- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
-
- Konu Sahibi Optimussprime
Allah Bereket versin1.5 ay
Azalma veya çıkış süresini uzatıyor mu. Bir de cihazınızın adını söyler misiniz.Merhaba,
Ben bugün genital çalıştım.4 .ayarda çalıştım.Tüylerin yoğun ve sert olduğu yerlerde biraz acı duydum ama genel olarak rahattı. Yaşadığınız sorun ile alakalı olarak evet alt bölgede sık sık kırmızı ışık yandı lakin 1 cm sağa yada sola kaydırdığım yanda beyaza döndü. Yani cihazı bu şekilde oynatarak bütün bölgeyi eksiksiz tamamladım. Önce kırmızı yanan ışık aynı bölgeye tekrar geldiğinde beyaza döndü. Evet çok az uğraştırıyor ama bölgeyi bitirtiyor.
Cihazınızın adı nedir. Ve azalma veya çıkış süresini uzatıyor muBen alta da atış yapabiliyorum makina görüyor da acısından çok detaylı yapamıyorum. 3-4 ayar da bana fazla geliyo genitalde. 4le başlıyorum 1de bitiriyorum artık. Benimkinde iki başlık var vücut ve yüz. Vücut başlığını kullanıyorum.
Azalma veya çıkış süresini uzatıyor muEger atis yapacaginiz bolge nemliyse atis yapmiyor. Bende de philips bri950 var ben genitale yapiyorum. Ic kisimlara kadar. Tamamen kurutup yapıyorum. Ilk bas hafif nemli gibi diye kirmizi ışık yanmisti sonraki yapislarimda hic olmadi.
Azalma veya çıkış süresini uzatıyor muBen kullanıyorum genitalde. Memnunum.
Lumea BRI950 imiş benimki. Aşırı azalma var bende ve çıkış süresini de tabi ki uzattı. Benim kullandığım model biraz yeni galiba. Daha iyi araştırsaydım daha uygun bi fiyata daha düşük model alırdım o konuda biraz pişmanım.Azalma veya çıkış süresini uzatıyor mu
Çıkış süresi kesinlikle uzuyor. Ama devamli yapmadigi biraktiginiz an eski halinize dönüyorsunuz. Soyle ki genitali jiletle alip yapıyorum. İlk atış yapıldıktan sonra killar ayni sekilde uzuyor ama sakin almayin 1 bucuk Hafta sonra kıllar dökülmeye başlıyor. Atis gelmeyen yerler kendini belli ediyor zaten kıllar dökülmüyor o bolgede. 2. Hafta tekrar kalan killari temizleyip atis yapiyorsunuz. Ilk zamanlar 2 haftada bir 2 ay boyunca yapiyorsunuz. Bu surecte killar cansiz oluyor ve hep dokuluyor yenileri de 2 haftada bir atis yaptiginiz icin cikmiyor. Bu sekilde bölge de kıl çıkışı atis yaptıkça gecikiyor. Sonrasında genital için net süre veremem ama her ay atış yapmak mutlaka gerekir. Ben genitale cok uzun devam ettiremedigim için 1-2 ay sonra eski haline dondu. Zaten bu cihaz tüy azaltma/tamamen yok etme cihazı degil. Tüy alma cihazı diye geçiyor. Devamlı kullanılması şart. Bu sekilde belli aralıklarla atış yaparak kıl cikisini 4-5 aya çıkarabilirsiniz. En verimli kullandigim bolge Koltuk altimi 6 ayda bir anca alip atis yapiyorum. Yüz bolgem icinde 3 ay hiç atış yapmadığım oldu. Ozellikle yuzumde sert cikan killarda yeniden çıktığında daha cansız ve yumuşak olarak çıkmıştı. Şimdi yüzümde kıl çıktığını fark edersem hemen atış yapıyorum. Dökülüyorlar, ağda ip vs yapmak zorunda kalmiyorum. Bacak kol genital için agda yapip sonrasında atış yaparsanız kıllar çıkmadan ayda 1 bir atış yaparak kıl çıkışını cok uzun süre engellersiniz. Yaz aylarında bacaklarımı agdayla alip ertesi gun atış yapıyorum. Sonrasında 1 bucuk-2 ayda bir atış yaparak mayistan- eylül ekime kadar kıl cikmadan geçiriyorum.Azalma veya çıkış süresini uzatıyor mu
Bikini bölgesi alt için de konuşuyosunuz değil miiiLumea BRI950 imiş benimki. Aşırı azalma var bende ve çıkış süresini de tabi ki uzattı. Benim kullandığım model biraz yeni galiba. Daha iyi araştırsaydım daha uygun bi fiyata daha düşük model alırdım o konuda biraz pişmanım.
