Philips Lumea’yı bikini(genital) bölgede kullananlar bakın!

Eskiden kullanıyordum bitecek gibi değildi, en sonunda sattım. 15 seanstan fazla yaptım, tüyler geç geliyordu, devamlı pürüzsüz değildim. Philips Limes İPL cihazıdır, dolayısıyla lazer gibi sonuçlar vermez. Fakat lazer epilasyonu yapamayanlar için güzel bir alternatif
sizce buz lazer mi yoksa lumea mı?

Yaklaşık 2 aydır lumea brı 921 modelini kullanıyorum. Bacak kol ve koltuk altımda çok güzel etkiler aldım bu zamana kadar neredeyse bitti ama genitalde bir Türlü işe yaramıyor, neden? 🤷🏻‍♀️ Bugün 4. Seansı yaptım. Kaç seans sonra biter tamamen?
Bir de çok afedersiniz şunu soracağım. Üst hani gergin sert kısımlara atış yapabiliyorum ama yumuşak bölgelere atış yapmıyor hep kırmızı ışık yanıyor, her açıyı denedim gerginleştirdim ama yine de yapamıyorum bende mi bi sorun var?

Düzeltme: Uygulama öncesi jiletle alıyordum tüylerimi, eldivenle tüy köklerini alarak denediğimde sorunun çözüldüğünü gördüm, tavsiyem siz de öyle yapın hem daha çabuk etki ettiği söyleniyor. Daha önceki seanslarda bitirmiş olursunuz😉😄

Aynen dediginiz gibi üst kısımda atış var alt kısımına kesinlikle atış yapmıyor hep kırmızı ışık yanıyor bir yöntemi varda bizmi bilmiyoruz

Yukarıda da dediğim gibi diğer yerlerde hiç sorunum yok koltuk altımda falan 5-6 tüy kaldı 4. Seanstan sonra çok memnunum. Ama genitalde çok kötü. Alta zaten atış yapamıyorum üstte de şuana kadar 25 kuruş büyüklüğünde bir yer açıldı o kadar.
Sizin dudak kısmınızı görüyor mu peki? Dereceyi düşürün benim hiç acımıyor 3-4 ayarda. Ama özel başlık var filtreli onun da etkisi var sanırım acıda

Aynen dediginiz gibi üst kısımda atış var alt kısımına kesinlikle atış yapmıyor hep kırmızı ışık yanıyor bir yöntemi varda bizmi bilmiyoruz
Alt kısmın rengi koyu olduğu için algılamıyor. O yüzden kırmızı yanıyor. Bende böyleydi yani. Ağdayla kökünden alıp yapmayı deneyin👍🏼

X