :69:

en güzeli babyliss çok memnunum ben yıllardır..saçlarım gür ve kabarık harika şekle sokuo

bende bundan kullanıyorum kaç senedir..çok memnunum 1 saat sonra kendiliğinden kapanıyor..üzerinde yanan her diş 10 dk demek oluyor,her 10dk 'da 1 bir diş sönüyor..1 dk gibi bi zmnda 200 dereceye geliyor 205 derece en yükseği.gayet hoş tavsiye ederim ama maşa niyetine kullanılamıyor alıcaksanız maşa gibi kullanılabilen bi modelden alın bence..
images

Back