- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
işte gelinim zamanında gitmiş.şimdi hiç tüyü yokmuş.o yüzden makine almak istemiyor.oğlum da sadece omuzları için almak istemiyor,iş bana düşüyor yaniGelin ne dicek mis gibi makina gelmiş der ben olsam öyle derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte gelinim zamanında gitmiş.şimdi hiç tüyü yokmuş.o yüzden makine almak istemiyor.oğlum da sadece omuzları için almak istemiyor,iş bana düşüyor yaniGelin ne dicek mis gibi makina gelmiş der ben olsam öyle derim
aaa sende mi eşindn büyüksün ?olsaydın da iyi olurmuş,yorumlarını beğenirim.Yoksa benim kayınvalideciğim misin ama olamaz ben oğlundan 5 yaş büyük olmalıydım
Ben izmirdeyim öz şanaldan aldım ćeyizci gibi biyer 1.350tl 24 ay ama kartla falan alıcaksan teknosa media market gibi yerlere bakabilirsin
Teşekkür ederim evet bende büyüğüm eşimden çıtır sevgisi başkaaaa sende mi eşindn büyüksün ?olsaydın da iyi olurmuş,yorumlarını beğenirim.
Resmen istenmeyen tüylerden kurtulma konusunda aydınlandım şu başlık altında Bibibella iyi ki açmışsın konuyu.
in vino veritas cidden işe yarıyor mu? Ten farkı, tüy farkı filan olmuyor mu? Sonra jiletle mi alman gerekiyor?
İşe yarıyor, ama ben bu işler için ideal tipim. Beyaz ten siyah ve kalın tüy. Hele bikini bölgesi bildiğin ağaç gövdesi kıvamındaydı. En hızlı etkiyi de orda gördüm. Ten rengine ve tüy kalınlığına göre değişiklik gösteriyor. İlk dört beş seansta jilete ihtiyaç duyuyorsun, sonrasında gerekmiyor.
neyyAtisla ilgili fikrim yok suan icin ama philips inki ipl die biliorum, ipl dense diode lazer tavsiye ederim. Kafani karistirmis olmiyim
Gerci bunu sormamistin ama olsun marifet sormadan solemekte
Canım açık tüylerde pek etkisinin olmadığını biliyorum,bende olmadı en azından...çekilin benim de sorum var
arkadaşlar sarı tüylerde etkili mi bu alet? benim koltukaltı genital lazerle bitti, bıyık ve bacak kaldı ama bacak tüylerim epey açık renkli, alex görmedi bu görür mü ki?
Canım açık tüylerde pek etkisinin olmadığını biliyorum,bende olmadı en azından...
Bende beyaz ten siyah tüye uygunum diye düşünüyorum süt beyaz olmasamda beyazımİşe yarıyor, ama ben bu işler için ideal tipim. Beyaz ten siyah ve kalın tüy. Hele bikini bölgesi bildiğin ağaç gövdesi kıvamındaydı. En hızlı etkiyi de orda gördüm. Ten rengine ve tüy kalınlığına göre değişiklik gösteriyor. İlk dört beş seansta jilete ihtiyaç duyuyorsun, sonrasında gerekmiyor.
Maalesef canımçekilin benim de sorum var
arkadaşlar sarı tüylerde etkili mi bu alet? benim koltukaltı genital lazerle bitti, bıyık ve bacak kaldı ama bacak tüylerim epey açık renkli, alex görmedi bu görür mü ki?
Evet canım bende onu aldım kilo bakımındanda geniş olduğumdan daha çok kıl olduğunu düşünüyorumCanım ben en son çıkan modelini aldım sanırım 250000 atışı var özellikle en fazla olanı seçtim uzun süre kullanmak adına alıcaksan arada fiyat farkı çok değilse atış fazlası olanı tercih etmeni tavsiye ederim,ben çok memnun kaldım. Kiloluyum demişsin aradaki bağlantıyı çözemedim ama yinede atışı fazla olanı tercih etmeni tavsiye ediyorum, dostane.....
Siyahsa etki eder canımTek bi sorum var kızlar, ince tuylere etki ediyor mu?
Rengine bağlı canım ne kadar siyahsa o kadar etkili diye biliyorum benin vino veritas karındaki beldeki ince tüycüklerde etkili mi peki?
Alexmi nerdeee.... ıpl bu evde kullılanlar alex yok biliyorum ben canım ama pek memnun olmayan duymadımBibibella teşekkür ederim. alex mi diot mu?
Siyah değilse.Bende beyaz ten siyah tüye uygunum diye düşünüyorum süt beyaz olmasamda beyazım
Maalesef canım
Evet canım bende onu aldım kilo bakımındanda geniş olduğumdan daha çok kıl olduğunu düşünüyorum
Siyahsa etki eder canım
Aldımda pazartesi anca gelicek vermediler ki hemen kullanayım
MaalesefSiyah değilse.
Kollarıma denedim açık renk tüyü görmüyor bile canım maalesef atış yapmıyor bile yapma ya başıma kaldı bunlar, kışın neyse de yazın makineyle de alsam ağdayla da alsam 10 güne kalmadan çıkıyorlar sarı sarı... bronzlaşınca daha da parlıyorlar, bezdim