Çok güzel anlamışsınız teşekkür ederim. Ben özellikle genital bölge için almak istiyorum o yüzden dikkat ederim oldukça ama hiç ağdaya gelemiyorum o kısımda inşallah jiletle de aynı sonucu alırım. Sın olarak ürününüzün tam adını söyleyebilir misiniz almak istiyorum aynı markadanÇıkış süresi kesinlikle uzuyor. Ama devamli yapmadigi biraktiginiz an eski halinize dönüyorsunuz. Soyle ki genitali jiletle alip yapıyorum. İlk atış yapıldıktan sonra killar ayni sekilde uzuyor ama sakin almayin 1 bucuk Hafta sonra kıllar dökülmeye başlıyor. Atis gelmeyen yerler kendini belli ediyor zaten kıllar dökülmüyor o bolgede. 2. Hafta tekrar kalan killari temizleyip atis yapiyorsunuz. Ilk zamanlar 2 haftada bir 2 ay boyunca yapiyorsunuz. Bu surecte killar cansiz oluyor ve hep dokuluyor yenileri de 2 haftada bir atis yaptiginiz icin cikmiyor. Bu sekilde bölge de kıl çıkışı atis yaptıkça gecikiyor. Sonrasında genital için net süre veremem ama her ay atış yapmak mutlaka gerekir. Ben genitale cok uzun devam ettiremedigim için 1-2 ay sonra eski haline dondu. Zaten bu cihaz tüy azaltma/tamamen yok etme cihazı degil. Tüy alma cihazı diye geçiyor. Devamlı kullanılması şart. Bu sekilde belli aralıklarla atış yaparak kıl cikisini 4-5 aya çıkarabilirsiniz. En verimli kullandigim bolge Koltuk altimi 6 ayda bir anca alip atis yapiyorum. Yüz bolgem icinde 3 ay hiç atış yapmadığım oldu. Ozellikle yuzumde sert cikan killarda yeniden çıktığında daha cansız ve yumuşak olarak çıkmıştı. Şimdi yüzümde kıl çıktığını fark edersem hemen atış yapıyorum. Dökülüyorlar, ağda ip vs yapmak zorunda kalmiyorum. Bacak kol genital için agda yapip sonrasında atış yaparsanız kıllar çıkmadan ayda 1 bir atış yaparak kıl çıkışını cok uzun süre engellersiniz. Yaz aylarında bacaklarımı agdayla alip ertesi gun atış yapıyorum. Sonrasında 1 bucuk-2 ayda bir atış yaparak mayistan- eylül ekime kadar kıl cikmadan geçiriyorum.
Rica ederim. Duzenli kullanirsaniz sonuc alirsiniz insallah. Benim aldigim model Philips lumea BRI950/00Çok güzel anlamışsınız teşekkür ederim. Ben özellikle genital bölge için almak istiyorum o yüzden dikkat ederim oldukça ama hiç ağdaya gelemiyorum o kısımda inşallah jiletle de aynı sonucu alırım. Sın olarak ürününüzün tam adını söyleyebilir misiniz almak istiyorum aynı markadan
Evet bikiniyi de baya azalttı. Yüksek ayarda yapabilsem daha da etkili olacak ama acıyo yapamıyorum o yüzden daha az etkili oluyo. Ama az etkili oluyo dediğime bakmayın. Üst kısım nerdeyse bitti. Alt kısımlar seyrekleşti.Bikini bölgesi alt için de konuşuyosunuz değil miii
Yaa bende ayni sorunu yasadim ve su an cok uzgunum bir de böyle deneyim.insaallah ise yararArkadaşlar sizlere bir MÜJDEYLE döndümyani benim için böyle en azından :))
Bugün ilk kez eldivenle(ağda yapamıyorum) genital bölgeyi tamamen alıp lumeayı o şekilde denedim bir de ne göreyim : beyaz ışık!
Aklıma gelen doğruymuş demek. Jiletle aldığımla o dudak kısmı benim normalden daha koyu görünüyordu tüy kökleri alınmadığı için tabi yoğunluktan. Eldivenle temizleyince üst kısım nasılsa orası da renk olarak öyle oldu ve sorunsuz şekilde cihaz gördü, çok sevinçliyimvallaha ne yalan söyleyim üzülmüştüm olmayınca orası için almıştım çünkü. Benim gibi sorun yaşayan varsa bu şekilde denesin işe yarıyor
Canım dene mutlaka üzülme. Ben denedim iyi sonuç aldım makine görmeye başladı yani. Şimdi hamilelikten dolayı kullanamıyorum ama sonra tekrar başlayacağımYaa bende ayni sorunu yasadim ve su an cok uzgunum bir de böyle deneyim.insaallah ise yarar
Yaa insaallah ise yarar.fondoten ya da pudra surmeyi dusunuyorum.biraz acik renk olursa oyle gorur mu kiCanım dene mutlaka üzülme. Ben denedim iyi sonuç aldım makine görmeye başladı yani. Şimdi hamilelikten dolayı kullanamıyorum ama sonra tekrar başlayacağım
Yok yok kesinlikle birşey sürüp yapma makineyle etkileşime girer kötü olurYaa insaallah ise yarar.fondoten ya da pudra surmeyi dusunuyorum.biraz acik renk olursa oyle gorur mu ki
Ben özel bölgeye lazere gitmeyeceğim için almıştım canım,diğer bölgelere de yaptım ve faydasını rahatını gördüm, lazer daha kalıcı bir çözüm tabi ama sen bilirsin.Arkadaşlar bende almak istiyorum ama pandemi bitikten sonra lazer e gitmek daha mı mantıklı acaba
Haklisin galiba durduk yere yanmayalim simdi.en iyisi eldivenle denemekYok yok kesinlikle birşey sürüp yapma makineyle etkileşime girer kötü olur