Sevgili hanımlar iyi pazarlar diliyorum :) ben de yardımcı olayım sizlere:) Ben 3.seansımı yapacağım bu hafta içinde.Gözlemlediklerimi yazayım.Öncelikle acı falan yooookk:):):) Uygulaması çok basit.Zamanınızı kesinlikle almıyor
(şarj sorunu diyenler var;bu durumu en aza indirgemek için günlere yayabilirsiniz) Ben yüzümdeki kıllar ve tüylere takıntılı olduğum için o bölgeyi ele alayım.Yüz bölgesinde fazla tüylenmeden muzdariptim ben de, bazılarımız gibi.Favori bölgesi, çene boyun ve dudak üstü ciddi anlamda kötü görünüyordu ve ben maalesef yıllarca sarartıcı kullandım.Tüyler zamanla o kadar uzadı ki anlatamam:/:/ O yüzden sarartıcı kullanıyorsanız ya da kullanan tanıdıklarınız varsa lütfen uyarınız
Şu an yüzüm tamamıyla tüysüz falan değil ama eskisi kadar rahatsız etmiyor kesinlikle.Önceden dışarı çıkarken tedirgin olurdum
Şimdi böyle bir durum kalmadı.Uzaktan yüzüm pürüzsüz görünüyor fakat aynaya bakınca hala yer yer tüy kıl kombinasyonu görebiliyorum
Sanıyorum 5-6 seansta onları da görmeyeceğim:) Bir de şu konuyu aydınlatalım bence; kanser yapıyor mu bu tür cihazlar diye aklımızda bir soru var. Ben açıkcası evde kullanmak için tasarlanmış bu masum cihazların o denli zarar verebileceğini düşünmüyorum.Bu durumda kullanma talimatlarına da uymak önemli tabi.Benim anlatabileceklerim bunlar:) Eğer sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım:)Geç dönersem sorularınıza lütfen kusuruma bakmayınız
İyi lazerler hepinize:):)