Philips Lumea’yı bikini(genital) bölgede kullananlar bakın!

Genitalde alta da atış yaptığınız cihazın tam adını söyleyebilir misiniz. Ben sırf genital için almak istiyorum daçıkış süresini uzatıyor mu orada

Genital alt bölgede kullandığınız cihazın tam adını söyleyebilir misiniz. Ben de almak istiyorum da çıkış süresini uzatıyor mu o bölge için

Azalma veya çıkış süresini uzatıyor mu. Bir de cihazınızın adını söyler misiniz.

Cihazınızın adı nedir. Ve azalma veya çıkış süresini uzatıyor mu

Eger atis yapacaginiz bolge nemliyse atis yapmiyor. Bende de philips bri950 var ben genitale yapiyorum. Ic kisimlara kadar. Tamamen kurutup yapıyorum. Ilk bas hafif nemli gibi diye kirmizi ışık yanmisti sonraki yapislarimda hic olmadi.
Azalma veya çıkış süresini uzatıyor mu

Lumea BRI950 imiş benimki. Aşırı azalma var bende ve çıkış süresini de tabi ki uzattı. Benim kullandığım model biraz yeni galiba. Daha iyi araştırsaydım daha uygun bi fiyata daha düşük model alırdım o konuda biraz pişmanım.

Çıkış süresi kesinlikle uzuyor. Ama devamli yapmadigi biraktiginiz an eski halinize dönüyorsunuz. Soyle ki genitali jiletle alip yapıyorum. İlk atış yapıldıktan sonra killar ayni sekilde uzuyor ama sakin almayin 1 bucuk Hafta sonra kıllar dökülmeye başlıyor. Atis gelmeyen yerler kendini belli ediyor zaten kıllar dökülmüyor o bolgede. 2. Hafta tekrar kalan killari temizleyip atis yapiyorsunuz. Ilk zamanlar 2 haftada bir 2 ay boyunca yapiyorsunuz. Bu surecte killar cansiz oluyor ve hep dokuluyor yenileri de 2 haftada bir atis yaptiginiz icin cikmiyor. Bu sekilde bölge de kıl çıkışı atis yaptıkça gecikiyor. Sonrasında genital için net süre veremem ama her ay atış yapmak mutlaka gerekir. Ben genitale cok uzun devam ettiremedigim için 1-2 ay sonra eski haline dondu. Zaten bu cihaz tüy azaltma/tamamen yok etme cihazı degil. Tüy alma cihazı diye geçiyor. Devamlı kullanılması şart. Bu sekilde belli aralıklarla atış yaparak kıl cikisini 4-5 aya çıkarabilirsiniz. En verimli kullandigim bolge Koltuk altimi 6 ayda bir anca alip atis yapiyorum. Yüz bolgem icinde 3 ay hiç atış yapmadığım oldu. Ozellikle yuzumde sert cikan killarda yeniden çıktığında daha cansız ve yumuşak olarak çıkmıştı. Şimdi yüzümde kıl çıktığını fark edersem hemen atış yapıyorum. Dökülüyorlar, ağda ip vs yapmak zorunda kalmiyorum. Bacak kol genital için agda yapip sonrasında atış yaparsanız kıllar çıkmadan ayda 1 bir atış yaparak kıl çıkışını cok uzun süre engellersiniz. Yaz aylarında bacaklarımı agdayla alip ertesi gun atış yapıyorum. Sonrasında 1 bucuk-2 ayda bir atış yaparak mayistan- eylül ekime kadar kıl cikmadan geçiriyorum.

Bikini bölgesi alt için de konuşuyosunuz değil miii

Çok güzel anlamışsınız teşekkür ederim. Ben özellikle genital bölge için almak istiyorum o yüzden dikkat ederim oldukça ama hiç ağdaya gelemiyorum o kısımda inşallah jiletle de aynı sonucu alırım. Sın olarak ürününüzün tam adını söyleyebilir misiniz almak istiyorum aynı markadan

Rica ederim. Duzenli kullanirsaniz sonuc alirsiniz insallah. Benim aldigim model Philips lumea BRI950/00

Bikini bölgesi alt için de konuşuyosunuz değil miii
Evet bikiniyi de baya azalttı. Yüksek ayarda yapabilsem daha da etkili olacak ama acıyo yapamıyorum o yüzden daha az etkili oluyo. Ama az etkili oluyo dediğime bakmayın. Üst kısım nerdeyse bitti. Alt kısımlar seyrekleşti.

Yaa bende ayni sorunu yasadim ve su an cok uzgunum bir de böyle deneyim.insaallah ise yarar

Arkadaşlar bende almak istiyorum ama pandemi bitikten sonra lazer e gitmek daha mı mantıklı acaba

Arkadaşlar bende almak istiyorum ama pandemi bitikten sonra lazer e gitmek daha mı mantıklı acaba
Ben özel bölgeye lazere gitmeyeceğim için almıştım canım,diğer bölgelere de yaptım ve faydasını rahatını gördüm, lazer daha kalıcı bir çözüm tabi ama sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…