Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangisini aldın bakayımYa daha getirmediler bi kavuşamadım makinama
Son model 250bin atışlık olanıhangisini aldın bakayım
makinam şekil önümden çekil diyorsun bende de ondan var. 1ay olmadı dahaSon model 250bin atışlık olanı
Aynen son modellere takıntılıyım biraz hatta eşim dedi hah bunuda aldırttın sırada s7 var dimi diye ama fakirliği gözü çıksınmakinam şekil önümden çekil diyorsun bende de ondan var. 1ay olmadı daha
iphoneci olAynen son modellere takıntılıyım biraz hatta eşim dedi hah bunuda aldırttın sırada s7 var dimi diye ama fakirliği gözü çıksın
No ıphone yes samsungiphoneci ol
nekadar aldın sorması ayıp
söylemiyeyim uyguna aldım ben birazNo ıphone yes samsung
1,500 dü 150 tl istediğim ürünü alabiliyordum dedim almıyayım indirim yapın 1,350 24 ay elden taksitli 55 55 sen ne kadara aldın bakayım
Söyle yahu k.kartı olsaydı bende daha uyguna alırsım ama 24 ay taksit falan olmuyor o da ayrısöylemiyeyim uyguna aldım ben biraz
900 tl 6aytaksitleSöyle yahu k.kartı olsaydı bende daha uyguna alırsım ama 24 ay taksit falan olmuyor o da ayrı
6 taksit bize az maalesef zaten napak zaten binle bin 500 arası genelde sen ucuza almışsın gerçekten güle güle kullan canım inş. Kurtuluruz şu kıl derdinden900 tl 6aytaksitle
6 taksit bize az maalesef zaten napak zaten binle bin 500 arası genelde sen ucuza almışsın gerçekten güle güle kullan canım inş. Kurtuluruz şu kıl derdinden
Ben tüm vucutbakalım bacaklarım için aldım
Merhaba siz uzun süredir kullanıyomussunuz ben daha yeni aldım ilk kez dün yaptım ama ilk ayda haftada kac kez uygulayacagızGel ablana yavrum... 1.5 senedir kullanıyorum.
Ben aldığımda tek seçenek 140 bin atışlı olandı diğerinden yoktu. Mecbur onu aldık. Benim yüz ölçümü de enden değil boydan geniş. Bigün üşenmedim saydım tüm vücut tek seansta toplam 400'e yakın atış oldu. O da ilk başlarda. Şimdi toplasan 50 atış falan yapıyorumdur iki üç ayda bir. Yani yeter de artar bile.
Zaten bakma başlık değişmiyor diyenlere. Özellikle arayıp müşteri hizmetlerine sordum değişiyor. Sadece biz değiştiremiyoruz, servise göndermek gerekiyor.
Merhaba siz uzun süredir kullanıyomussunuz ben daha yeni aldım ilk kez dün yaptım ama ilk ayda haftada kac kez uygulayacagız
Cok teşekkür ederim cvp yazdıgınız için bende hemen işe yarasın diye dün yaptım bugünde yapcaktım. İmşallah faydasını görürümİki haftada bir uygulayacaksınız.
Cok teşekkür ederim cvp yazdıgınız için bende hemen işe yarasın diye dün yaptım bugünde yapcaktım. İmşallah faydasını görürüm
Canım bişey sorucam şimdi ben pazartesi yaptım ya jilet yaptığımız için benimmkıllar hızla çıkıyor hafifden çektiğimde gelmiyorlarda napicam kıllı mı gezicem vucudum neysede bıyığım sakallarım falan sorun bide şimdi 3 ay tamamen tüysüzmüsün yaniAman aman yapmayın öyle. İlk iki ay iki haftada bir. Sonrasında gerektikce. Ben üç ayda bir falan yapıyorum su an.
Canım bişey sorucam şimdi ben pazartesi yaptım ya jilet yaptığımız için benimmkıllar hızla çıkıyor hafifden çektiğimde gelmiyorlarda napicam kıllı mı gezicem vucudum neysede bıyığım sakallarım falan sorun bide şimdi 3 ay tamamen tüysüzmüsün yani
Tamam canım sağolBen son 8-9 aydır tamamen tüysüzüm. Arada yapıyorum lumea sadece çıkmasınlar diye.
10. Günde anca dökülür. Kısalt istersen ama alma sakın.